Egyet előre kettőt hátra….

2014.05.24. 08:04

Kedves Sorstársak,

Érdekes amikor levél xanaxon élek akkor nem érzek senkit közel,nem is engedek senkit közel.Olyan erőm van ,amit csak én birtoklok a világon és képes vagyok bármire…

De nem élhetek levél xanaxon, nem aludhatok át hónapokat az életemből(próbáltam).Amikor felébredek(kimegy a gyógyszer és nem tudok többet szerezni) undoroddal tölt el ,hogy olyan vagyok mint a TESTVÉREIM.Drogosok…

Mindig is különbnek éreztem magam náluk.Az idősebbik gyógyszer és drogfüggő….súlyos személyiségzavarral a másik alkohol és drogfüggő…..szintén súlyos személyiségzavarral.

Én szintén beteg vagyok…gyógyszerfüggő nagyon keményen….Szánalmas!!!De most is azon töröm a fejem ,hogy jövő hétre hogyan fogok íratni magamnak…Nem akarok érezni….

A párkapcsolatomból 2 hete próbáltam kilépni…és visszatáncoltam.

Most,hogy végre sikerült munkát kapnom távolinak érzem ezt az állást.Bánt ,hogy nem tudok végzettségemnek megfelelő munkát találni…

Nekem nincs Családom….Anyám bánatában iszik..Apámra soha nem lehetett számítani..és a 2 drogos..Én mégis szeretem Őket.De nem akarom.Erős akarok lenni,más mint ők……

Mindennap újra kell,hogy építsem magam ,amúgy nem is tudom,hogy milyen vagyok.

2 hónapja Cipralexet írt fel az orvos,semmit nem éreztem,dupláztam az adagot,csak álmosabb lettem.

Nem tudom,hogy mit kezdjek az életemmel…

Senki olyanom nincs ,akire számítani lehet….

Félek,hogy egyszer megöl a mértéktelenül sok gyógyszer…..

Közben nem találom magam…..mi ez?

Az élet része,hogy folyamatosan magamat keressem???

Lehet e normális életem?

Képes leszek e gyermekvállalásra?

Legyőzhető e a függőség?(23 éves korom óta visszatérő)

27 leszek…. És semmi nem biztos.

A Férfi ,akivel 3 éve vagyok….személyiségzavaros .Nem szeretem.

Rengeteget olvasok,hogy egy-egy érzést ,gondolatot magaménak érezzek és ezáltal építkezzek belőlük…

De azok mások gondolatai ,érzései…nem az enyémek.

Lehetek egyszer ÉN ÉN?

#18182 Venusz hozzászólása: 2014.06.08. 20:31

Szia!

Xanaxot szedek  meg sertralin sandozt.

Nekem meghalt a szerelmem pár hete nem igazán tudom feldolgozni ezért irtak fel nekem gyógyszereket, meg a szenvedélybetegségem miatt is depressziós vagyok.

Nincs kedvem semmihez még felkelni is nehezemre esik, de persze könnyebb lenne rossz útra térni két hete visszaestem.

Nem tudom mi lesz velem nekem itt vannak a szüleim próbálnak segíteni de nem tudnak.

A xanax nekem nem igazán vált be lehet feliratok mást helyette frontint vagy rivotrilt.

#18181 Villo hozzászólása: 2014.05.27. 20:49

Szia!

Sokan vagyunk gyógyszerfüggők, mi legalább tudjuk és bevalljuk. Pedig ennél többen vagyunk, csak legfeljebb ők nem veszik észre, mert ezt azt bekapnak, fájdalomcsillapítókat és előbb-utóbb rászoknak.

Én Rivotrilon élek, ezzel tudok elaludni, ha tudok. Az altatóról le kellett szoknom, mert azt mondták, hogy akkor vagyok igazán gyógyult. A Cipralex nekem sem hatott annyira, mint vártam, csak legfeljebb nem sírtam annyit és tompult a fájdalom, amit a lelkemben éreztem. Ne szedj többet belőle, mert lelassít és átváltoztat és akkor nem tudod a munkádat végezni. Amikor elkezdtem, még örültem is, hogy sokat alszom tőle, mert már alig aludtam, de aztán rájöttem, hogy lelassít. Az egyik felem rohant volna, de a másik viszont lebeszélt róla, visszafogott. Végül 2 és fél év után szépen lassan leépítettük az orvosommal, de nem igazán vagyok jól, de nem is akarom szedni. Most vannak jó napok és rosszak, de hát így vagyunk ezzel mindannyian.

Nekem az altató hiányzik, mert a nem alvás nagyon rossz. Most még küzdök, de azt hiszem inkább szedem, mert nem szeretnék újra depis lenni.

Úgy látom, a családodtól nem várhatsz segítséget és azt hiszem a párkapcsolatod sem fog kihúzni a bajból. Nem ismerlek, hisz egy levélből nem sokat tud meg az ember, de azt hiszem, talán mégis el kellene szakadnod ettől a férfitól. Te most te vagy, hisz ezek a gondolatok megfogalmazódtak benned és töröd rajta a fejed, akkor még képes vagy küzdeni. A családodat nem tudod megválasztani és persze, hogy így is szereted őket, de a társat, barátot, azt már te választod. Persze nem jó egyedül, én tudom, sajna tapasztalatból, de azt hiszem egy rossz kapcsolat nem segít a felállásban, mert mindig visszahúz. Kellene még egy jó szakember, aki nemcsak gyógyszert ad, hanem beszélget is veled és tanácsot is ad. Nehéz ilyet találni, de azért vannak még, akik nem fásultak bele a dologba és tényleg segíteni akarnak.

A mindennapos újra építés nehéz, nehéz felkelni, nehéz tükörbe nézni, nehéz elindulni bárhova, de azt hiszem, amig fel akarod építeni mindennap magad, akkor van erő benned és akarsz is küzdeni, csak olyan valaki kell, aki megfogja a kezed.

Remélem, nem érzed okoskodásnak amit írtam, mert én is topogok egy helyben, de nagyon szeretném, ha neked 27 évesen még sok jót adjon az élet! Kérlek, ne add fel!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close