hihetetlen de eltünt a pikkelysömör

Téma címkék:
2016.05.27. 06:14

Sziasztok!

Küldött krémeket az Amerikában élő ismerősöm,4 félét küldött (lásd fotók) ezeket használják a leggyakrabban a tengerentúlon, nyilván nem véletlenül! Akit érdekel és kérne valamelyikből, keressen: 0620/5537327 telefonon vagy apropo71@gmail.com

Emlékeztetőnek egy régebbi hozzászólásom:

Évek óta van – volt pikkelysömöröm a könyökömön és a térdemen elég nagy vörös, hámlós foltokban…sok mindennel próbálkoztam, eredmény nélkül…változás nem történt. Kb. 2 hónappal ezelőtt egy ismerősöm aki Amerikában él küldött eredeti Psoriasin krémeket, mint kiderült neki is volt pikkelysömöre és ettől a krémtől elmúlt. Mondta,hogy az USA-ban ez a legnépszerűbb krém pikkelysömörre mert nagyon hatékony. Reggel – este kenegettem vékonyan…egy doboznyit sem használtam el és láss csodát elmúlt…eltűnt! Egy egész kicsi kis folt van még a jobb könyökömön de minden nap halványabb, nem hámlik és nem vakaródzom. Tök szuper… Ha valakit érdekel a megmaradt néhány doboz krémből adok szívesen…csak a beszerzési árat kérem amit nekem is ki kellett fizetnem érte…

Mindenkinek sikeres gyógyulást!

klmaan
#23383 klmaan hozzászólása: 2016.06.06. 14:00

Üdv Farkaska!
Alul találsz egy linket, de ahogy a hozzászólásban olvashatod, ez egy reklám! Vigyázz!
Üdv: Klári

#23373 farkaska hozzászólása: 2016.06.03. 19:49

Szia.mujen arba van a krem?

#23356 anton hozzászólása: 2016.05.27. 20:19

A megadott telefonszám a Google szerint egyrészt egy Lajos nevű illetőé, aki korábban a Jofogas.hu-n és a hasznaltmotorok.hu-n is hirdetett, másrészt a Facebook-on egy Tifi-Dental nevű, győri fogorvosi rendelőé, amelynek a címén ma egy másik cég működtet fogászatot.

Az email címre rákeresve kiderül, hogy a hirdető nem csak ezen az oldalon kínálgatja az egyébként interneten (amazon.com) is beszerezhető portékát. A több fórumra is szó szerint ugyanígy bemásolt szövegből itt szerencsés lett volna kihagyni a “lásd fotók” utalást.
https://www.google.hu/?gws_rd=ssl#q=apropo71%40gmail.com

A sztori felvet pár érdekes kérdést. Ha paloma44 már tavaly meggyógyult, vajon azért hirdet még mindig, mert azóta sem sikerült túladnia azon a pár doboz kenőcsön? Vagy kiújult a pikkelysömör, és ő új készletet rendelt? Netán felcsapott a termékek önjelölt magyarországi importőrének? T. Lajos létére miért női néven regisztrált?

Lajos-Paloma a beírásom óta fürgén törölte is a Jófogásról a telefonszámot, a Tifi Dental is eltűnt a FB-ról. Már csak a Google találati listáján szerepelnek, illetve a tárolt változatok még megvannak.

klmaan
#23354 klmaan hozzászólása: 2016.05.27. 11:58

Ez nagyon jól hangzik!
Majd írok a magánra is.
Rendes tőled, hogy gondolsz a sorstársakra is!
Reméljük, hogy nem mostanába, vagy soha se újul ki!
Üdv. Klári

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close