Fogyni szeretnék..

Téma címkék:
2019.01.23. 17:44

Nő vagyok, 40 leszek nemsokára. Sajnos több mint 15 éve szorongásos depresszióval kezeltek,sokat voltam kórházban. Rengeteg féle gyógyszert kipróbáltak. Most kb 6 éve háromfélét szedek,de azt már életem végéig kell sajnos. Férjnél vagyok,gyerek sajnos nem lehet. De most nem emiatt írok,hanem mert sajnos sokat híztam és fogyni szeretnék. 165 cm és 83 kiló vagyok. Lehetséges,sőt szerintem biztos a gyógyszerek miatt híztam ennyit,előtte ugyanis vékony voltam. Sokszor próbáltam fogyókúrázni,sikertelenül. A legnagyobb baj hogy estére vagyok a legéhesebb. Fél 9 körül vacsorázok és van hogy éjfél körülre már arra ébredek hogy olyan éhes vagyok hogy nem tudok visszaaludni. Nagyon el vagyok keseredve,nem tudom mit tehetnék? Gondoltam olyasmire,hogy vannak ezek a homeopátiás szerek,esetleg valaki tudna tanácsot adni? Természetgyógyászok nem csak a pénz szedik el? Jelenleg ezeket a gyógyszereket szedem: Ketilept Prolong 400 meg este kettő,Rivotril 2mg 3szor egy negyedet és Olwexya reggel kettőt. Endokrinológián is kezelnek magas prolaktin szintem miatt,Bromochriptin-richter 2,5 mg reggel 1 este 2-t kell bevennem. Köszönöm hoghy elolvastátok,aki tud segítsen kérlek,kérem.

EN-ek
#28287 EN-ek hozzászólása: 2019.05.01. 21:37

naggyon hejes! 1 vmirevaló cajj mindig aggyon magára! :)

A ki minden szart észnélkül BEesz a mit csak a szarlatánok FELírnak neki – nos az NE is csodálkozzon, HA 1re szar abbul van!! :P
pl. vannekem 1 25é régi csajja, máramá ú néz KI, h könnyebb átugrani mint KIkerülni!! –> a zóta hanyagojja is. monnyuk előtte se volt 1 Eugenia C, de akkor is…MINDENNEK VAN TETEJE! ;)
(A sokk e-szetlen falás mega depr. 1ik typ. tünete;)
- – -
Hejj, nincs is jobb mint 16 orra után végre KIugrani a agyból!!! (Y)

#28286 illike hozzászólása: 2019.05.01. 19:56

Ugyanigy vagyok, majdnem ! Viszont nekem van vastagbélgulladásom, vagyis colitis ulcerosa, ami most tünetmentes, tehát ehetek bármit, de mégsem eszem, mert állandóan fogyókurázom, de egyetlen deka nem megy le bizonyára a mozgáshiány miatt. Ugyanis mindkét csipőmet műtötték protézisek vannk, ettől azért tudok gyalogolni, és áprilisban is azzal kezdtem a hónapot, hogy naponta gyalogoltam, mégsem ment le semmi. Nem fogyasztok lisztes, cukros, állati ételeket sem. Sok salátát eszem, vagyis naponta egész télen ettem salátát, mivel az nem hizlal. Frontint,és Escitilt szedek. Örömmel venném a segitséget !

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close