könyörgöm

Téma címkék:
2014.01.02. 12:29

Könyörgöm !

Olvassátok már el ! Próbáljátok már ki !

Én 45 év után, hónapok óta tünetmentes vagyok és ezt a KOVAFÖLD-nek köszönhetem !

Ajánlom, hogy olvassatok a kovaföld után … én hónapok óta tünetmentes vagyok, a kovaföldnek köszönhetően !

http://shop.vitaltrend.hu/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=187&Itemid=180

Itt siránkoztok, de sokat nem tesztek a javulás érdekében, én már többször ajánlottam a KOVAFÖL-det, de visszajelzést senkitől sem kaptam…

Üdvözlettel: Agneta

 

 

#20352 Daniel hozzászólása: 2015.03.15. 19:29

Kedves Agneta.Én kb.18-éve szenvedem a pikkelysömörben.Egy hete szedem a kovaföld port.Érdeklődenék hogy önnek mennyi idő után jelentkeztek a javulás tünetei.Előre is köszönöm válaszát.Üdvözlettel Dániel.

#16523 BAgi hozzászólása: 2014.03.16. 09:17

Kedves Hozzászólók!

Agentán kívül valaki más tapasztal bármi változást a bőrén,amióta fogyasztja a kovaföldet? Én lassan két hónapja szedem napi kétszer (reggel és este egy kiskanállal), de semmi :( Valaki említette a felböfögést, az nekem is van minden alkalommal és ha a kovaföldnek iváskor nem is, visszafelé nagyon hányinger keltő íze van. Még adok egy utolsó esélyt és emelem az adagot az Agenta által javasoltra, amíg ez a csomag el nem fogy, de addig is érdekelne, mások tapasztaltak-e bármilyen pozitívat a használat során.

Előre is köszönöm!

#16522 zszuzsanna hozzászólása: 2014.03.05. 22:05

Kedves Agneta ! Zsuzsa vagyok …már irtam neked ,,,,egy kis kálvária van körülöttem …egy hónapja iszom ,,,,kronikus légcsőhurutum lett ….két hét antibiotikum ,,,a Dr -nő szerint lehet hogy a kovaföld pora okozta ,,,,na ebböl kimentem ….akkor újból elkezdtem ….most éppen nyálmirigygyulladás ..pontosan majd pénteken ultrahang …ott is mondtam hogy iszom,,,,hú mondja a Dr.-úr..nyáltömlöt lehet hogy eltömiti …és ez okozza a gyulladást …Én már nem tudom …most megint felfüggesztem ….Kérdésem ….Kapszulába nem lenne olyan eredményes …mint maga a por …Szerinted ????És elkeseredett vagyok …..

#16521 Agneta211 hozzászólása: 2014.03.05. 15:27

Kedves Évi ! Örömmel tölt el, hogy Te is csatlakoztál azok táborához, akik a javulás érdekében tesznek is. Elolvassák, esetleg utána néznek/kérdeznek/olvasnak egy-egy felmerülő, jónak tűnő ötletnek, amivel javulás/tünetmentesség érhető el ! Az nagyon remek lenne, ha a tapasztalataitokat leírnátok, bátran megosztanátok. Előfordulhat, hogy a KOVAFÖLD sem mindekire egyformán hat, van akiknek 1 – 2 hónap, másoknak esetleg hosszabb idő után halványodik, múlik el a sömör. Legyetek türelmesek !

üdvözlettel:  Ági

#16520 BalineEvi hozzászólása: 2014.03.05. 14:43

Kedves Agneta 211! Nekem még a többieket olvasva nagyon gyerekcipőben jár szerencsémre a pikkelysömöröm.Nagyon mégrémültem a ténytől,azóta a folyamatos segítséget keresem.Nagyon örülök hogy olvastam a hozzászólásaidat és a tapasztalatból nyert tanácsaid.Én is megrendeltem a Kovaföldet amit csütörtökön fognak számomra kiszállítani.Nagyon bízom benne hogy nekem is pozitív tapasztalatom lesz vele kapcsolatban,bár nekem nincsenek és remélem nem is lesznek több éves borzalmas tapasztalataim a sömörrel kapcsolatban.

Üdv: Évi

#16519 Remeny2 hozzászólása: 2014.02.27. 21:24

Megittam az elso poharral!!!!!! Nem is olyan rossz!

#16518 Agneta211 hozzászólása: 2014.02.27. 16:00

Kedves Margit ! Örülök, hogy végre készen áll minden, hogy igyad és javuljon illetve eltűnjön a pikkelysömöröd ! Természetesen szurkolok Neked és a többieknek is !

Jelentkezzetek, cseréljünk tapasztalatokat !

üdv: Agneta

#16517 Remeny2 hozzászólása: 2014.02.26. 21:25

Keves Agi!Vegre megerkezett a kovafold.Rendeltem buzafuvet is.A C vitamint csak porban tudtam megrendelni,de gondolom ez is jo.Koszonom atanacsot,es kerlek szurkolj nekem.Majd jelentkezem az eredmennyel.Udvozollek:Margit

#16516 Agneta211 hozzászólása: 2014.02.26. 07:49

Kedves Andi89 !

Már az elején leírtam, így most csak be másolom, hogy én hogyan alkalmazom a KOVAFÖLDET :  ”  Én csak belsőleg használom, este lefekvés előtt kb 2dl vízben

1 púpozott evőkanál KOVAFÖL-det elkeverek, és azt iszom meg 1 db 1000mg C vitaminnal.

Külsőleg is lehet használni, a kovaföldet kozmetukusok szépítészeti célra is használják !

Az biztos, hogy előbb a belsőnket kell rendbetenni, és ha ott az egyensúly helyreáll akkor a gyógyulás is elkezdődik ! A kovaföld tartalmaz olyan anyagokat amelyre a szervezetnek nagy szüksége van, de étkezés során nem jut hozzá !

Keress utána a neten, olvasgass róla … de mihamarabb kezd el Te is fogyasztani !

Én hálás vagyok, hogy rátaláltam ! “

Olvasgasd amiket már írtam, de amennyiben kérdésed van, természetesen szívesen válaszolok !

Hajrá, sikerülni fog Neked is !

Várom majd jelentkezésed a KOVAFÖLDDEL kapcsolatos tapasztalataiddal !

Legyen szép napod / napotok ! üdvözlettel: Agneta

#16515 andi89 hozzászólása: 2014.02.26. 07:19

Kedves Agneta.

Én 25 éves vagyok és egy éve elviselhetetlen a pikkelysömöröm. Én is ki szeretném próbálni a kovaföldet. Az előző hozzászólások ban láttam, hogy meg kell inni. Lennél szíves leírni nekem, hogy pontosan hogyan használod a kovaföldet. Milyen mennyiséget?

 

#16514 Agneta211 hozzászólása: 2014.02.10. 17:49

Kedves Zsuzsa, várom majd jelentkezésed, visszajelzésed ! Tudom, sokan sok-sok évet küzdöttünk már, és nagyon szeretnénk legalább tünetmentessé válni ! Nekem sikerült, ezért ragaszkodtam, könyörögtem, hogy itt van/vagyok mint egy kézenfekvő példa mások számára, vegyétek már a fáradságot és próbáljátok ki ti is a KOVAFÖLD-et ! Segítsünk egymáson, az internet ezért is egy nagy vívmány ! Elmondhatjuk tapasztalatunkat, megoszthatjuk a jó dolgokat !

Engem boldoggá tesz, ha másoknak is tudok segíteni ! üdv Ági

 

#16513 zszuzsanna hozzászólása: 2014.02.10. 10:31

Szia ! Én most kb 3 hete követem a példátad ….Kiváncsivá tettél ! Most azért kiváncsi leszek mennyi idő alatt …lesz látszatja ….Mert azért Mi még látványos Betegeknek számitunk ….30 éve küzdök …És most annyira Bizom …..Köszi az ötletet! Üdv zsuzsa

#16512 Agneta211 hozzászólása: 2014.02.01. 19:49

Kedves György !

Furcsa kellemetlen az íze, idővel közömbös lesz, mert a hatás kárpótol miatta ! Valakinek írtam, hogy lehetne megfelezve 2 kisebb adagban is fogyasztani, de én úgy voltam ezzel, hogy egyszer legyek túl rajta ! Felböfögés nálam nem volt, lehet hírtelen és levegővel nagy kortyokkal iszod, attól esetleg előfordulhat! Próbálj meg elvonatkoztatni a rossz íztől és kisebb kortyokban nyelni :-)

Én is Újpesten vásárlom, a minőség biztos jó, a kellemetlen íz az összetevők miatt van, de azekre az összetevőkre pedig szüksége van a szervezetnek !

Örülök, hogy jelentkeztél, bízom benne hamarosan a látvány a hatás téged is kárpótol a rossz ítz miatt !

Valamit ajánlanék Neked és a többieknek is, a foltokat próbáljátok meg tiszta aloe vera levél nedvével kenegetni, nyugtatja a pikkelysömört, halványítja …nagyon jót tesz neki, de az aloe verás testápoló is jó ! Más orvosságokkal, szteroiddal ne kenjétek !

Továbba én nem használok tusfürdőt, helyette a sószappan ami nekem bevált !

Remélem segítettem és meg is nyugtattalak, várom jelentkezésed ! üdv: Ági

 

#16511 giovanni hozzászólása: 2014.02.01. 17:29

Kedves Agneta!

Köszönöm a tájékoztatást!

Két hete használom a kovaföldet, előírt mennyiségben. Kérdésem volna, hogy miután megiszom furcsa íze van és felböfög. Ez normális? Újpesten szereztem be,azt amit te is ajánlottál. Neked is voltak ilyen észrevételeid?

Köszönettel: Kovács György

#16510 Agneta211 hozzászólása: 2014.01.18. 18:49

Kedves György !

Igazán szívből örülök, hogy csatlakozott a “KOVAFÖLD” fogyasztók táborához és ezzel azokhoz, akik valóban tünetmentessé akarnak válni !

Én a KOVAFÖLD-ből naponta egyszer este, lefekvés előtt kb 2 dl vízben 1 púpozott evőkanál port keverek el ! Megeszem mellé 1 db 1000 mg-os C vitamint, amit a “Jó közérzet” vitaminok hálózat forgalmaz, egy havi adag 500.-Ft. A C vitamin segíti a hatóanyagok felszívódását…  Kovaföld napi adagja az 1 evőkanál, amit lehetne két részre osztva elfogyasztani, de nekem ez így bevált és én ezt ajánlom, hiszen este/éjjel nyugalmi állapotban a hatás is jobb lehet.

A hatását már 1 hónap után észrevettem, halványultak a plakkok, a kisebbek eltűntek, a makacsabbak még ekkor maradtak ….de kb 3 hónap után eltűnt mind !

Az izületi problémára tudom ajánlani a “KURKUMA”-port, amit én már lassan két éve fogyasztok. Nem veszem meg a drága, kapszulába zárt sok összetevőt tartalmazó gyógyszert, hanem fogyasztom a bió étkezésre is használatos KURKUMA-port ! Ez kb 270.-/csomag ami kb 3-4 hétig elég, ebből kapásból mindig többet veszek. Minden reggel kb  3cl vagy fél deci langyos tejben elkeverek egy kis kávéskanál port és éhgyomorra megiszom ! A kurkuma zsírban oldódik, ha valaki nem issza a tejet, akkor olyat kell választani amiben oldódni tud. A kurkumánál fontos, aki vérhígítót szed annak nem ajánlják, mert vérhígító hatása is van (AspirinProteck) … én inkább abba hagytam a vérhígító szedését és iszom reggelente a kurkuma felesem :-) Minden e mellett szólt, hiszen véd az agyi katasztrófáktól mert vérhígító hatása van, e mellett nem fájnak az izületeim és spórolok is vele !

Én az étkezésemen nem változtattam, sertést egyébként sem ettünk, alkoholt valóban csak nagy családi ünnepek alkalmával fogyasztok, kávéról és a csokiról nem tudok lemondani, max iparkodom az ét csoki választani tej csoki helyett  !

Húúú…. bocsánat, ha egy kicsit hosszúra sikeredett a hozzászólásom ! Érdemes az interneten rákeresnie a KURKUMÁ -ra is a KOVAFÖLD mellett.

http://antalvali.com/kurkuma/kurkuma_avagy_mit_tud_a_szent_por

Várom tapasztalatairól a beszámolóját !

Szép estét ! üdvözlettel: Agneta

#16509 giovanni hozzászólása: 2014.01.18. 12:29

Kedves Agneta!

Kovács György vagyok, sajnos én is ebben a betegségben szenvedek, nekem már az izületeimre is kihat. Elkezdtem szedni a kovaföldet az előírt adagban. Ezügyben keresem, hogy ön milyen mennyiségben szedte, mikor kezdte érezni a javulást? Kúraszerűen szedi-e, vagy folyamatosan? Az étrendjén változtatott valamit? Szeretném, ha megosztaná velem a tapasztalatait részletesebben.Várom a válaszát!

Köszönettel: Kovács György

#16508 Agneta211 hozzászólása: 2014.01.16. 11:08

Kedves Brisk !

Örülök, hogy sikerült beszerezned a Kovaföldet ! Hozzálehet az ízéhez szokni, nekem már fel sem tűnik, de természetesen nekem is rossz érzéseim voltak az ízével, színével kapcsolatban az elején ! Az eredmény meggyőzött, így ezekkel ma már nem foglalkozom :-)  Én mostanában keverek egy teáskanál Bűzafűport is hozzá és úgy iszom. Az 1000mg C vitamin szedését is javaslom, hogy a folyadékkal vedd be ! A pohár aláján lerakódott szemcsét is öblísd ki és idd meg !

Igen ! Biztos a méregtelenítő folyamat beindulása miatt fáj a fejed, az is előfordulhat, hogy a méreganyagok távozásának hatására a vérnyomásod alacsonyabb lett a megszokottól ! Ez minden valószínűség szerint hamarosan elmúlik !

1 hónap után már látszott a javulás ! Türelem, hidd el használni fog !

Várom jelentkezésed , legyen szép a napod ! üdv.: Ági

 

#16507 Brisk hozzászólása: 2014.01.16. 10:24

Kedves Agentea!

Köszi a címet, beszereztem a Kovaföldet, hát ittam már jobb italt is :-) de persze nem az íze a lényeg. Sajnos amióta iszom (3napja) fáj a fejem. Nem adom fel, de feltételezem hogy erőteljesen méregtelenít és ez az oka. Nálad nem voltak hasonló tünetek? A pikkelysömörre mikortól volt hatása? Nálam most épp a gyulladt szakaszba lépett sajnos…

Köszönöm

#16506 Remeny2 hozzászólása: 2014.01.05. 23:09

Koszonom Agneta! Utana nezek.Remelem szallitjak kulfoldre is.

Udvozlettel:Remeny

#16505 Agneta211 hozzászólása: 2014.01.02. 14:44

Szervusz, Én csak belsőleg használom, este lefekvés előtt kb 2dl vízben 1 púpozott evőkanál KOVAFÖL-det elkeverek, és azt iszom meg 1 db 1000mg C vitaminnal.

Külsőleg is lehet használni, a kovaföldet kozmetukusok szépítészeti célra is használják !

Az biztos, hogy előbb a belsőnket kell rendbetenni, és ha ott az egyensúly helyreáll akkor a gyógyulás is elkezdődik ! A kovaföld tartalmaz olyan anyagokat amelyre a szervezetnek nagy szüksége van, de étkezés során nem jut hozzá !

Keress utána a neten, olvasgass róla … de mihamarabb kezd el Te is fogyasztani !

Én hálás vagyok, hogy rátaláltam !

#16504 Brisk hozzászólása: 2014.01.02. 12:35

Kedves Agneta! Milyen formában használtad a kovaföldet? Nekem  a fejbőrömön van gyulladt, nedvedző, hámló néha gennyes pikkelysömöröm ami nagyon fáj és viszket.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close