Skizo

Téma címkék:
2016.11.15. 23:18

Sziasztok. (25)Attila vagyok Nyíregyházáról. Sajnos egy éve Skizofréniában szenvedek. Ez idő alatt 4-et öregedtem… Most akarom elkezdeni szedni a gyógyszereket, aztán szívesen társalognék valakivel akit ugyanez érint. Nálam sajnos a hallási haluk elég kemények tudnak lenni. Aztán a téveszmés dolog is szépek. “Szerencsére” időszakos a dolog. 1 hónap káosz, egy hónap elviselhető. Amúgy barátságos és nyitott ember vagyok, aki szereti jól érezni magát, és nevetni. Írj nyugodtan, bárki is vagy:) De ne kritizálj és ne hazudj please. Van elég bajom. Lényegében csak olyan embert keresek, aki pontosan megért.

#24183 gyogyulas hozzászólása: 2016.11.24. 13:15

szia,en is Attila vagyok,szkizofren,amikor lefekszek meg jar az agyam,erotlenseget erzek a csontoknal a hajlatokba.szedek gyogyszert,mert ideges vagyok.ha tudnek alunni es nem volnek ideges nem szednek gyogyszert,23 eve beteg vagyok s gyenge.otthonrol elkoltoztem mert nem birtam az idegesseget az ocsem is beteg 1 eve nem jar ki a hazbol.hallucinacioim nincsenek.nem birok semi terhelest se fizikait ,se szellemit.nyugodtan irhatsz.kivanom a legjobbakot.

#24166 Attila1991 hozzászólása: 2016.11.21. 14:43

Szia. Benne vagyok persze. Csak valami más hely kellene nem itt. Nekem is akusztikos dolgok vannak,meg gondolatrohanás,agyalás,szorongás meg néha félelem. Vagy is nem akarok emberek közé menni.A betegségem kezdem “belátni” aztán akarok már menni dokihoz is.:)Nekem is volt egy rokonom skizofrén,nem azt mondom hogy tőle örököltem,de erre hajlam van állítólag.Szívesen megadom az email-címem ha tényleg akarsz csevegni megbeszélni a tüneteket problémákat:)
kattila639@gmail.com

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Akadémiai Kiadó Zrt.

H-1519 Budapest, Pf. 245

Telefon: (06 1) 464 8200

Email: varoszoba@akademiai.hu

© Akadémiai Kiadó Zrt.

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala, az Akadémiai Kiadó gondozásában. Orvosok szakmai portálja: nota.hu

Precognox

Close
Close