Nem akarok élni

2014.06.10. 15:35

Sziasztok!  Kérem segítségeteket évek óta pánikbeteg vagyok,de az orvosom még nem találta meg a megfelelő gyógyszert a számomra. Sajnos szociál fóbiám miatt nem tudok emberekkel beszélgetni mert rögtön elpirulok. Sajnos a környezetem ezt kigúnyolja “jajj ne pirulj már el mindenen “állandóan ezt ma megjegyzést kapom  .Mondanom sem kell ,hogy ez milyen kínos nekem, pedig én nem szeretnék elpirulni ,ez csak jön és én nem tudom ezt kontrolálnoi. Bár tehetném már oda jutottam ,hogy minden nyílvános helyet ketülök éls nagyon befelé forduló lettem. Nem tudom mit csináljak az orvoso csak kisérletezik velem. És közben telnek az évek és mellettem senki nem marad mert és ” küllönc ” vagyok . Nem azért nem veszek részt baráti összejövetelen mert nem szeretnék, hanem mert tudom ,hogy ott mi fog velem történni és ezt szeretném elkerülni. Ha valaki közületek hasonló cipőben jáőr kérlek titeket írjatok. Milyen gyógyszert kaptatok ráő stb…. Nagyon köszönöm.

#19620 Babuj hozzászólása: 2014.12.07. 23:35

Szerintem az elpirulás egy emberen az egyik legszebb dolog :)

#18959 rabbi hozzászólása: 2014.08.29. 04:09

Tisztelt Papamaci!
Szerinted mi erdekesebb,a szurke viasz arc,vagy a kipirult?
Legy buszke ra,,hogy “eletszinu”vagy!

EN-ek
#18306 EN-ek hozzászólása: 2014.06.13. 04:45

Bizony! ah a utánamszóló is monnya!

Dicsakk! Péntek és 13. vala! v isa kedvenc napom! KÚL…

Yah és még TELE hód is!  (majd ste:) – Megakaraj!

Decens
#18305 Decens hozzászólása: 2014.06.12. 21:22

Szia Papamaci!

Hallgass az előttem szólókra,igazuk van.Sajna az elpirulás a szociális fóbia velejárója,de leküzdhető,úgy hogy nem foglalkozol vele!Nyugodtan menj közösségbe-vagy legalábbis próbálkozz-ha elpirulsz ne törődj vele,pár másodperc és vége.Furán néznek rád esetleg megszólnak érte?Hát aztán?Más sem tökéletes,ezt ne felejtsd el!Megjegyzi valaki,ha elpirulsz?Kérdezz vissza,hogy ez zavarja az illetőt?Nem fog tovább rajtad poénkodni.Az emberek nagy része elképesztően bunkó és tapintatlan tud lenni,ha ilyesmivel kerül szembe,ezt fogadd el!Te viszont légy pozitív és akkor sikerülni fog leküzdeni a pirulást! :)

Üdv:Decens

Inez
#18304 Inez hozzászólása: 2014.06.12. 13:29

szia papamaci,

húú, nekem is évekig okozott problémát, hogy hamar elpirultam, ha épp érzékeny voltam, ha odajöttek hozzám az utcám, ha a HÉV-en rámnéztek, ha olyan téma volt…stb. és persze azután már nem vettek komolyan… sokat gondolkodtam hogyan takarhatnám el, alapozóval.. stb.

nem tudom, hogy mitől változott meg a dolog, a gyógyszertől, vagy az időtől, de már nagyon ritkán fordul elő, inkább határozottabb, sőt túl határozott lettem, talán át is estem a ló túloldalára, rájöttem, hogy más sem matyóhímzés, sőt, nagyon sok idióta ember van, megfelelni nekik nem érdemes, akinek meg igen az nem fogja a pofádba vágni a gyengéidet. Aki azt mondja ne pirulj el mindenen, annak csak mondd vissza, hogy ilyen vagy és kész ;) nem kell gorombán, csak határozottan, aztán az ő dolga, hogy mihez kezd vele. Ha határozottabb leszel, akkor lesz sikerélményed, attól önbizalmad és a pirulás el is maradhat. puszi neked

#18303 mzsolt hozzászólása: 2014.06.11. 10:58

Nem kommentálom az előző hozzászólást.

Egyszerű leszek.

Addig míg bemeséled magadnak hogy vaéami történni fog ,javulást ne várj ,500 év múlva se.

Nem foglak vígasztalni ,sem sajnálni. Fejezd be ezt a hozzáállást ,és jelenj meg mindenhol ahol szeretnél, ha pirulsz ,akkor pirulj, kit érdekel??? szerintem csak magad figyeled meg ,hagyd abba és élj.

1 millió dolog van amire oda érdemes figyelni,de úgy érzem csak a testedre figyelsz,és a jelekre,ezt HAGYD ABBA , LÁSD MEG MILYEN SZÉP AZ ÉLET, FORDITS HÁTAT ENNEK A BETEGSÉGNEK ,MENJ KI A KERTBE ÁS EGY GÖDRÖT, egy papírra írd rá ,nem félek többetnem érdekel ki mit mond,elásom a betegséget amit az én elmém táplál.

És nézz szembe vele, ami meg akar történni úgy is meg fog,ha pirulsz ha nem.eddig sem történt semmi komoly az ijedségeden kívűl,akkor miért,.

Haragudj meg a pánikra,és mindig haraggal gondolj rá,told el,.

Egyenlőre ennyit tegyél meg,és nemsokára gyógyult leszel.

Üdv

EN-ek
#18302 EN-ek hozzászólása: 2014.06.11. 02:43

Mer ÉN oian marhára akarok! e N kiviműsor b+… TELE vana őszes tököm (régesrégóta) ezzel a sok szarsággal, + még RÁdásul ewel a rengeteg hüjével is magamkörül szintúgy! pl. 1 értelmes csajt év100dok óta sehol n találni, sőt manapság má’ fiút SE nagyon!

A marha okosok szerint 1.sorban és n igazán nyaralni jöttünk ide (a legtöbben n is önként & dalolva) se n azért h fészket rakjunk itt; hanem vhogyan Lvégezni itt ezteta kib* >>sulit<< (kb. mint 1 katonaság v büntetőtábor) aztán sürgősen húzni L innen a csába! Sóval ehhe tarccsuk magunkat!

Pironkocc mint 1 xűzlány?? n ojan nagy ügy… BEvallom, köjökkoromba még velem is előfordult néha

#18301 hARC hozzászólása: 2014.06.10. 19:41

Szia, nekem kicsit más problémám van, mániás depresszió, de ha gondolod, dobj egy e-mailt, szívesen beszélgetek. Elmondhatom az én kínos nyavajáimat, hogy lásd, nem csak te érzed magad nevetségesnek :) Itt a címem: kovacsflora111@gmail.com

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close