VAJON MIRE SZÁMÍTHATOK..? SZÉDÜLÖK..!

Téma címkék:
2014.07.30. 15:16

JÚL.25.-ÉN ÚGY ÉBREDTEM,HOGY ÁGGYAL EGYÜTT FOROGTAM /SZÉDÜLTEM/. AZ ÁGYAS FORGÁS ELMÚLT, DE AZÓTA IS SZÉDÜLÖK, HOL JOBBAN, HOL KEVÉSBÉ. VANNAK ELŐZMÉNYEK: EGY ÉVE AZ UTCÁN SÖPRÖGETTEM / JOBBRA-BALRA MOZGÁS/, EGYSZER CSAK AZT ÉREZTEM,HOGY KETTÉ VÁLT A TÖRZSEM ÉS NEM TUDOK JÁRNI.KÉT ORVOSNAK IS MEGEMLÍTETTEM, DE EGYIK SEM REAGÁLT RÁ. A SÖPRŰNYÉL SEGÍTSÉGÉVEL, VAGY ANÉLKÜL ? BEMENTEM.AZTÁN EZ ELMÚLT.

NÉHÁNY HÓNAPJA VOLT SZINTÉN EGY ÁGGYAL EGYÜTT VALÓ SZÉDÜLÉS, FORGÁS, AKKOR A HÁZINAK SZÓLTAM, HOGY SZÉDÜLÖK, KÉRDEZTEM MI LEHET AZ OKA?, VÁLASZ: HÁT ANNAK SOK OKA LEHET, ENNYI VOLT A REAGÁLÁS.VISSZATÉRVE A JÚL 25.-I ESEMÉNYEKHEZ, A NETEN OLVASGATTAM, AZT IS,HOGY AZ EGYENSÚLYI KÖZPONT A FÜLBEN VAN. 3 NAP UTÁN A FÜLÉSZETRE MENTEM. RUTIN MOZDULAT VIZSGÁLATOK UTÁN AZ ORVOS BEUTALT A MÁV KÓRHÁZBA- AZT HITTE BENT TARTANAK::?/ AZZAL, HOGY HA OTTHONRÓL INTÉZEM A VIZSGÁLATOKAT, AZ FÉLÉVIG IS ELTART. ROSSZAT SEJTETTEM. MÉG AZNAP MEGJELENTEM A MÁV KÓRHÁZ AMBULANCIÁJÁN, AHOL MÁR TÖBB RUTIN VIZSGÁLATOT VÉGEZTEK. KEZEMBEN A BEUTALÓ A HONVÉD KÓRHÁZBA, AHOL ELVÉGZIK AZ “OTONEUROLÓGIAI” VIZSGÁLATOT, KICSIT TARTOK A MELEG BEFÚJÁSOS MŰVELETTŐL, MERT AZ IS SZÉDÜLÉST OKOZ.

HALLÁSCSÖKKENÉSEM NINCS, DE MINT A RÉSZEG EMBER PONTOSAN ÚGY SZÉDELGEK. MOST OLVASTAM DR. SZENDEI ÁDÁM KÖNYVÉBEN,HOGY A SOK GYÓGYSZER IS OKOZ ILYEN SZÉDÜLÉST. MÉG MINDEN VIZSGÁLAT ELŐTTEM. ADDIG IS PRÓBÁLOM ÉLNI AZ ÉLETEM.

#18680 nolalawson hozzászólása: 2014.08.09. 07:11

Szédülést tényleg okozhat egyrészt hirtelen gyógyszermegvonás, másrészt túladagolás is, vagy egyszerűen az is ha leesik a vércukrod. A lényeg, hogyha azt érzed, hogy az orvosok nem foglalkoznak veled kellőképpen, akkor neked kell kialakítanod egy olyan stratégiát, amitől biztonságban érzed magad. Engem mikor pánikbetegséggel diagnosztizáltak, attól kaptam pánikrohamot hogy folyamatosan attól féltem mikor jön a következő. Ha állandóan ez jár a fejedben, akkor magadnak is előidézheted. (ördögi kör, tudom). Nekem a túlélési stratégiám, hogy mindig legyen nálam szőlőcukor, azonnal hat és múlik a szédülés is, mivel emeli a vércukrot. Fontos a víz is, legalább napi 2 liter megiszok még akkor is ha nem vagyok szomjas, mivel nyáron, főleg ilyen frontok között nagy a vízveszteség. MagneB6-ot szintén nagyon ajánlom.
Ezek ha nálam vannak megnyugtatnak és nem ha jön egy szédülés, vagy ájulás, vérnyomás emelkedés, már a tudatomban benne van h ok, akkor nem pánikolok, minden renden van és szőlőcukor, víz, vitamin és érzem, h gyorsan helyreáll minden. A lényeg, h ess abba a hibába, hogy elkezdesz tőle rettegni, mert előidézed magadnak. Ne félj tőle. Ha jön, akkor tudod, h megtudsz vele küzdeni. Mert erős vagy.
Kitartást :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close