Ismeritek?

Téma címkék:
2015.06.13. 17:39

most találtam! :)

http://www.origo.hu/egeszseg/20110506-a-depresszio-pozitiv-mellekhatasa.html

#21075 robin hozzászólása: 2015.06.14. 14:47

Már kezdek büszke lenni,hogy súlyos depresszióm van. Még pár ilyen cikk és kiderítik, hogy a mi életünk sokkal jobb . Bocsánat egyes szám első személyben írok , más nevében nem beszélhetek . Régóta vagyok az oldalon. Nagyon sok történetet olvastam el . Én 18 éves korom óta vagyok depis , 36 éve . Voltak jobb időszakaim , főleg mikor még sportoltam . Sajnos a csípőízületeimet tönkretette a sok futás , ezért most nem tudok úgy sportolni ahogy szeretnék és ami kikapcsolódást is nyújt . Az utóbbi 10 évben nagyon eluralkodott rajtam a betegség . De nem erről akarok írni . Olvasom a történeteket , hozzászólásokat . Mindenki próbál jó tanácsot adni . Keress fel egy pszichiátert vagy pszichológust stb. Én az elmúlt 10 évben végigjártam mindent . Először egészségház . 2 óra várakozás 15 perc beszélgetés gyógyszerfelírással együtt . Úgy gondoltam ez kevés . Utána jött a magánrendelés . Végig jártam egy évet heti egy alkalommal . Ez kb 300 ezer forintomba került , amit egyébként nem engedhetnék meg magamnak, de inkább mindent megvontam magamtól , mert a remény hal meg utoljára (gondoltam én ) . A vége az lett, hogy megállapította a pszichiáter, hogy egy óriás vasgolyó van a lábamhoz kötve és amíg nem tudom elhajítani addig nem lesz változás. Ezután elmentem másik pszichiáterhez (tanácsom, hogy ne költsétek a pénzt ha nem éreztek pozitív változást ) havi egy alkalom , gyógyszerfelírás és persze semmi javulás . Ha most azt mondaná egy pszichológus vagy pszichiáter , hogy adjak 1 millió forintot és meggyógyít ,még azt is kölcsönvenném valahonnan , inkább nem ennék csak szabadulnék meg ettől a pokoltól. Munkám nincs , zárkózott lettem , barátaim nincsenek , kimozdulni a lakásból kitudok, de céltalanul nem szeretek és ami a legborzasztóbb az, hogy bár van családom, egy 12 éves kislányom akit imádok , mégis mindig egyedül érzem magam . Ez elviselhetetlen . Állandó negatív gondolatok járnak a fejemben. Na nem fokozom tovább ! Tudom aki ide ír , az tele van problémával ,lehet sok esetben nagyobbakkal mint az enyém . Amit hiányolok , (azon kívül,hogy a depresszió nem betegség sokak szerint , nekik kívánom,hogy éljék át majd egyszer ) hogy nincsenek ill. én nem tudok róla , de ha van akkor is kevés olyan csoportos önszerveződő csoport , ami megfizethető . A csoportos terápia alig kerül egy pszichológusnál kevesebbe mint egy egyéni beszélgetés. A cikkre visszatérve , azt üzenem a tudósoknak, hogy cseréljünk, legyen övéké az, hogy jobban tudjanak dönteni , én meg szeretnék feszültségmentes , boldog életet élni . Úi:. Köszönöm, hogy depressziós lehetek de aki nem az és lenézi ezt a betegséget és osztja az észt, azzal szívesen cserélek !

aranyalbum
#21074 aranyalbum hozzászólása: 2015.06.14. 12:37

Tök igazad van! Agyunk tökéletes mint a többi embereké, csak mi tudunk objektíven látni!!! (Ez által hatalmasabb az agyunk!)
Ha az ember élete során tűzbe nyúl és megégeti magát: meg tanulja a fájdalom árán: “Ez nem jó! Ezt nem szabad tenni!” Tűbe nem nyúlunk mert fájdalommal jár! ÉS MINDEN OLYAN DOLGOT NEM TESZÜNK AMI FÁJDALOMMAL ÉRT VÉGET !!! Tök igaza van az agyunknak! :)
Ebben a világban levő “rendnek” az útja: “vér és könny” övezi és az út vége ugyan az! Persze hogy szar az egész élet és világos hogy ezért nem érdemes akár “egy szalma szálat is keresztbe tenni érte!” Mert aki ellent mond a közösségnek/csoportnak azt bántják és kiközösül! “Ha a gondolkodó emberiség a biológiai törzsfejlődés csúcsán áll, miért csak arra használja az eszét, hogy azt lekoppintva: saját magán belül is létre hozzon osztályokat!?? VALLOM: HOGY BETEG AZ EMBERISÉG, ÉS “FEJÉTŐL BŰZLIK A HAL!
Ha az emberiség beteg, akkor természetesen mi vagyunk az egészségesek!
Igen! Megfigyeltem: A történelem folyamán sokan rájöttek erre és jobbá akarták változtatni a világunkat, de tanaikat az idő folyamán meghamisították/”veszélyes” részüket eltitkolták!
Ja. Fénykezelésnél a csakrákra a szivárványban megjelenő színeket, olyan sorrendben kell alkalmazni, és nem fordítva! Tehát korona csakrára: pirosat kell alkalmazni, a homlok csakrára narancsot, torok csakrára a sárgát, és így tovább!!!
Egyedül a zöld marad a helyén a szív, a “szeretett” csakrán! (Talán Jézus ezért tulajdonított fontosságot hogy mi van a szívünkben!)
Ha valaki kipróbálná ezt, azt javaslom hogy csak fokozatosan adagolja magasabbra az adagokat (polarizált lámpával eleinte csak egy perc pirosat a korona csakrára) Mert hasonlóan mint a napfény ha hirtelen éri bőrünket: kárt okozhat!
Az emberiség csak két irányban mozog a “szamárlétrán”: Fel és le! Osztályon/csoporton belüli szeretett hasonló mint az éjszakai égbolton a csillagok! De egy se világítja be a földet!!!
Rájöttem nem az emberek rosszak, hanem a gondolkodás módjuk! Mi egészséges gondolkodásúak csillaga olyan közel van: ha fel hoznánk az égre, be világítaná az egész földet és nem látszanának a csillagok! Csak tudatalattílag(?) nem tesszük ezt meg! Tényleg csak ennyi lenne értékünk hogy rájöjjünk hogy “szar az egész” és “legjobb lépés, a lelépés”!?
Meg kéne próbálnunk össze fogni! Közösen gondolkodni! Nem igaz hogy nincs semmi érdemes: egymagam vagyok: Hiszen te is vagy ő is van, és én is vagyok: és sokan vagyunk elszórtan, a világban! :)

EN-ek
#21073 EN-ek hozzászólása: 2015.06.14. 05:07

Nos ez épp .osan ORDÍTVA van: akinek HAtalmas aagya, AZ lesz depr! és so sea silány tömegbirka.
1ébk KIA szart érdekel h h kell “6ékonyabban” dolgozni, a mikor élni SE akar?! (és tök iGaza van;)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close