Talán

Téma címkék:
2015.08.17. 15:52

Azthiszem nem vagyok egyedül a negatív gondolatokkal , erős hangulat ingadozásokkal vagy az öngyilkos képzelődésekkel. Talán kicsit javul a helyzet ha meosztom másokkal ezt a problémát , mintha magamban tartom. Több éve tart már ez az állapot , nem is igazán tudom mi akadályozott meg az öngyilkosságban , azthiszem leginkább a jobbra való remény tartott eddig vissza , vagy , hogy a családomnak hiányoznék. Pár hónapja még rosszabb lett , teljesen közömbös vagyok minden iránt , semmi nem hoz lázba vay lelkesít fel , habár igazán igyekszek lelkesíteni magam , tehát most sem adom fel , de őszintén szólva csak nehezebb lesz és szívesebben tölteném az időm valami elhagyatott helyen mint itthon vagy társaságban. Szüleimmel nem szívesen osztanám meg ezt mert tudom , hogy nem értenék meg vagy azthinnék az egész nem nagy ügy , barátaimmal szívesen beszélnék róla de túlságosan elfoglaltak. Igyekszek összekapni magam de nem tudom mit tehetnék. Szeretném ha végre nem lenne mindi sírhatnékom és kevésbé lennék magányos. Szégyenlem is magam valahányszor csendben ülök szótlanul egy buliban vagy ha elsírom magam esetleg közösségben. Úgy érzem bármit amit csinálok vagy belekezdek csak elronthatom és mindig kudarcba fulladok. A legjobb barátaim cserben hagytak és nem találom sehol sem a helyem. Úgyérzem mindenkinek csak unszimpatikus lehetek ezért nem is igazán próbálok meg barátkozni. A barátom itt van mellettem de úgy érzem sosem hallgat meg és nem is igazán foglalkozik velem. A szüleim azthiszik jó szülők ha megadják a lehetőséget nekem sportolni vagy továbbtanulni vagy külön órára járni , de én nem érzem így ezért még hálátlannak is érzem magam. Nem merek velük megosztani semmit sokáig volt hogy eltitkoltam előlük dolgokat. Nem tudom , hogy most egyedül létre van szükségem vagy éppen ez a baj , hogy eygedül vagyok. Vajon mi lehet a hiba bennem….

#21705 Nem adom fel hozzászólása: 2015.10.02. 21:57

Szia!

Próbáld meg az agykontrollt…-ha sikerűlne rájönnöd magadban,hogy mi okozza a belső feszültségedet(mi zavar az életben),ezt kibeszélnéd magadból egy őszinte emberrel,aki szívesen meghallgat,akkor utána már javúlna az állapotod egyből!-és visszanyernéd lassan a kedvet mindenhez…
Mielöbbi gyógyulást kívánok!

#21444 TothNori hozzászólása: 2015.08.22. 18:16

Hogyan tudnék kapcsolatba kerülni veled? Küldenél nekem egy e-mail címet? Olyan jó lenne veled beszélgetni!

#21419 premortem hozzászólása: 2015.08.18. 19:22

Szakember segítségét javasolnám mindkettőtöknek, de elsőnek mindenképpen ki kellene adni magatokból a többi dolgot is, mert szerintem elég régóta gyűjtitek már a fájdalmat magatokban.

Kitartás, vagyunk még páran, akik minden egyes nap hasonló gondokkal küzdünk. Talán tudunk egymásnak jó tippeket adni….

#21418 Andy35 hozzászólása: 2015.08.18. 19:14

Ha van valami ötleted, írj nyugodtan.

#21417 Andy35 hozzászólása: 2015.08.18. 19:13

Szia!

Hihetetlen, hogy mennyire egyforma a történetünk, mindenben,. Csak nekem tavaly még megállípítottak nagyrohamos epilepsziát is. Így kétszeresen sújt a gond, ami Téged. De hogy mit tehetnénk, azt nem tudom, nem látok kiútat, megoldást.

#21421 Jdith hozzászólása: 2015.08.19. 07:43

Szia Andy!
Azthiszem nekem sokat segít amikor valami elvonja a figyelmem , mindegy , hogy érdekel e ez a valami vagy nem. Például ha jobban belemerülök a munkába.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close