depresszió, avagy nem csak egy kis kamasz panasz

Téma címkék:
2015.04.24. 17:41

Hali..őszintén szolva, nem tudom miert regisztráltam ide. Olyan végső kísérlet féle. Rövidre fogom. 16 éves lány vagyok, és nehány honapja, felismertem a depresszió tüneteit. Nem akarok gyógyulni,nem segitseget kérek, csak sorstársakat. Önertékelési problemaim vannak, továbba önbizalomhianyos vagyok. Viszont főkent csakádi problémákkal küzdök. Szeretnék beszélgetni hasonló helyzetben lévőkkel. Ismeretség és kötöttsegek nélkül.

#20695 sami hozzászólása: 2015.05.14. 19:37

Szia! Én szívesen beszélgetnék veled, nem vagyok olyan sokkal idősebb nálad, és nekem is 15 évesen önértékelési és családi problémákkal kezdődött a depresszióm. Ha gondolod, írj nyugodtan: saminetti95@gmail.com

soosendre1
#20580 soosendre1 hozzászólása: 2015.04.28. 09:37

Kedves “Malnas! Én igaz 62 elmúltam,de 14 éves korom óta önértékelési problémáim vannak, és én is önbizalom hiányos vagyok mint te. Írod vannak családi problémáid, te most vagy abban a korban amikor az embernek minden gondja van magával, szeretteivel, és az egész világgal.Sportólj légyél sokat a jó levegőn, hallgass relax zenét, tele van vele a You T ube.Jelőlj ki magadnak feladatokat, melyekről azt gondolod “ezt nem tudom megcsinálni” persze olyanokat melyek építik a személyiséged, nem pedig rombolják. Én 62 fölött megküzdöttem a Windowsal, az Androiddal,most kezdem el autodidakta módon az Angolt. N a ilyenekre gondolok. Biztos suliba jársz, hát ami nehezedre esik abba a tantárgyba húzz bele. Ha lesz siker élményed az életedben csökken az önbizalom hiányod is. Szeresd szüleidet, családodat, üdv.- endrebandi-”bácsi”

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close