Szuicid

2016.10.10. 21:02

Sziasztok!

Kecskeméti fiatal ember vagyok, aki szuicid hajlamokkal küzd. Jól kijövök a szüleimmel és barátaim is vannak. Mégis néha előtör belülről az az érzés, hogy fel kell adnom mindent. Úgy érzem, hogy az emberi faj csak egy kis porszem a sivatagban … akkor meg már minek? Több milliárd ember él a Földön, most mit számít, hogy egy ember hopp meghal. Úgy érzem én vagyok ez az ember. Értelmetlen színjátéknak tűnik az egész.

Olyan embereket keresek, akik hasonló problémákkal küzködnek és megért engem.

Üdv.:

Kristóf

#29442 Misi11 hozzászólása: 2020.12.05. 19:19

Kedves KRISTOF,
Pár alkalommal közel jártam a halálhoz, de utolsó pillanatban valami ( vagy inkább valaki ) mindig
közbejött. De a szándékom nem változott, az alkallmas idöpontra várok, készűlök rá. Én is keresem a kiméletes módszert, de a biztonság is fontos.
Ezt a hozzászollást azért irtam, mert szeretnék beszélni Veled, kérlek, irj egy elérhetőséget.
Űdvözlettel, Misi11

noya99
#24044 noya99 hozzászólása: 2016.11.06. 13:54

Kedves Kristóf,
Szívesen beszélgetek veled, ha van kedved, csak inkább levélben, mert itt csak kommentet írni lehet, és minden publikus, a profilomon láthatod tömören, hogy én mivel küzdök. e-mailem: noya9975@gmail.com
szia,
Noé

#23918 sacnemes hozzászólása: 2016.10.11. 12:40

Kedves Kristóf!

Valamennyien kis porszemek vagyunk a Mindenséghez képest, de mindenkinek van valami feladata, amit a Jóisten rábízott. Nem biztos, hogy eget verő nagy feladat. Lehet, hogy aznap csak annyi, hogy valakire rá mosolyogjunk . Lehet, hogy egyetlen szavad segít tovább valakit az útján. Lehet, hogy csak annyi, hogy boldogságot adj valakinek, hogy büszkék legyenek rád a szüleid. Minden életnek van értelme, még egy csöppnyi virág is betölti a feladatát. Valóban porszemek vagyunk, abban a világban, amely csodálatos felépítését az Isten elgondolta és végül is itt a földön nekünk adta. Menj el kirándulni a hegyekbe, Ott rájössz, hogy milyen sok szépség van a földön, ami gyönyörködtet. Találd meg az Istent és önmagadat!
Sok-sok szeretettel kívánom Neked!
Nanó

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close