Kedves Erzsi mama

Téma címkék:
2014.02.26. 07:42

Kedves Erzsimama!

Ismernünk kellene egyást, én is megfordultam a táncterápián.

Bár meg kell vallanom nagyon tetszett, a balettos, aki bemutatta a mozdulatokat csodálatos volt, csak én nem tudtam követni, mert mint kiderült nekem már régebben összeroppant egy csigolyám, és az nehezíti, fájdalmassá teszi a mozgásomat.

Én panaszkodtam mindenorvosnak, de a parkinsonnak tulajdonították.

Nyáron jártam Kakaszéken, azután 3 hétig feküdtem a szegedi klinika rehabilitációján, na ott végre egy doktornő elküldött röngenre, csak akkor derült ki mi a baj, miért is fáj nekem annyira. Ez már a harmadik héten volt és akkor már nem tudtak betanítani olyan gyógytornát, ami erre jó.

Kiírtak házi gyógytornát, de azzal kellett szembesülnöm, hogy a mi falunkban nincs ilyen lehetőség.

 

#17240 Erzsimama hozzászólása: 2014.03.01. 20:27

Kedves Rózsa!

Aranyos vagy ,és köszönöm ,remélem még sokáig tudok járni.Neked is kivánom,hogy

legyen minden napod fájdalom mentes ,és érezd magad jól.

Fénnyel teli napokat kivánok,szeretettel Erzsimama.

rozmars
#17239 rozmars hozzászólása: 2014.03.01. 08:58

Kedves Ezsimama!

Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat. Nem nevetlek ki egyáltalán, én is próbálkoztam az elmúlt 19év alatt sok mindennel, Istenhez is fordultam számtalanszor, és nem eredménytelenül, sokáig adott erőt ahhoz , hogy képeket, festményeket készítsek.

A lakásban elég jól eljárkálok, de gyakran kell leülnöm, mert begölcsöl a derekam, amit gondolom a csigolyaösszeroppanás okoz.

Még sok éven keresztül kívánok neked  sok erőt a járáshoz, a betegség elviseléséhez.

Rózsa

#17238 Erzsimama hozzászólása: 2014.02.28. 18:25

Kedves rozmars!

Én elhatároztam,hogy nem adom föl.Szeretnék még sokáig járni gyógytornára,és táncra.Van hogy én is menetközben  lefagyok valahol.Az idén egy alkalommal úgy jártam,hogy elindultam a tornára és ahogy közeledtem a buszmegállóba  úgy fogyott az erőm.Vissza kellett fordulnom.Igen gyorsnak kellett lenni,ne hogy megálljak,mert nemtudtam volna ujra inditani.Biztos kinevetsz,de én ha érzem,hogy nem jól vagyok megkérdezem a belső hangom-eltudok menni ide v. oda.Választ mindig kapok és hiszem,hogy a Teremtőtől megkapom a segitséget.Én 12 éve vagyok beteg,de még mindég sikeült megoldani,ha bajba voltam.Minden nap hálát adok a Teremtőnek azért,hogy megkapom a járáshoz,a betegség legyözéséhez a megfelelő energiát.Ne haragudj,de nagyon belemerültem az irásba.Bocsi

Szeretettel Erzsimama.

rozmars
#17237 rozmars hozzászólása: 2014.02.28. 07:42

Kedves Erzsimama!

Sajnálom hogy, én már itt tartok, hogy egyedül nem merek elindulni sehová, félek a leakadástól. Sok évig jártam Varga Mártihoz gyógytornára, és az nagyon jó volt, de akkor még én is jobban voltam. Mára már a bátorságom is elfogyott, meg sok minden más is.

19 év nagyon hosszú ebben a betegségben, elfogadni olyan nehéz, de nem lehetetlen.

#17236 Erzsimama hozzászólása: 2014.02.26. 22:06

Kedves rozmars!

Gondolom azóta már jobban vagy .Régen több levelet olvastam tőled.Kár,hogy nálatok nincsen lehetőség a tornára.Én szeretek járni,sokkal erősebbnek érzem magamat.Na és a társaság is jó.Régebben járt hozzánk a közeli községből  egy középkorú nő.

Mostanra ő is elmaradt.Sokan kimaradoztak,lassan elfogyunk,már csak öten,hatan vagyunk.

Jó éjt és jó pihenést kivánok Erzsimama.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close