Depressziós vagyok elég régóta

Téma címkék:
2015.09.22. 10:46

Sziasztok. Nagyon nehezen szántam el magam, hogy írjak. Igazából azt sem tudom, hogy miért és mit írjak.

Egyet tudok. Nem tudok így élni. De nincs erőm vagy merszem segítséget kérni. Pszichológusnál, pszichiáternél és kineziológusnál is jártam. Az első kettő(tisztelet a kivételnek) felejtős. Tapasztalataim szerint a pénzről szólnak. Kineziológus jó lehet, de akinél voltam elcsesztem. Sokszor lemondtam. Nem tudom pontosan megmondani, hogy miért. Akit meg ajánlottak, nagyon sok pénzt kér érte, annyit, amennyit már pofátlanságnak tartok. Nem azért választotta ezt mert küldetésnek tartja és segíteni akar? Ne mondja már nekem senki, hogy óránként 10 ezer forint az nem sok. Nem tudok segítséget kérni. Félek mindenkitől és mindentől. Már a saját kutyámról is úgy tartom, hogy gyűlöl. Nem látom értelmét az életnek, rengeteg bosszússág és csalódás ért, és képtelen vagyok már pozitívan gondolkozni. 65–ről felhíztam 95 kilóra. Naponta biciklizek és sétálok, de minden örömöm elvesztettem. Pedig kifejezetten pozitív és vidám ember voltam. Sok mindent szeretnék, de nincs erőm. Mint ahogy hangom se. Képtelen vagyok rá, hogy kibeszéljem. Ez az első alkalom, hogy megpróbálom, de persze ez sem a teljes, rengeteg dolog lenne még, de tudom, hogy senkit nem érdekel. Csak abban reménykedek valaki tud valami tényleg jó megoldást mondani, hogy lehet végigcsinálni az életet úgy, hogy hiába szeretnék, nem leszek öngyilkos, mert tudom, hogy a kövezkező életben is ugyanezt kapnám vissza.

EN-ek
#21736 EN-ek hozzászólása: 2015.10.08. 17:09

HIHHI!:D

Téged is már +fertőzteka klf. mféle (ál)tudományok & tanok!;) –> látod mennyivel yobb a stoba buttáknak!xD

khrstn
#21643 khrstn hozzászólása: 2015.09.23. 15:09

Arról nem is beszélve, hogy energiám egyenlő a nullával. Folyton aludnék. Egész nap fáradt vagyok, de este meg nagyon nehezen alszok el. Az az érdekessége még- ha lehet így nevezni- hogy van egy kiskutyám, napi szinten legalább 1 órát sétálok vele erőltetett menetben, biciklivel járok mindenhová és heti 1x-2x lovagolok nappal. Tényleg nem tudom mi lehet. Jó állásom van, van hol laknom, van egy tökéletes párom, de nem tudok már örülni semminek. Mintha az örömöt, a hálát, a megbecsülést kitörölték volna belőlem. Ez csúnyán, gonoszul hangzik, de ürességet érzek belül. Keresem ezeket az érzéseket, de nem találom. Nem találok értelmet a dolgoknak, a létnek. Régen alig vártam, hogy anya lehessek, hogy életet adjak egy csodálatos kis angyalnak, ma már megrémít a gondolat, hogy erre a világra szüljek. Sajnálom. Kegyetlennek és gonosznak érzem magam, pedig sosem voltam ilyen.

EN-ek
#21737 EN-ek hozzászólása: 2015.10.08. 17:14

nyugi, nincs veled semmi HÉzag!:) csak épp KInyílt a szemed! (vis kezd +jönnia eszed;)

aranyalbum
#21638 aranyalbum hozzászólása: 2015.09.23. 02:16

Jó!
Leirom én mit csináltam!
Van polarizált lámpám (1Q) színekkel! elkezdtem vele csakra kezelés végezni de fordítva aogy a keletiek(kinaiak) ajánják !
korona csakrára vöröset tettem, mert a vörös szín erősit! (és frissit)! Emiatt utána egy ideig pihenni érdemes! elsönek max 1 percel érdemes kezdeni, és figyelni kell a vérnyomásra!
Homlok csakrára narancsot tettem! a sárga és a vörös együttese is jót tesz az agynak!
torok csakrára sárgát érdemes tenni, mert a sárga szín stabilizál! A kutatok összefüggést látnak a csökkent/gyengén fejlett pajzs mirigy és a depreszió között! a kulcsont fölé nyúlik a pajzsmirigy “feje” ha ezt lámpázzuk sárgával helyes dőléssel, később érezhetjük ahogy lassan a fénycsatornákon leárad a vegetatív idegrendszrre is! (ez a gyomor mögött van)
Szívcsakrára a zöldet lámpázok kiegyensúlyottá válik a légzésünk tőle és a szívverésünk! (Jézus csakrája) :)
köldökcsakrára kéket lámpázok! sterilizáló és nyugtató hatású, hosszabb idő elteltével érehető a hatása a mellékvesén és tájékán is!
A szakrális csakrára lilát lámpázok! nyugtató és erősitő hatású mind mellett fertőtlenitő hatású! hosszabb idő elteltével helyes szögben történö lámpázás esetén a vesén is érezhető a hatása!
legvégül a gyökér csakrára ibolyakéket lámpázok! lehet hátulról is lámpázni (a farok és a keresztcsontnál) de előről hatásosabb a gátcsont alatt lámpázni a kereszt és a farok csont irányába! erős fertötlenítő hatása segít megvédeni az aluról támadó fertőzésektől és csökkenti az aranyér kialakulásának veszélyét is!
A fénycsatornák ha már tiszták a test legtávolabbi részeibe is elfogják vinni a színneket!
eleinte a korona csakrára 1 percet adjunk míg a többire 2 percet! aztán 2-3 nap múlva lehet növelni a dupla időre a lámpázást! reggel és este végzem és nagyon jól érzem magam tőle! :)
A kutatok rájöttek ha az agyunk sok vagy kevés hormont kap képtelen a helyes működésre! A hormonok: érzelmi állapotunktól is függenek! ha streszesek/szomoruak vagyunk kevés hormont kap az agyunk (dopamin hiány), ha pl sexuális inger urarkodik rajtunk akkor több hormont kap az agyunk (fölső része)!
A tudatos gondolkodást felülvezérelheti a feltétlen reflexként működő tudatalattink! a tudatalattink tárolja azokat az infókat amelyeket a tudatos gondolkodás elfelejt életörömünk fenntartása érdekében! A tudat alattink viszont “veszély” esetén tartósan befolyásolhatja a tudatot emociónálisan, hormonálisan!
A hormonok mennyiségért a pajzsmirigy a felelős a szervezetben! Fontos és érdemes figyelembe venni, érzőidegeknél hogyha egy ponton folyamatosan ütögetjük testünket: egyre inkább fáj és alig fonunk érezni a fájdalomból, mert az érzőideg hormonjai azon a területen “elfogytak” és pótlása időbe telik!
Ugyanez történik fokozott stressz, tartós érzelmi állapot esetén is! (Szerelmeseknél öröm érzés uralkodik másik látványa találkozása által, de ha nem vagyunk vele hiánya miatt szomorúak vagyunk)!
Vágod? Valamiért hormon hiányos állapotban vagy! Ezért vagy depis! Sokat segíthet a környezet és életmód változás, sportolás, testmozgás, napfény/friss levegő. Tudatalattink kikapcsolása olyan elfoglaltsággal ami leköt minket!
Próbáljunk a tudatalatti infókból minél többet vissza nyerni és feldolgozni az újra eszünkbe jutó emlékeket! Ha az elménk nyugodt és “független” tudja mérlegelni és értelmezni azokat amik nálunk káros érzelmeket váltanak ki!
Jung keleti filózofus úgy tartja “ha az ember méltóságát annyira le lehet rombolni hogy őngyílkosságot tarthatja kiútnak helyzetéből az ember! (ezt a megoldást heyteleniti)
Vizsgáld meg, találd meg az okát, hogy önbecsülésed, méltóságod, miben szenvedett csorbát, mivel rombolodot le!?
Reggel és este igyál meg egy-egy csésze Orbáncfű teát! ŐS régi népi gyógyszer depresszió kezelésére! (nincs mellék hatása)
Gyógyszert (dili bogyót) ne szedj csak állapotot javít de nem gyógyít! Ha csak azon élsz később egyre többet kell majd szedned!

Jobbulást :)

khrstn
#21642 khrstn hozzászólása: 2015.09.23. 14:30

Kedves “Aranyalbum”(ha jól látom a nicknevét?

Köszönöm a válaszát. Voltam pajzsmirigyen, és egyéb kivizsgálásokon amikor elkezdődött, vagyis inkább már benne voltam nagyon, de azon kívül, hogy a koleszterinem picit magas minden tökéletes. A lelkemmel van baj. Ezt tudom. De képtelen vagyok változtatni. Úgy érzem, mint amikor álmában futna az ember de mégsem tud. Talán így egyszerűbb. Van egy bioproton lámpám, talán azzal megpróbálom.
Gyógyszert soha többé (kivéve ha migrénem van, akkor is módjával) Az, hogy szex, vagy szexualitás már nincs is a szótáramban. Tényleg, pedig anno nagyon jó étvágyú voltam, és a párjaim elvoltak ájulva. De most már magamhoz sem nyúlok (fura erről beszélni, de elvégre jó, hogy anonimitás van). Nem tudom mi lesz. Tényleg. Csak túlélni próbálom az életet. Vagy nem is tudom. Köszönöm a válaszát.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close