szorongás,depresszió,pánik

Téma címkék:
2017.02.28. 07:27

Mielőtt elkezdem, azt kell mondjam hogy mindig mozgékony ember voltam, nehezebben ültem sokáig egy helyen. Fociztam konkrét bajnokságban, főiskolára jártam, egyéb sportokat űztem, otthon keveset tartózkodtam, haverokkal voltam többet, együtt jártunk foci és kosármeccsekre és sörözni.Aztán elkezdtem dolgozni egy könyvelő irodában, de másfél év után elmenekültem onnan.Úgy éreztem hogy nem bírom.Vagy a monotonitást és/vagy a bezártságot.Ahogy kiszabadultam és jártam fociedzésekre, focizni semmi bajom sem volt.

Aztán 29 évesen megnősültem otthagytam az addigi életemet

2015. év végén kezdődött nálam annak az állapotnak a kezdete, amiben most szenvedek.

Pszichiátriai szakrendelésre mentem,mert úgy éreztem, hogy segítségre van szükségem. a tüneteim : szorongás, depresszió, ami hozza magával a pánikolást(ha nem is olyan nagy mértékben).

De az ágyéknál és nemi szervnél és a mellékvesénél jelentkeznek leggyakrabban a nyomó ,feszítő ritkábban szúrkáló érzések.Ehhez párosul a mellkas néha enyhébb, ritkábban erősebb feszítése, vagy a hát feszítése.

És ami még ezeket kíséri mostanság,azok az alkar és a lábszárak zsibbadása ,ezen belül is a lábfejek és a kézfejek erősebb zsibbadása, a szédülés és hányinger tünetei és az erős köhögés, inkább öklendezés, remegés.

Úgy érzem hogy otthonról is menekülnék és amikor a munkahelyen vagyok onnan is, negatív gondolatoktól nem tudok szabadulni, ezek a negatív gondolatok: mi lesz ha? Mi lesz ha megint haza megyek? Miért nem változnak a dolgok?Miért vagyok ebben a helyzetben?Az az igazság hogy néha a hétvégétől is félek, mert annak ellenére hogy nagyon szeretem a családomat, rámtörnek mindig a negatív testi és fizikai tünetek.

Jártam már pszichiáternél, pszichológusnál, bio-rezonancián, kinezilógusnál.

Jelenleg kétfajta gyógyszert szedek naponta.Mellette orbáncfű és citromfű teákat iszok.Közben van némi csökkentő hatása. De általánossá vált a kedvetlenség, tehetetlenség érzése. Úgy érzem hogy sohasem szabadulok meg ezektől.

A munkát számítógépnél csinálom, ott is sajnos járnak a gondolatok folyamatosan, és nehéz kikapcsolni ezeket a gondolatokat.Meg tudom csinálni a munkámat, de úgy érzem hogy nem érdekel.

És azt várnám hogy valami kiszabadítson a mókuskerékből, vagy valami hasonlót érzek.

Olvastam a Moksa cseppekről, hogy sokan kipróbálták, és ezekre a tünetekre is jótékony hatásai vannak.

Én nem ismerem, ha valaki tud erről véleményt mondani, azt szívesen elolvasnám.

Köszönettel: AlexanderP

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close