Betegség

Téma címkék:
2016.10.07. 09:17

Sziasztok! 23 éve vagyok szkizofrén, napközben szedek fél alprazolamot, ha idegesebb vagyok. Este szedek 1 zolpidemet és negyed olanzapint, hogy tudjak aludni. Otthon állandó kiabálás volt, azt hittem megbolondulok, de sikerült elköltöznöm szerencsére és így csendbe vagyok. Járok vallásos közösségbe, ami sok erőt ad, kérem isten segítségét. Az a gondom, hogy erőtlen vagyok idegileg és ideges, reggel nincs kedvem felkelni. Próbáltam dolgozni, de a 8 órát nem bírtam, úgy fájtak idegileg a lábaim. Gondoltam írok hátha még valaki van hasonló helyzetben. Ha valaki tud tanácsot adni, köszönöm.

#23919 szundi hozzászólása: 2016.10.11. 13:22

Szia,én csak Ripedonból szedek délután 2 mg-ot. Soknak találom a gyógyszereidet. Ajánlom a http://www.kineziológia.hu, ott keressél nagy tapasztalattal rendelkező one brain oktatót, tünetmentessé fog tenni,de minimális gyógyszert, antipszichótikumot kell, muszáj szedni! este elalváshoz 0.25mg xanax felét szedem,ezt nem tudom elhagyni, mert gyerekkorom óta szorongásaim vannak. Kiegészítem még a gyógyszereimet vitaminokkal, emelt c vitamin, tőzegáfonya és máriatövis kapszulákkal.Ha fáj a májam, akkor 2 dl vízhez 1ek almaecetet teszek és kúraszerűen alkalmazom Ha hirtelen abba hagyod a gyógyszereket, hangokat fogsz hallani és shubbod lesz.Elfognak távolodni tőled az emberek, nem javaslom! Továbbá próbálj teljes életet élni, én napi 8 órát dolgozom,levagyok százalékolva és csak a rehabkártyát és az adókedvezményt veszem igénybe.E mellett tanulok és háztartást látok el.A one brain oktató általában 10.000Ft /óra. De elég évi 1x elmenni, olyankor kell a segítségét kérni, amikor nem tudsz megoldani egy lelki döntést, vagy energia hiányos vagy. Vigyázz mert sok a hazug therapeuta, gyakorlat nélkül elkérik a pénzt és az állapotod csak rosszabbodni fog.Van kiút. Ez a betegség hosszútávon a legélhetőbb betegség. Leveleztem olyan skizofrén jogász professzor asszonnyal , aki 30 éve nem feküdt rosszabbodással korházban. Remélem tudtam segíteni, szia

#23958 gyogyulas hozzászólása: 2016.10.18. 10:24

szia,kosz a hozzaszolast,nalunk romaniaban nem hallottam one brain oktatokrol.probaltam gyogyszer nelkul de 3 honapig birtam,ideges voltam es erotlen.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close