Folyamatos szorongás…..

Téma címkék:
2016.11.25. 10:38

Szeretném a segítségeteket kérni,aki már átélt hasonlót . Teljesen kimerültem már idegileg. Szeptember óta folyamatos szorongásom van. Mostanra már annyira kimerültem, hogy aludni is alig tudok és ez még jobban fokozza az elviselhetetlen szorongásomat. Az a baj , hogy szüntelen a szorongás . Félek, hogy megbolondulok . Bent voltam a Honvéd Kórház sürgősségi osztályán, azt mondták ez nem betegség, menjek el pszichológushoz. Nem vettek fel (bár a kórházi látvány miatt ami ott volt talán jobb is). Hátul a tarkótájon folyamatos marást érzek, mintha tűvel szurkálnának. A családomat teljesen kikészítem. Van egy 13 éves kislányom aki nagyon apás, de most még ő is tartózkodó. Én úgy gondolom, hogy ez a szorongás egy hosszú folyamat eredménye, ami egy idegösszeomlás után jött elő.

Megtanultam az autogén tréninget, naponta 3-4 -szer csinálom ,de ez sem segít. Ahogy telik az idő ,annál jobban félek ,hogy ez nem múlik el és belebolondulok. Pszichiáterhez járok ,de eredménytelen . Halálfélelmem van .

Kérlek segítsetek! Aki átélt már hasonlót vagy ilyen problémája van az írjon (bendzsi0723@freemail.hu ) vagy az oldalra !

Nagyon köszönöm ! Kérlek segítsetek !

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close