segítség kérés

Téma címkék:
2014.04.29. 15:12

Kedves Marianna!

Olvastam az interneten pár sorban amit leírtál a történetedből.  Ez iránt érdeklődöm, hogy a mi esetünkben tudnál-e segíteni.

Nagyon  érdekelne, hogy Te  hogyan tudtál  meggyógyúlni, A családunkban  van egy 17. éves lány idönként hangokat hall , és álmában is, de a valóságban is  erös késztetést érez, hogy másokat nagyon dúrván bántson. Sajnos nagyon gyors hangulatváltozásai is vannak, néha majdhogynem szétrobban a feje a legkisebb dolgoktól is és sajnos ez nem “hiszti”, hanem attól sokkal súlyosabb. Ő maga is nagyon szenved(het) ettől az állapottól. Voltunk nem egy orvosnál, pszichológusnál, pszichiáternél,  klinikán, stb.  de igazából  semmit nem állapítottak meg, s  ott vagyunk, ahol elindultunk, és a kislány már ott tart, hogy nem akar sehova se elmenni mert nem látja értelmét.

Ki tud rajta segíteni, és  egyáltalán van segítség ? S ha igen, vajon hogyan?

Igen a két eset nem egészen ugyanaz, mert amint irtad, Te már születésedtől fogva hallassz hangokat, neki pár éve kezdődött.

Nagyon nagyon aggódunk, hogy mi lehet ez mögött, mennyire komoly ez a “probléma”. Kérlek válaszolj!!

 

Előrei is köszönöm.  Üdv.

Dia1975.

#17941 Marianna1979 hozzászólása: 2014.05.29. 10:25

Kedves Dia! Én azért hallok gyerekkoromtól hangokat , mert érzékeny vagyok a természetfelettire a blogom Út az Úrhoz. Sok gyerek átlát a természetfeletti világokba. A hangokat és negatív befolyásolást a Gonosz okozza. Én a vallás segítségével Jézus Krisztus által jöttem ki ebből. Mivel segítségül hívtam és másnak is sikerült segítenem. Aki ezt nem érti meg nincsen védelme és nem gyógyul meg. Ha érdekel és szeretnéd hogy segítsek ingyenes! Irj a mazsi1979@gmail.comra.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close