hanghallás

Téma címkék:
2017.03.30. 18:18

5éve hallok hangokat a fejemben. Először hallucinációk formájában hallottam őket, amit sajnos az italozásnak köszönhetek, nem hagytam fel az alkoholizmussal továbbra is hallucináltam. Elkezdtem orvoshoz járni, de a gyógyszerek nem segítettek. Abbahagytam az italozást, már egy éve nem iszom, és mégis a hallucinációkból rendes hangok lettek a fejemben. Állandóan hallom őket, olyan mintha személyek lennének. Gyötörnek, velem foglalkoznak, félelmet, szorongást váltanak ki. Már dolgozni sem tudok, nincsenek barátaim. Minden nap az öngyilkosság foglalkoztat, de szeretnék még élni, de nem így!!

Holdsugar
#27665 Holdsugar hozzászólása: 2018.12.05. 18:52

Szia!
Szerencsére csak egyféle hangot hallok. Az is őrületbe kergetett. Idővel megszoktam. Nem zavar. Gyszert sem szedek erre (kb 5 éve). Amikor szedtem sem hatott, hiába kaptam max adagot.
Üdv,
Holdsugár

Dorotea
#27661 Dorotea hozzászólása: 2018.12.05. 18:21

Üdv.
Törölték a hozzászólásomat, úgyhogy most csak az elérhetőségemet adom meg:erdeidorotea@gmail.com
Írj! Fontos lehet, a saját érdekedben.

#24808 Csorboka hozzászólása: 2017.04.03. 15:51

Kedves Cirmoska!

Nem tudom, hány éves vagy, nő, férfi, szeretnék segíteni.
Én 50 éves nő vagyok, családos, két felnőtt fiam van. 17 éve vagyok skizofrén az orvosok szerint, azóta gyógyszereket szedek, közben próbáltam elhagyni már. Szóval tini koromban nem vetettem meg az alkoholt, akkor még fejlődésben volt a szervezetem, valószínűleg nem tettem jót magammal. Később a szégyenérzet mardosott, elfojtottam a múltamat, és valószínűleg ez okozta a felborulást bennem.
Szóval nem vagy egyedül a bajoddal, sokan vagyunk skizofrének. Amit tudok tanácsolni, beszélj róla, akár itt, akár ismerősnek, orvosnak, szüleidnek. Sajnos a gyógyszereket ilyenkor szedni kell, tudom, eltompít, de átsegít a nehéz időszakon. Ha jobban leszel, lehet csökkenteni. Az öngyilkosság nem menedék, magunkkal visszük gondolatainkat, bárhová megyünk is. Próbáld barátságosan megszólítani azokat a személyeket, akik gyötörnek a tudatalattidban.

Jobbulást kívánok!

Csorbóka

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close