Másnapos

Téma címkék:
2014.03.01. 18:28

Sziasztok! Ma csatlakoztam hozzátok…persze dög másnapos vagyok. Gondolom az én kapcsolatom a piával sem egyedi. Nem mondanám magam alkoholistának, bár a rossebb tudja. Elvagyok akár heteket is úgy, hogy nem iszom egy kortyot sem, de ha elkap a gépszíly akkor két napot minimum végig szivatyúzok. A harmadik nap persze marha szarul vagyok, szégyenérzet…. mit csinálhattam?…. kinek mit mondtam?….kit bántottam meg?…stb és már szaporázom is a lépteimet a boltba, mert hát ugye “csak két gyógysör”. Anno apámnak is ilyen problémái voltak, de ő már nem iszik több mint húsz éve. Na szóval, ma elhatároztam itt a vége, elég volt! Különben szétcseszek körülöttem mindent. Van egy gyönyörű feleségem, és két tündéri gyermekem!  Szorítsatok!! Majd hétről- hétre jelzek, hogy mire jutottam!! Az erő legyen velünk! :) Sziasztok!

#17276 beteg hozzászólása: 2014.03.09. 18:53

Örülök a felismerésnek. Nyugodtan nevezzd magad alkoholistának. Nekem attól lett könnyebb :))) Ez így őszintébb magadhoz. Ha megnyugtat, nálam is így kezdődött, ahogy nálad. Aztán volt, hogy egy hónapihg sem. Most megint visszaestem. KÉt napja megint nem iszok. De már külsős segítséget krtem, nehogy visszaessek. Korábban kellett volna. Eggig erősebbnek hittem magam. De ez betegség, amihez orvoskell. Kicsivel indul és akkor lépünk, amikor egyre súlyosabb. Amikor elmondtam barátaim közül egy kettőnek, azt momdták, fura, nem is vettük észre…

No, itt kezdődik. Amikor észreveszik, akkor már szerintem nagy a gáz.

Szóval.1. tudd meg, hogy ez nem gyengeség, betegség 2. kérj segítséget.

Üdv és nagyon szurkolok

#17275 Panna1 hozzászólása: 2014.03.05. 20:27

Sok-sok erőt,kitartást kívánok saolyn,! Bátor légy,és küzdj! A tüneményes családodért megéri,de főleg Önmagadért! Az első lépést megtetted,hogy beláttad,nem jó amit csinálsz.Mindannyian hibázunk,de jóvátenni soha nem késő,Rendbe kell tenni a dolgaidat,és elfogadni,hogy nem mindennapunk “napsütésben “telik,Ha nem bírod pia nélkül,,függő vagy,és ne szégyelld,tedd amit kell!Magadat kell meggyőzni,hogy nincs szükséged piára! Én ajánlom a youtubon nézd meg,mit mondd Dr .Csernus az alkoholizmusról,és citromfüvet,szedjél valamilyen förmában,/tea,szirup,tabletta/ C-vitamint,hogy az idegrendszerednek segíts,erősítsd az immunrendszeredet.Sikerülni fog,ha erősen AKAROD! Az erő legyen VELED! Kérdezzél ,írjál,segítünk amiben tudunk! Szia! Panna.

 

#17274 Peter23 hozzászólása: 2014.03.05. 13:00

Szia!

Drukkolok neked. hasonló az én gondom is, de kicsit más is, de még nem tudtam rászánni magam, hogy megírjam

P

#17273 villambozse hozzászólása: 2014.03.03. 12:16

Tisztelt Másnapos!

Nagyon nagyon szurkolok Érted, ez a legkissebb áldozat szerintem a CSALÁDÉRT a gyönyörű gyerekekért a feleségért. MEG KELL TENNED, képzeld el ha a csodaszép gyerekeid ezt fogják látni és ŐK IS EZT FOGJÁK TENNI. MEKKORA NAGY SZOMORÚSÁG LESZ NEKED!! Úgyhogy jelentkezzél hetente, merítsél erőt a családodból!!

 

#17272 gyenge hozzászólása: 2014.03.03. 11:06

Szia! Én is igy vagyok vele . Mindig elhatározom csak valami okot mindig találok az ivásra. (((((((((((((((((( Szomoru.

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close