Mielőbb meglátni a fényt az alagút végén

Téma címkék:
2017.02.13. 09:02

21 éves vagyok, papiron minden rendben van egy csodálatos barátnőm 3 éves, a szüleim mellettem állnak, a nővérem is mindenben támogat, a munkahelyem is kiváló és a kollégák is mégis valami nincs rendben ..

Tehat nemis tudom hol kezdjem majus kornyeken elkezdett zsibbadni a bal kezemen a kis ujjam meg a gyurus ujjam teteje elmentem kivizsgaltatni semmit nem talaltak.. Utana folytatodott azzal hogy minden reggel hanyingerem volt, foggalmam sem volt mi ez elmentem vervetelre, semmi bajom, elmentem vizsgalotokra semmi szervi bajom nincsen ( halisten ) rengeteg fele dolgot kiprobaltam talpmasszazstol kezdve,akupunktura,lelekterapia,gyogynovenyek,vitaminok..nem segitett semmi kezdett rossz kedvem lenni hogy beleadok apait anyait megis hanyingerem van reggelente nem ertettem..

Elmentem a pszichiatriara, irtam egy tetszet kozepes depressziot allapitottak meg, egy krizishelyzetet amibol nemtudom merre van a kiut, szomatoform zavarokkal ( ami annyit jelent hogy pl. Hanyingerem van de nemtudom mitol ) ez volt szeptemberben kaptam gyogyszert, meg altatot meg aludni sem tudtam normalisan eljartam edzeni teljesen jol voltam, tudtam kezelni ezt a helyzetet. Kb. 2 hete nagyon rosszul lettem hánytam nem tudtam enni 5 napig csak kekszet meg gyümölcsöt. gyogyszert kellett valtani mert nem hozott javulast amit eloszor felirtak. Eloszor aneptinexet szedtem 3×1-et es gerodormot alvasra.na hat azota kb. Ugy erzem hogy ennek sosem lesz vege, teljesen remenytelen vagyok, nem latom a kiutat allandoan rossz kedvem van nemtudom magam elengedni, a reggeli hanyingerem megszunt, viszont nagyon keveset eszek, remeg a kezem a labam, es rengeteget sirok, memoriam is olyan mintha neha nemhoznam magammal az agyam..

Jelenleg xanaxot szedek napi 0,5-0,75 attol fugg mennyire erzem magak rosszul es maradt az aneptinex melle a cymbalta most lesz a 3. Hete hogy szedem, pszichologushoz is rendszeresen jarok.

Bocsanat hogy kicsit hosszura sikeredett még rengeteget tudnek irni, de nagyjabol ennyi

Azt szeretnem kerdezni hogy nektek milyen tapasztalaitok vannak ezzel kapcsolatban, es hogy kinek mi segitett kimaszni a godorbol hogy ujra a regi onmaga legyen? Koszonom elore is a valaszokat !!

#24583 katapeto hozzászólása: 2017.02.18. 00:25

A depressziónak mindíg van lelki, szellemi háttere. Sokáig küzdöttem vele, de rajtam a gyógyszerek nem segítettek! Végső elkeseredésemben fordultam Istenhez és hála legyen neki, azóta nem szedek gyógyszereket. Tökéletesen megszabadultam minden rosszulléttől, félelemtől! Ha ismersz élő hitű keresztényt, kérj tőle segítséget! De én is szívesen segítek, ha elküldöd az email címed, vagy, ha kéred, elküldöm én az enyémet!

Isten áldjon meg Téged és adjon erőt Neked!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close