A néma sikoly…

Téma címkék:
2014.07.03. 20:10

Újra itt. Pedig reméltem nem kell többet ide menekülnöm, hogy kiírhassam magamból a dolgokat.

Sebaj. Még ez is jobb, mint a semmi…

Picit megint felhalmozódtak a dolgok körülöttem,bennem…. és eluralkodott a káosz.

Újra és újra meg kell értenem: csakis és kizárólag magamra számíthatok bármi van.

Akármennyire is mondja egy barát, hogy persze számíthatsz rá, nem…. egyáltalán nincs így.

Akármennyire is van ott a család, és szeret és elvileg támogat, nem ez sincs így.

Nem érthetik meg…. egyszerűen nem érthetik miért vagyok olyan amilyen. A legnagyobb baj, hogy én magam sem értem néha miért váltam ilyenné… talán már így születtem. Genetikailag vagyok selejtes. Nem tudom tényleg.

Gyűlölök érezni. Gyűlölöm azt a fojtogató érzést, amikor levegőt venni is fáj, és a nyelés is nehezemre esik. Gyűlölöm, hogy nem tudok ettől az érzéstől szabadulni. Gyűlölöm, hogy nem ordíthatom ki magamból a fájdalmam. Gyűlölöm, hogy nem mondhatom ki magamból azt, ami kikívánkozik. Gyűlölöm a tehetetlenséget, amibe beleragadtam..

A kiút megint eltűnt a szemem elől…

Úgy érzem magam ismét, mint aki egy emberekkel tömött terem közepén áll,kétségbeesetten sikolt, természetesen senki sem hallja meg, de leginkább az az ember nem, aki történetesen egyenesen előttem áll, és lát. Látja, ahogy vérzek, kínlódom, haldoklom, és csak nézi. Vagy talán már azt sem…

Talán tényleg kiérdemeltem, hogy itt végezzem. De kérdezem én, meddig kell egy embernek vezekelnie ahhoz, hogy véget érjen ez a tortúra?

Elhiszem, tudom, hallom, hogy emberek millióinak borzalmasabbnál borzalmasabb problémái vannak. És újra ismételnem kell magam…. soha nem nyafogok. Csak ki kell magamból írjam a fájdalmaimat, amik nem hagynak élni…

Nem azért írtam, hogy tanácsokat hallgassak meg, így meg úgy cselekedjek. Tudom mi a dolgom. Csak lemerültek az elemeim. Megint.

Majd lesz ez jobb is… vagy így se….

#18537 Panna1 hozzászólása: 2014.07.12. 22:23

Mesi szívből sajnállak,én is hozzátartozó vagyok,…már nem értek semmit,a pánikkal kapcsolatban, Nem a segítőkészséggel van baj,vagy hogy nem állnak melletted,hanem ez egy érthetetlen állapot.A lányom csak utólag mondja,hogy rosszul volt,amikor mellette vagyok,egyszer sem jött még elő.Isten óvjon mindenkit,de egy esetben szerettem volna figyelni,mi zajlik olyankor…Tudom,hogy szenved,fáj ez nekem,de ezt a csapongó össze-visszaságot nem tudom követni. Egyre erősebb az érzés bennem,hogy a lelkében nincs rend,de szakember nélkül ,mert az neki nem kell,aligha kitalál ebből a labirintusból.

#18528 kicsimimi hozzászólása: 2014.07.11. 07:59

Szia kedves Néma sikoly!
Az embernek szüksége van valakire, akivel őszintén tud beszélni, elmondhatja mi fáj, elmeséli neki örömét,bánatát, egyszóval megoszthat mindent, ezt nevezik barátnak.
Ha ilyen nincs, akkor sem kell kétségbeesned, van aki segít. A problémáddal fel kellene keresned egy pszichiátert, aki diagnosztizálja a bajod, majd elküld a megfelelő teraupatához. Nincs egyszerű feladata tudom, de biztos előbb-utóbb megtalálja majd Neked a megfelelő “beszélgetőpartner”t, aki alkalmasint jó tanácsaival rávezet arra az útra, hogy ne érezd azt, amit irtál.
Kérlek írd ki magadból a problémát és hátha akad valaki, aki tanácsaiból tudsz erőt meríteni!

#18508 Kismacska hozzászólása: 2014.07.05. 09:22

Szia!

Nagyon szépen megfogalmaztad ezt az egész nyavalyát, le a kalappal. Én ugyanezt érzem, ha van kedved kibeszélni magadból ezt az egészet egy olyan emberrel aki meg is érti itt az email címem: nuseebaba@gmail.com Amúgy meg nem csoda, hogy a környezeted nem fogja fel min mész át. Sajnos ők ezt nem tudják kezelni. Ebbe nyugodj bele, én is ezt tettem…Ha bármi van írj!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close