Stressz

2014.03.27. 20:14

Tanácsra lenne szükségem. Négy napja buszon utaztam hazafelé és váratlanul szívdobogásérzés, légszomj tört rám, pár másodpercig tartot viszont azóta olyan érzésem van mintha állandóan izgulnék és állandóan sóhajtanom kell. Nem tudom mi lehet ennek az oka, de gyanítom, hogy a stressz lehet az oka. Vezetni tanulok és nem nagyon szívlelem az oktatóm. Nagyon rossz természete van, a legkisebb hibákért is ordít és emiatt tartok is tőle… gyanak szok, hogy ez állhat a háttérben… Valaki tudna tanácsot adni, hogy mi lehet ez? Köze lehet a stresszhez, a vezetéshez vagy egés zen más probléma lehet a háttérben? Elrőre is köszönöm!

#17637 pannibaba hozzászólása: 2014.04.05. 05:38

Szia! Remélem, azóta váltottál oktatót. Nagyon hasonlóan jártam, lecseréltem, egész máshogy tanított. A vezetés tanulás nálam is nagy stresszel járt. Állandóan szorongtam, még a munkaelyemen is észrevették. Amikor levizsgáztem, mintha tényleg leesett volna a nagy kő a szívemről. Szerintem egy pánikroham még nem betegség, de lehet, hogy érdemes beszélni szakmberrel. addig is MOZOGJ sokat, segít!

 

Inez
#17636 Inez hozzászólása: 2014.03.28. 19:27

Teljesen pánikos tünetek, a stressznek persze hogy köze van hozzá, és lehet mélyebbre is kéne ásnod magadban, hogy milyen problémáid vannak mostanság, esetleg telítődtél a negatív érzésekkel. Próbálj minnél többet lazítani. Ja, és amúgy tényleg nem kell elviselned egy ordibáló oktatót, kérj másikat a pénzedért!!!

ÉN-ek: én személy szerint nem csípem a sokk terápiát…érted…

EN-ek
#17635 EN-ek hozzászólása: 2014.03.28. 17:32

Szia!

Szerintem minnél hamarabb keress 1 másik szoptatót, miaz h ordít amikor te fizecc neki?? NYUSZI-e v? (a zen téll yo, nyugtassa az elmét!:)

#17634 zeneirg hozzászólása: 2014.03.28. 17:16

Szia!

Szerintem minnél hamarabb keress fel egy szakembert, amennyiben nem szünnek a tüneteid, mert én is elodáztam-és most szenvedek is vele eleget.Már évek óta el kellett volna mennem vizsgálatra, nem most februárban.

Minden jót: Z

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close