Küzdelmem a depresszióval

2015.03.27. 19:25

Körülbelül 30 éve lettem beteg. Akkor még csak egy-két betegséget diagnosztizáltak nálam, később ez rosszabbodott. Két gyermekem volt, kicsik voltak, fel kellett őket nevelni, így azt amit meg tudtam tenni, megtettem. Sokszor feküdtem keserűen az ágyban, azon gondolkoztam, miért lettem beteg.

Most 55 éves vagyok és a sok kutatás, keresgélés, hogy mitől gyógyulhatok meg, meghozta az eredményét. Most sikerült olyan állapotba kerülnöm, hogy már tudom, életmódot sikerült váltanom. Nagy eredmény ez ahhoz képest, hogy féltem az emberektől, még most is félek, de van, hogy le tudom győzni a félelmemet.

Állandó feszültséget éreztem a nap minden percében régebben. Tavaly beutaltak a kórházba, és új gyógyszerekkel láttak el. Nagyon hálás vagyok, mert segítettek a gyógyszerek is, de visszaeső beteg vagyok, így nagyon kell vigyáznom magamra.

Rájöttem, ha életmódot változtatok, kicselezhetem talán az összes létező betegségemet. És megtörtént, amit sosem gondoltam volna, hirtelen egy nagy ijedtség hatására (rossz lett a vérvétel eredménye) úgy döntöttem, hogy összegyűjtöm magamban, amit tudok, amit eddig olvastam a gyógyulásról, és mivel a változókor hatására nagyon meg is híztam, feltétlenül életformaváltás kellett.

Tavaly júniusban elhatároztam, hogy egy blogot indítok, kiírom magamból, ami bánt vagy aminek örülök éppen. Szerintem ez is eljuttatott ahhoz, hogy új életet tudjak kezdeni.

A blogom címe:

http://gyogyuljvelem.blog.hu/

Ha valakinek van kedve olvasson bele, igyekszem pozitív hangnemben írni, mivel alapvetően vidám típusú nő vagyok, és gyógyulni is csak tele optimizmussal lehet.

Gyógyuljunk együtt,!

Üdv.: moments

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close