Csalódás…

Téma címkék:
2014.05.05. 23:16

Sziasztok!

Mióta nem jelentkeztem,sok minden történt velem.

Az eddigi kezelőorvosom azt mondta,hogy már nem tud igazán mit kezdeni velem és inkább átad egy specialistának.Kaptam is beutalót a SOTE neurológiára Takáts A. professzor asszonyhoz.

Olvastam róla,hogy mekkora szaktekintély,ezért nagy lelkesedéssel és reménnyel telve kerestem fel.

Adott is időpontot,hogy 1 hétre be kellene feküdnöm kivizsgálásra. Na gondoltam,hogy végre megtudom mi lehet az előbbre lépés az állapotomban. Végre jó kezekben leszek,mert hol máshol lehetnék jobb helyen…

Eljött aztán az én időm,befeküdtem. Kb. 2 napig nem történt semmi a kötelező vizsgálaton kívül,csak voltam ott.

Megkérdezték mit és mennyit szedek,azt megkaptam minden nap és ennyi. Pedig gondoltam talán ilyen fiatalon jelentek egy kis szakmai kihívást,hogy velem lehet kísérletezni…

Pedig nyitott vagyok mindenre.Ennek ellenére csak azt hallottam,hogy milyen jól vagyok ,milyen szépen tudok mozogni,csak épp az tűnhetett volna fel nekik,hogy talán a gyógyszerek miatt.

Mindig olyankor sikerült vizsgálniuk,mikor jól hatottak a gyógyszerek,pedig mondtam is,hogy nemrég vettem be.Gondoltam “csinálnak” egy alapállapotot gyógyszerek nélkül és kialakítunk egy megfelelő terápiát.

Ennek ellenére csupán annyi történt,hogy a napi Reqip-emet lecserélték napi 8mg-os Neupro tapaszra.

Semmi változás szerintem csupán anyagilag kevesebbe kerül. Továbbra is csak kb.3-4 óra jobb időszakom van és mindig figyelnem kell hova ragasztom,mert ha kilátszik, állandóan magyarázkodnom kell mi az,miért hordom.

Reméltem kapok tanácsokat étkezés,gyógytorna,életmóddal kapcsolatban. de ez csak hiú ábránd maradt… Azt éreztem-éreztették,hogy nem vagyok elég beteg,bár mindenhol azt olvasom milyen fontos a korai megfelelő terápia. Úgy csütörtök felé elkezdtek aztán vizsgálgatni sürgősen,mert mondták,hogy még pár napot maradnom kéne,de én mondtam,hogy nem tudok,mert hétfőn dolgoznom kell menni. Hogy akkor 2 napig miért nem csináltak semmit?

Vége az lett,hogy persze nem kaptam mindenre hirtelen időpontot,így 1 hét múlva ismét felutaztam 160 km-ről a zárójelentésemért,mert mikor hazaengedtek,nem volt meg minden eredményem, majd  1 hét múlva egy 15 perces vizsgálatra ismét… azért ez anyagilag nem kevés pénz volt,annak ellenére,hogy majd vmikor aTB kifizet belőle valamennyit.Aztán majd szeptemberben lesz még egy MRI-m is.

Ja és az erednénye mindennek a sok vizsgálatnak,hogy megállapították,hogy valóban PARKINSON-kórom van.Végre tudom…:))

Okosabb nem lettem,csak szegényebb és még az állapotom is változatlan.

Most önszorgalomból keresem,hogyan lehetne előbbre jutni,mert még sokáig szeretnék legalább ebben az elviselhető állapotban maradni.

Szívesen fogadok bármi segítséget illetve jótanácsot.

Köszönöm,hogy elolvastátok. mindenkinek kitartást és minél jobb egészséget kívánok.

Üdv: Laci

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close