Összeomlás

Téma címkék:
2017.02.12. 17:27

Sziasztok..Lassan 19 éves vagyok sulizok és mellette dolgozok..Nagyon sok ember felse tudja dolgozni, hogy igen ilyen fiatalon is lehet mar nagyon elegem ebbol az egeszbol amit eletnek hivnak..1 honapja kijott a pikkelysomorom ujra undorodok a sajat testemtol, felek a szerelmem is emiatt undorodni fog tolem elobb vagy utobb.

Ugy erzem teher vagyok mindenhol..Egyszeruen mintha mondenhol utalnanak vagy undorodnanak tolem a betegsegem meg minden miatt.Alig alszok mindig faradt vagyok es feszult szinte mindig lehangolt es pesszimizmus jellemez engem..Egyszeruen kezdek belefaradni..A szuleimet nem nagyon erdekli, hogy elek-e gyakran van, hogy etel sincs itthon (diak melozok nem lehet annyibol etettni a ket tesomat is) egyszeruen minden borzalmas korulottem.Utalom magam es szerintem mindenki utal es mindenkit irrital mar pusztan azis, hogy lelegzek..Tehernek erzem magam.Nem akarok reggelente felkelni semmire se vagyok kepes..Es semmire se vagyok jo..Ha valaki tudna segiteni akar par szoval is, hogy mitol lenne jobb azert halas lennek..Gyogyszert mar szedtem (kedvjavito) de csak rosszabb lett minden es az elethez valo hozza allasom is az evek alatt.

#24634 Tukor hozzászólása: 2017.02.27. 12:28

Szia!
Nekem is van pikkelysömöröm kisgyerek korom óta és a rossz lelkiállapottól romlik. Tessék bőrgyógyászhoz menni, ha más nem hát szteroidos krém sokat javít rajta és a napfény is. Így időnként ha kenyérre is alig futja, de érdemes téli időszakban egyszer-egyszer elmenni 5 perc szoláriumozásra.
Ha van szerelmed, az jó. Ő is szeret? Ez egy kapcsolat? Testvéreiddel milyen a kapcsolatod?
Üdv:
Tükör

#24593 katapeto hozzászólása: 2017.02.20. 19:40

Szia Adri! Van megoldás! Írj és megbeszéljük!

#24590 Szeder hozzászólása: 2017.02.20. 00:39

Szia kedves Adrii333!
Hogy tudnek veled kapcsolatba lepni? Szeretnek privatban irni neked.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close