Visszalökés

Téma címkék:
2014.01.23. 11:04

Agyilag teljesen jól érzem magam nem hallok semmiféle negatív hangot , már kitisztult az agyam a gyógyszerektől és elég jól érzékelem Isten segítő fényét. Lelkileg kicsit még nyomott vagyok de a Fény azt is igyekszik meggyógyítani. Ebből boldogságot érzek. Örülök Isten és Jézus jelenlétének. Foglalkozom Gonosz elleni tanácsadással is. A harmóniát, amit Istentől kapok igyekeznek különféle bolondok megtörni.Arról én nem tehetek hogy gonoszok és ostobák! Löknének vissza a hülyeségeikkel.A munkámat pedig akadályozzák .. Talán rontanám az üzletmenetet?????????????????A Gonosz bizonyíthatóan létezik. Különféle hülyék még a valós megszállásra is rákeni skizofrénia de szerintem az Ördögűzőben lévő jelenségre a sok pszichiátriai sátánista már nem fog tudni mit kitalálni!

#16770 endrebandi hozzászólása: 2014.02.05. 09:53

Nem okos dolog a hitetlen dokiknak Istenről, Krisztusról, Bűnről, Sátánról beszélni. Ők megtéretlen emberek- bolondnak hisznek. Én nem abban a betegségben szenvedek mint te, én “hepa C.-s vagyok. Én 2005. ben átadtam életem Krisztusnak/megtértem- én hiszem amit irtál! Áldjon az ÚR! Bent léted alatt most ne beszélj Krisztusról, ha ki jösz, majd bepotolod az Igehirdetést. Gyors gyógyulást kivánok. Ha Krisztusért diszkrimináció ér bent, fordulj betegjogi szervezetekhez- irhadsz nekem is emailt ide- sooendre1@t-email.hu bucsuzom-endrebandi./ jót emailezünk majd.

 

#16769 Marianna1979 hozzászólása: 2014.01.24. 11:06

Régebben írtam az Egészségügyi Minisztériumba a pszichológia elmaradottságáról . 2002-3-ban próbáltam a most nálam látható dolgot a gyógyulási lehetőséget bebizonyítani de elkezdtek ezekkel a dolgokkal szórakozni és belekerültem. A gyógyulást pedig igyekeznek eltusolni ami már rég bekövetkezett. A válasz annyi volt  a minisztériumból hogy Javaslatát köszönjük! Valami ilyesmi.

EN-ek
#16768 EN-ek hozzászólása: 2014.01.24. 04:51

Már hugyne létezne agonosz lenne?? ott lakika Partlamentbe benne! a hola sok und orító FAszopópondró!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close