szédülés

2014.02.15. 15:59

SZIASZTOK RAMONA  VAGYOK KANADÁBAN ÉLEK EGY ĖVE  40  ÉVES  VAGYOK.TANÁCSOT SZERETNÉK TŐLETEK KÉRNI  HOGY HOGY  HOGYAN TUDNÁM ENYHÍTENI EZT A SZÉDÜLÉST  MERT NEKEM NAPI SZINETEN JŐN ÉS KB 2  ORA  HOSSZÁIG TART ÉN SAJNOS NEM VETTEM ÉSZRE  ILYEN HAMAR  ESZTA BETEGSÉGET MERT  MIKOR ORVOSHOZ FODULTAM MÁR  ELŐTTE 3  HONAPPAL  VOLTAK  EZEK A TÜNEKETEK CSAK  NEM ENNYIRE.MIKOR ORVOSHOZ FORDULTAM AKKOR  A  FÜLEM ÉS  ATARKOM FÁJT PÁR  NAPRA  RÁ  VETTEM ÉSZER  HOGY A   NYAKAM MINT  HA  FÁJNA D E EZ TOMPA  FÉJDALOM VOLTVISZA MENTEM  A  DOKIHOZ ÉS IRT FEL  NEKEM  ELAVIL NYUGTATOT 10 MG ÉS  MELLÉ  A SZÉDÜLÁSRE  MÉG BETAHISTIN 8 MG  .TUDTOK VALAMI JOBBAT AJÁNLANI MERT NEM VAGYOK EZEZKKEL A GYOGYSZEREKKEL KIBÉKÜLVE NAGYON SZÉPEN MEG KŐSZŐNNÉM

#17091 Avila hozzászólása: 2014.02.18. 07:31

Kedves Ramona!

Eleg sok minden okozhat ilyen jellegu tuneteket. Nekem nem igazan hasonlit a BPPV-re mert az inkabb folyamatos szedulest okoz, persze teljesen nem zarhato ki.

Stressz, nyaki izmok merevsege, meszesedes, fertozesek, gyulladasos megbetegedesek…stb. sajnos akarmelyik meghuzodhat a hatterben. Ezek egyik fele kezelheto onalloan is, a masik resze inkabb gyogyszeresen.

En azt javaslom menj el egy reszletes kivizsgalasra es mellette probalj ki amit csak lehet hatha vmi segit. Gyogytorna, akupunktura masszazs, gyogynovenyek, dieta..stb. Nekem BPPV-m volt, de az kezelo orvosom nagy ivben le***arta, igy kerestem videokat es azok alapjan csinaltam a tornat. Igy kb 2 het alatt enyhultek a tunetek es 1 honap alatt teljesen elmult. Ne add fel!

Jobbulast!

Avila

#17090 Bmarti hozzászólása: 2014.02.17. 13:57

Kedves Ramona!

Én néhány hónapja olvastam itt ezen a fórumon, hogy valaki épp Kanadából kapott egy rokonától orvosi marihuánát, és egyedül ez segített rajta!

Én azóta próbálok itthon Magyarországon szert tenni rá, de itt lehetetlen!

Te ezek szerint sokkal esélyesebb vagy hogy hozzájuss, mert Kanadában nincs tiltólistán. Én kémiai gyógyszereket amúgy sem ajánlok senkinek semmire!

Amikor az USA-ban 1913-ban létrehozták a gyógyszeripart, a kender azóta lett “ördögtől valónak” kikiáltva, mert az emberiség több ezer éven át használta, mint a legsokoldalúbb és legcsodálatosabb gyógynövényt. A XIX-ik század végéig világszerte a gyógyszerkönyvek elején szerepelt, csak a kémiai gyógyszeripar (és ezek tulajdonosainak ellenérdekeltsége) hatására vette kezdetét a kender és hatóanyagai elleni hisztéria.

Az orvosi marihuanából kivonták a “betépésért” felelős pszichoaktív hatóanyagot, és csakis kizárólag áldásos hatású, természetes hatóanyagai maradtak meg. Ezt viszont egészen pici gyerekeken is alkalmazzák (pl.: az epilepszia kezelésére) a legnagyobb sikerrel…úgy emlékszem, éppen Kanadában! Megjegyzem, hogy a modern orvostudomány a vegyszereivel ezt nem volt képes elérni!

Ahogy a Meniére betegséggel szemben is tehetetlenek és tanácstalanok…Ezért én már csak az orvosi marihuanában reménykedem, és nagyon szeretnék itthon is hozzájutni!

Ramóna, azt javaslom, próbálj utánajárni ott Kanadában, és ha tudtál szerezni és hatékony a betegségedre, kérlek írd meg nekünk – nagy segítség lenne számunkra is tudni, hogy valóban van egy természetes megoldás.

Sok sikert hozzá, és jobbulást kívánok Neked – is! :-)

Bmarti

#17089 ilona29 hozzászólása: 2014.02.17. 06:02

Nekem is volt az év végén szédülésem,ideggyógyászaton,meg a fülészeten voltam.Csináltak egy kiforgatási módszert,azzal másnapra elmult.Most megint kezdek szédülni,reumán voltam,mától kezdek egy nyaki mágneses kezelést,nem tudom,fog-e használni.

#17088 Bubu46 hozzászólása: 2014.02.17. 05:18

Kedves Ramóna  !

Olvasva a történetedet azonnal az jutott eszembe, hogy én is magamat ostoroztam, hogy későn mentem orvoshoz…és aztán kb 2 évig jártam orvostól-orvosig , de a szédülésem okára nem jöttek rá.Egy előnye azért volt – sorban kiderült, hogy mi NEM okozhatja. És ez is valami !A kivizsgálás nélküli gyógyszer felírás/ -szedés csak a gyógyszerészeknek jó- rajtad nem fog segíteni. Keress egy jó belgyógyászt és kezdd el a probléma behatárolását, pontosítását.Tudom, hogyne tudnám, hogy ez pénz kérdése elsősorban .Meg kell találni rá a megoldást(anyagi forrás ! ), szépen folyamatosan és tudatosan körbejárni a problémát.Semmi nem ér annyit, hogy ilyen állapotban éld az életed !Én 2 év után jutottam el a megoldáshoz- ahhoz a szédülés specialistához , aki megszabadított ettől a borzalomtól.Biztos Neked is van megoldás, csak ne add fel !!

Üdvözlettel, Ibolya ( Budapest)

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close