BOZZAI PÁL

Téma címkék:
2015.06.17. 10:34

Sziasztok! :)

Élt egyszer egy nagyszerű magyar ember ki egy csodálatos irodalmi művet ajándékozott nekünk!: A kelet könyvei-t! :)

Nagyon- nagy a mű! Mégsem kevély! :D Fénye van: fényében sütkérezem, és boldognak érzem magam! :)

Testén át lehet látni!: nincs titkolni valója! (köszönöm!) :)

Olvassátok el! :)

http://mek.oszk.hu/09700/09722/09722.htm#36

Rájöttem: A depresszióból nincs kiút, nincs lelépés! Cselezni és menekülni előle nem érdemes! :)

Viszont jómagamnak sok időbe telt hogy megvizsgáljam, megismerjem őt! :)

Megismeréséhez megfelelő hozzáállás szükséges: Tiszta tudat, mosoly, ön és világismeret!

Először is hadd ismerjem el: EN-ek tényleg nagyon okos, bátor és jó ember! :)

Tiszta tudat! :)

Tudatos gondolkodásukat érzelmeink (tudatalattink) befolyásolják! Érzelmeket, hormonok váltják ki, a hormonokért a pajzsmirigyünk működése a felelős! :)

https://hu.wikipedia.org/wiki/Pajzsmirigy

Tehát jól döntöttem hogy fénykezelésnél sárgát (a sárga stabilizál) használok a torok csakrára! a pajzsmirigy feje/csúcsa ott található! (mikor helyes szögben irányítom a polarizált lámpát: kis idő után, érzem hogy a bizsergés a szín csatornákon (ezek nálam már tiszták) le hatol a gyomrom aljáig, és később még tovább! fejemnél már nem annyira érzem, mert előzőleg naranccsal kezeltem a homlokcsakrát! (sárga és pirossal)

Orbáncfű tea hasznos mert éber tudatot, segít elérni és tudományosan megállapították hogy megakadályozza a dopaminok vissza áramlását az idegsejtekbe! He! :)

A fejre meg azért jó a piros szín, mert erőt ad!: “beszűkült/alvó” aktívitásra készteti! )olyasféle hatású mint kavé/tea) csak óvatósan: csínján kell bánni evvel a színnel mert ha sokat kap: fűlzúgást, szédülést, okoz ezért max csak fele annyit teszek a koronacsakrára, mint a többire! (kezelése után, szórakózot vagyok: nem igazán tudom mit hova teszek)

Szívcsakrára zöldet kell tenni! Nyugtat és stabilizál!

Köldökcsakrára a kék a jó mert nyugtat! Itt a bizsergést a mellékveséken érzem főképp! :)

szakráliscsakránál (lehet halványan érezni az izomzatban a gödröt) a lilát az fő vesémben érzem!

A gyökércsakrára az ibolyakék a leghasznosabb! (itt a gödör az alsó medencecsont alatt van, és a sugarat a hátsó farokcsont és kereszt csont közé kell irányítani!)

A munka felszabadít!

Egy elvégzett munka (lehet szellemi is mint amit most csinálok) örömet okoz, és munka alatt sikerülhet tudatunkat elvonni a “semminek semmi értelme” érzésről! Húzó erőt ad ha párban/többen dolgozunk, segít felébreszteni a versenyszellemet! :)

A MOSOLY a szeretet, békesség, nyugalom, a pozitív gondolkodás kapuja! Próbáljuk minél többször kinyitni! :) Ha valami miatt nehéz ezt meg tenni: vizsgáljuk ki mi okozza azt!

Az ÉLET? Számomra nem más mint egy “taposómalom” Egymáson taposva igyekszünk szinten maradni, vagy feljebb jutni a “szamárlétrán”! Minél feljebb jut valaki annál többet kap a kizsákmányolt javakból! A kizsákmányolást inkább gazdasági kannibalizmusnak nevezném! Ez találóbb meg határozás! (pl. minden másodpercben éhen hal egy gyerek a földön) Ezért “könny és vér” az emberiség útja! És ezért is az a vége! (A bibliában bábel tornyaként írják le a történetet!) Ezért uralkodik rajtunk a “semminek, semmi, értelme” érzés! :)

Mi depisek? Nekünk a érdek nélküli szeretetből vagyunk, és nem a versenyszellemben rejlő szeretetből! De az nem kell senkinek! mert a szamárlétra függőleges állapotában, nem jó semmire! Rá jöttünk hogy avval csak visszaélnek vele saját kárunkra ezért:”semminek semmi értelme”! Tartogatjuk magunkban és én legfeljebb annak adom akiről tudom: nem él(tud) vissza vele! :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close