az en tortenetem a pikelysömöröl

Téma címkék:
2015.10.05. 09:18

en nekem 2001 ben alakult ki a psoriasis a combomon kezdotot egy pont alakjaban es utana kezdetet kijoni az egesz testemen es azota sok kezelest kaptam methotrexat inekcio 1 evig szedtem es attol nagyon tiszta volt a borom csak nem tudtam tovabb szedni mert eros melekhatasa volt es 2007 ben jottek az izuleti problemak jarni alig tudtam a bokam be volt dagadva a terdem ugy hogy nagyon odaig voltam es 2009 ben kezdtem el egy biologiai kezelest enbrel inekciot na azota nem fajnak az izuleteim hala istenek csak a borom nem olyan tiszta es most 2015 oszen ataltam a humira kezelesre meglatjuk mit fog segiteni koszonom a lehetoseget hogy elmondhatam az en kis tortenetemet jozsef voltam romaniabol nagykaroly melol!!!

klmaan
#22948 klmaan hozzászólása: 2016.03.18. 00:05

Sziasztok Kedves Sorstársak!
Egy éve, “derült égből…” jött ez a borzalom a fejemre, aztán a könyökömre, aztán a körmeimre, aztán kis pöttyeivel a testemen mindenhol. Minden porcikám fáj. Folyamatosan vakarom a fejemet. Rövidre vágattam a hajamat, hogy tudjam kenni. Felesleges, semmit nem hasznàl. Olyan hajam és fejbőröm volt, hogy sokan irigyelték. 3-4 hetente mostam, s csak a por és a levegő szennyezése miatt, mert se zsíros, se korpás nem volt. Az egy év alatt sok mindent megpróbáltam, sok ezer forintom elment fölöslegesen, mert folyamatosan csak jönnek elő és hozzá az újabb tűnetek. Nagyon el vagyok keseredve, hogy ez meddig terjed és hatalmasodik el rajtam? Sajnos láttam Húgomat a hatalmas pikkelysömöreivel. Azt gondoltam, ha 60 évig nekem nincs, már nem is lesz! Tévedtem! Engem ez sokkal jobban zavar, mint a HCV, pedig sokat megtettem a kiírtására, de ez a kirakatba tett baj, ez iszonyú, s félek, hogy nem vagyok még a “csúcson”! Aztán még a tetejében van egy nagy0 dr. Most már kell keresnem egy normálisat! Csak nézek, hogy mikről írnak/írtok itt! Kivizsgálás, labor, stb
Nekem felírt szteroidos kenőcs, gyógysampon, aztán ezeknek különböző variációit! Nem hiszem, hogy én túl hiú nő lennék! Sőt!! De egy háziaasszonynak, nőnek, anyának, nagyinak olyen ocsmány körmei legyenek, mint az enyém-azért ez szomorú! Az orvos meg nem tesz semmit. Ja! A legdöbbenetesebb az, hogy változtatja a diagnózist. Hogyan lehet bejutni az Irgalmasrendibe? Nálunk csak egy bőrdr van, s a kórhàzi osztályt is bezárták. A szomszéd megyében van a centrumunk, de én szívesebben mennék az Irgalmasokhoz!
Arról legalább hallottam már sok jót!
Várom leveleiteket!
Üdv szeretettel: Klmáan

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close