Thalassa házzal kapcsolatban

Téma címkék:
2018.09.16. 14:47

Sziasztok!

Kedden megyek előszőr a Thalassába felvételre. Én már 50 éves elmúltam, de sajnos évek óta küzdők pánikbetegséggel és depresszióval. A lányom babát vár, kötelességem, hogy gyógyítassam magam! Szeretnék ezzel kapcsolatban kérdezni tőletek pár dolgot, ha lehetséges írjatok választ, mert őszintén szólva, nagyon be vagyok tojva, hogy be kell feküdnöm! Az első kérdésem pont ide vág, és nyugodtan nevessetek ki, de mi van akkor, ha elszomorodok és sokszor elkap majd a sírás? Vagy ha este nem tudok elaludni, annyira bőgök? Szerintetek segíteni fog valaki, adnak esetleg nyugtatót, vagy altatót, ha nem tudok aludni, vagy ezeket is vinni kell? Nem fognak kinevetni, vagy kirúgni?

Nekem sajnos már minden szülőm meghalt, a nagylányom Budán lakik a párjával, szóval, rengeteget vagyok egyedül. Talán még jót is tenne a közösség, nem tudom. Viszont, ami a legfontosabb, hogy szerintetek tudnak segíteni a gyógyulásomban? Igazi, lelkiismeretes dokik, pszichológusok vannak ott?

Egyenlőre ennyit szerettem volna, de ha írnátok többet is, hálásan megköszönném!

lulu40@freemail.hu

#27362 SamBell hozzászólása: 2018.09.20. 20:26

Rövid leszek és lényegretörő. Nem fognak kirúgni sem kinevetni. Miért félsz a sírástól? Utána minden könnyebb lesz. Sírj, ameddig szükséged van sírni. Azután lesz erőd építkezni.

EN-ek
#27340 EN-ek hozzászólása: 2018.09.16. 21:00

uggyammá…n kell FÉLNI, n fog FÁJNI! (a n fogorvosi rendelés) :D

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

Precognox

Close
Close