Nem akarok igy élni!

Téma címkék:
2014.11.19. 07:31

Sziasztok! Kata vagyok,37 éves.Ha jól belegondolok,az én történetem lassan 18 éve kezdődött.19 voltam amikor legelőször ittam részegre magam.Felejteni akartam….aztán teltek az évek és én ha bánatom volt mindig alkoholba folytottam.Ittam ha csalódtam,ittam ha rosszul ment a házzasságom és igy tovább.Minden hétvégém az alkoholról szolt és a másnaposságról.Voltak kissebb nagyobb időszakok amikor teljesen tiszta voltam de aztán újabb bánat es újra ittam,nem naponta de hetente aztan két három naponta.Volt rá példa,hogy részegen mentem be dolgozni vagy ott is ittam,a gyerekemet az óvodából részegen hoztam el,sajnos nem egy alkalommal stb.Aztán elhatároztam hogy ez igy nem mehet és nem iszom többé.Csak sajnos nem voltam elég kitartó.azt gondoltam hogy egy két pohártól még nem lesz semmi baj de lett.Igaz ebben az időszakban évente pár alkalommal ittam többet a kelletnél.De egy éve ismét komolyabb gondjaink voltak és újra nekifogtam inni,először csak hétvégeken aztán hétközben is egyre gyakrabban.Nem kivánom az alkoholt,néha nehezemre esik az első két pohárral meginni de persze utánna már nem.Van olyan hogy erőltetve iszom mert azt hiszem attol szebb lesz minden.Belátom hülye vagyok és beteg és változni akarok.Épp ezért ha van itt valaki aki beszélgetni szeretne és akivel megoszthatom a küzdelmem a démonjaimmal,megkérem irjon ha van kedve.

#19776 Anmeli hozzászólása: 2014.12.30. 11:41

Szia Kata! En az Anonim Alkoholistak kozossegenek segitsegevel tudtam letenni a poharat lassan 8 evvel ezelott. Nekem egyedul ez nem sikerult, elveszettem a csaladom, a munkam, mar csak meghalni akartam a vegen, de az sem megy konnyen…Az egesz vilagon mukodik ez a kozosseg, Magyarorszagon is nagyon sok helyen vannak mar gyulesek, felepulo kozossegek. Az interneten http://www.anonimalkoholistak.hu oldalon talasz sok informaciot, gyules listat is. Kivanom, hogy talad meg Te is onmagadat alkohol nelkul ebben a kozossegben, ahogyan en es sokan masok is!

#19645 Panna1 hozzászólása: 2014.12.12. 21:31

Drága Kata! Szívből kívánom hogy az én természetemet kövesd,hála az Úristennek,soha nem kívánom a piát.Borzasztóan becsülöm az őszínteséged! Sajnos,mégis nagyon sokat tudok erről a témáról.Ha lehet próbáld ” önerőből” megszűntetni,Szerintem igaz az a megállapítás,miszerint a szervezetből hiányzik valami vitamin,ásványi anyag,ami előidézi,második valami lelki megoldatlan dolog,és azontúl,talán megfelelési vágy,ha közöttük vagy,hogy Neked is innod kell! Én egyszer voltam ilyen társaságban,rosszul végződött,és nagyon sok kritikát kaptam már azért,hogy nem akarok szeszt fogyasztani,de kiálltam magamért,soha nem fognak engem megdönteni,mert én egy ember vagyok,szabad akaratom van,és azt teszem ami nekem jó,és nem azt amit bárki más szeretne! Tudod,ezek a cimborák elképesztő cinizmussal nézik,hogy neked ebből mennyi problémád adódik,röhögnek rajtad,…és fontos dolog,ezt megfigyeltem…az italozónak,hogy más is iszik.Ha nem bírod kérjél segítséget,keressél a neten fórumot,a Dr .Csernusnak van videója You-tub-on,ezek is meggyőzhetnek arról miért nem kell innod,Névtelen alkoholisták ezt írd be,a keresőbe,ez jó lehet,és én kérlek,szokjál le,undorítóak a függőségek! Sok sikert Neked,írjál!

EN-ek
#19532 EN-ek hozzászólása: 2014.11.23. 13:06

Nos… 1 qltúr mber (pl. ÉN) a ki tuggya HOL vana 6ár (Hegyeshalom) az nyugottan iszogat6 HA ú tarccsa a úri kedve! Mint mondottam soxor magam is FELhúzok 1-2 kvs csészével / nap ezt-azt, és ez – ah szintén mondtam, yot tesz a kul. élvezet mellett a egésségének is!:)

DE! hate frankón akolista v amint az felettéb valószerű, akk neked 1 cseppet SE szabad nyalogatni a szeszet, épp a zé mer te n smered a határt!:P Sajnálom, dez van…

am mekkjegyzem MARHA könnyű ABBAhagyni ezt is, csupáncsak kellő intelligencia, és vasakarat KELL hozé, n nagy ügy;) pl. ÉN anno (sok100é) 1ik napróla másikra hagyta abba a hevi cigizést (vmi 14 v 15é kissgyerek korába) 1 szép verőfényes nyári napon eme gondolat fogant + a fejébe, aztána asztalrabaszott 1 nagyot (h ez í n mehet tovább me 30é korára Lpatkol in carcinoma pulm. sötöbö) és ah monta másnaptól n is bagzott soha többet! (Y)

Max. yokivánságaim küldöm!:)
- – -
ui: akartammég annaka tealattad lévő ari kiccsajnak is firkantani vmi szépet, DE sajn LEtűnt a listáról…:(

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close