Rámálom az egész, de rájöttem valóság

2014.03.21. 10:05

Sziasztok!
Írtam ide kb 2 ónappal ezelőtt, azóta csak rosszabb lett az életem megosztom veletek.
Sajnos nagyon rosszul vagyok az utobbi 3 hónapban szinte nincs is olyan nap, hogy egy éjszakát is átaludtam volna. Egyáltalán nem bírok aludni napi 2-3 óra max.
Március 5-én elvitt a mentő, mert van egy agyérszűkületem is nagyon szédültem járni sem tudtam és hánytam 2 napig a szédülés a mai napig megvan, de a betasercet abba kellett hagynom, mert ödémás lettem tőle felvagyok puffadva.
A valdoxant szintén abba kellett hagynom, mert felemelte a májenzim szintet magasra, de attól tudtam aludni.
Hozzáteszem, azóta 6 fajta antidepit írtak fel a pszichiáterek, de mindegyiknél produkáltam a mellékhatásokat így nem szedem csak a rivotrilt, de semmit nem ér. Ezen kívűl van egy baloldali agyfájdalmam ezt is magánúton kénytelenek vagyunk meg MRiztetni. Holnap megyek SZEGEDRE.
Nem tudom medig bírom táppénzre nem vesznek pedig nagyon rosszul vagyok szédülök, remegek, gyenge vagyok, kezd minden érdektelenné válni, nem érdekel semmi, szinte csak ülök, már nem kötnek le apróbb dolgok sem, a koncentrációm is rengeteget romlott a memóriám is úgy érzem ez nem én vagyok teljesen munkaképtelen. Soha nem voltam ilyen beteg. Elkezdtem egy pszichológushoz is járni, aki pszichiáter is, de úgy látszik nem válik be. Szinte semmit nem csinált, de az órabére 10000,- Ft ezt sem tudom medig bírom anyagilag plussz a bejárás oda-vissza 80 km.Ő is csak az antidepiket írogatja az SSRI-ket ezektől rettegek.Tudom magamról, hogyha rendbe jönne az alvókám, akkor nem lenne semmi baj.De rendbe jöhetek gyógyszerek nélkül? És, ha nem bírom egyiket sem akkor mi lesz? Mert ezt még hetekig nem bírom. Szerintem senki nem bírná alvás nélkül.
Kérlek benneteket hasonló cipőben jártakat, hogy adjatok tanácsot mit tegyek?SEGÍTSETEK NEKEM!

#17546 endrebandi hozzászólása: 2014.03.25. 06:23

Kedves Levéliró/gica5?/ Ha a keresztneved leirtad volna most neveden irhatnák neked.Én is vagyok néha-néha “depris”, a Rivotril hatását akkor venéd észre ha nem szednéd-nagyon jó gyógyszer de a hozzászokás,netán adagnövelkés veszéje fennál! Anyit szedj amenyit a doki felirt. A sok séta főleg este, de a lefekvés elött már ne mozogj sokat egy órával elöte már ne sétálj.Fontos a jó levegőn tedd ezt.SZoktam zenét hallgatni- nálam Vangelisz a nyerő.Esti relaxálás is jót tesz kis keleties relax zenével. Magadnak kell változtatni az éltviteleden ÉS AKARJ IS! Én hivő ember vagyok- Mennyei “segitséget” is kapok- nálam ez jól működik.De nem mindenki nyitja szivét Isten felé, de ha keresed Őt én segitek ebben- nem téritgetni akarlak,de ez is egy út lehet a gyógyulásodhóz. SZeresd önmagadat szereteidet, a körülöted lévő világot/emberek, terméstet, stb.Kontrolokra járj el! Az Antideprik,ha újat iratsz fel kb. 30 nap múlva érzed jótékony hatását. LÉGY HARMÓNIÁBAN MAGADDAL, ÉS KÖRNYEZETEDDEL! Remélem valamicskét tudtam segiteni neked,elköszönök tőled bucsuzik-endrebandi

#17545 szabi001 hozzászólása: 2014.03.24. 21:19

A pszichológus a lényeg szerintem. És 2 alkalomtól ne várj változást. Én félévig jártam, és akkor éreztem hogy használ.

Én kb 5 éve szédülök. Labilis érzésem van állandóan. De nálam semmi fizikai problémát nem tálalták…. ezért kezdtem el a pszichoterapiat. Szerintem keress másik pszichológust… tálalsz kicsit olcsóbbat is. Én itt pesten 7ezerért jártam egy sráchoz.

És legyél a saját magad pszichológusa. Tedd fel a kérdést h mit érzel és h mi lehet az ok.

( én pl. Nem szeretek tömegbe menni, meg sok emberrel egy légtérben lenni….. és rájöttem h az az oka hogy mindig meg akartam felelni és sosem mondtam senkinek NEMet…. ezért lefárasztanak hamar az emberek. És elkezdtem átvenni az irányítást… mindig megmondom mit akarok és hogyan akarom …. ez segít )

Amit meg tanácsolni tudok h ne rejtsd el az érzéseidet…. mondd ki, legyél dühös, irányítsd az életed.

Plusz ha teheted olvass jó idézeteket…. nézz vígjátékokat. Higyj a jóban és mindenek előtt KITARTÁS!!

#17544 Panna1 hozzászólása: 2014.03.24. 19:39

Kedves gica05! A lányom függő már a rivotriltól,most a kínok kínjait éljük éppen! Abba kell hagynia,csökkenteni  egy negyednek a felét megvonni,erre vásároltam Branderburg Neuro-t szabadon forgalmazzák,növényi táplálékkieg. ami  az antidepik helyett van.a keresőbe írd be: rivotril  fórum,én már rengeteget kutattam,kérdezhettek tőlem,amiben tudok,segítek szívesen .A másik,a Melissza citromfű cseppek,az is sokat segített. Ezeket gyógynövényboltban lehet kapni.Ma találtam meg,melatonin altatót lehet vásárolni,a pingvin patikába,ha nem tudsz aludni.Ezt már hirdeti régóta a TV is!A DM-ben elég sok táplálékkiegészítőt találtam szorongásra,idegre.Még jó a virágpor,aki nem allergiás,a legjobb idegerősítő! akiktől olvastam,még nagyon ajánlják az Omega-3 halolaj kapszulákat mert az támogatja az agyi funkciókat.Konkrétan neked való melyik,azt így nem lehet tudni döntsd el,nézd meg az árakat,és próbálkozz,mert mindannyiunknak más a szervezete.A keresőbe írd be a neveket és utánanézhetsz,mit írnak róla.Kézalatt nehogy vásárolj valakitől,nem szabad!Jobbulást kívánok,és kitartást,és írjál,hogy sikerült,érdekel engem mások sorsa,így tudunk egymásnak valamit segíteni.Üdvözlettel:Panna.

#17543 gica05 hozzászólása: 2014.03.24. 17:54

Szia!

Nagyon rossz gyerekkorom volt és a felnőttkorban is olyan dolgokat éltem át, amiket nem tudtam feldolgozni ezt szeretném pszichoterápiával megoldani. 2 alkalommal voltam ezidáig. 40 éves leszek és egyéni vállalkozó vagyok. Én megkérdezhetem, hogy miért kérdezel így rám???

#17542 szabi001 hozzászólása: 2014.03.24. 06:46

Szia,

Én azt szeretném kérdezni h a pszichológushoz miért jársz? Mire keresitek a választ? És hányszor voltál?

Mennyi idős vagy és mivel foglalkozol?

 

Addig is jobbulást!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close