Megint

Téma címkék:
2015.03.02. 19:09

Hát elkövetkezett amitől féltem, vagy inkább nem akartam újból átélni, ismét összeomlottam pedig azt hittem a gyógyszer megtart. Rossz tavalyi év után az idei várva várt javulás helyett ismét pokoljárás kezdődött. Rohamok, félelem, kilátástalanság, tengernyi könny, bűntudat, önvád, öngyilkossági gondolatok…

Volt egy gyenge kísérlet is, de az talán még figyelemfelhívás volt, hogy tényleg nem megy tovább, és az osztályos nővér közölte velem kedvesen, hogy amit bevettem gyógyszert egy macskának sem lett volna elég, ugorni kell magasról az a biztos. Ez a magyar egészségügyi támogatás, had hulljon a férgese!

Utána még próbáltam visszaállni csatasorba melózni, de megint beteg lettem, mint az évek során oly soxor és még mindig nem fogtam, hogy ez a jelzés, hogy tenni kéne már valamit, hogy ne hulljak darabokra.

A megfázásból, végül mayor depresszió lett egy antibiotikum kúrát követően, van-e összefüggés vagy nincs, nem tudom, nem tudok én már semmit sem. Ismerős által magánpszichiáter, aki feltáró terápiával próbált meg kezelni (mayor depresszióban!!) és 6-7 alkalom és nem kevés pénz után közölte, hogy vagy elmegyek dolgozni végre, vagy ha tényleg ennyire rosszul vagyok vonuljak kórházba, a neten megtalálom a Tündérhegy számát, ha egyáltalán bevesznek, mert várólista van. Nos a kedves hölgyről az a véleményem, hogy vagy arra tette fel az életét hogy életeket mentsen, vagy pénzt keressen és akár ezzel öljön is. A nevét leírom, ha valaki kicenzúrázza az ő dolga, én senkinek nem ajánlom dr. Somogyi Erzsébetet, mert engem sikerült majdnem még mélyebbre juttatnia és húznia az értékes időt, amit gyógyulásra lehetett volna folytatni. Talált párom egy ismerős orvost vidéken aki lelkiismeretes, háziorvos és pszichiáter is és nem kér pénzt. Remény felcsillant, de sajnos a rettegett gyógyszerváltás következett Seropramról Olwexya-ra. Most túl vagyok a második visszaesésen, és már nem tudom merre van az előre, 4 hete szedem a fenti gyógyszert és ismét pánik, és bőgés, csak a Rivotril tart vissza az ugrástól. Most akkor a gyógyszer nem hat, vagy felerősíti a tüneteket még, vagy még mindig nem szedek elég butítót ahhoz, hogy hasson az új gyógyszer, vagy a Sero kiürült és az a baj, vagy a havi (jányok tudják) vitte el a maradék energiámat mivel az mindig is depisebbé tett, jobb időszakaimban is… nem feltétlen költői a kérdés bármi hozzászólás érdekel, persze ami építő jelleggel bír. Mivel egyre közelebb jön az erkélyajtó és a szeretteimet szeretném megóvni a bánattól.

#20270 hanezsu hozzászólása: 2015.03.03. 10:01

Kedves Inez!

Ami a hagyományos orvoslásban történik, NEM a gyógyulásodat célozza meg. Hogy leszel akkor jó fogyasztó? Gyógyszer+szakember, bár amiket saját megtapasztalásom alapján ajánlok, arról sokszor nem is tudnak, hiszen nem ezeket tanítják az oktatási intézményekben. Tisztelet a kivételnek! Úgy tűnik a leveledből, hogy az alternatív, valóban gyógyulás reményét jelentő módszereket nem ismered. Saját tapasztalaton van a hagyományos, és most már az egyéb dolgokban. A pokoljárásom kellett ahhoz, hogy értékelni tudjam a másfajta megközelítését a”betegségeknek”. Ha megadod az e-mail címedet, sok webcímet küldök, hogy válogatni tudj, megtaláld a számodra IGAZIT.

Vigyázz magadra, és a Magasságos is Rád.

EN-ek
#20268 EN-ek hozzászólása: 2015.03.03. 07:44

Hümm… TEJES MÉRTÉKBEN és MAXimálisan – megerősítem! DE ha n haraxol most ink n mennék BELE az mocsokpolitikába, mer akk csak FELrobbana agya mint macskának a µ sütőbe! (pd arra még xüksége van)
(úis épp azt álmotta a elébb, h szegény kedvenc macskája 2s alatt +döglött, miután bután belenyalt vmi fojékony vegyszerbe, amit sunyin a vizébe raktak! sörnyű…):

Madzsar Betegségügy az NEM Terézanya / Máltai szeretetszolg. s főleg n a Mennyek Országa! – n kell bemutatni őket!;) épp a minap tartott 1 kis látogatást 1 “siralomházban”, hejzetFELmérés okán! hát n tudd + miket látott ott…!
am szig. logikai alapon igaza van a “kedves”nővérnek: a ki öngyilkolni akar, az biztosra mennyen! (kömben csak KIröhögik szégyenszemre:)
Éppen ezért n mindegy a dógok állása, ésa kivitelezési technológia! ÉN specziel a akárhonnan való csakúgy KIugrálást naddon n javaslom; HA akkor min. 10-ről, 1 emelettel SE lejjebb!! (bár látott már ojat ki azt is túlélte, qrva nagy PECHjére!)

Addigis mlékezz, amint mondottam: MINDEN Lmúlik 1x! (ahola hangsúj a minden-en van;)

Szebbnapot!:)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close