Valakinek hasonló?

Téma címkék:
2019.02.25. 03:41

Kb 1,5 éve kezdődött az egész, felkeltem hajnal 2 kor, néztem a plafont és 1x csak rosszul lettem. Hőhullámok mentek át rajtam, levert a víz, zsibbadtak a lábaim, kezeim. A vérnyomásom 180/120 volt, ügyeletet hivtuk nem jöttek ki. Azt mondták vegyek be nyugtatot meg menjek el háziorvoshoz. Ez igy is volt, elmentem, megvizsgált és azt mondta tüdőembóliám van. El is vitetett mentővel a korházba. Átnéztek tetőtől talpig nem találtak semmit, azt mondták ki vagyok merülve, pihenjek 2 hetet, de elküldtek még kardiologiára meg tüdőgondozoba. Ott se találtak semmit, de a rosszullétek folytatodtak. Nem gyöztem az ügyeletre járkálni, ott adtak mindig egy seduxen injekciot és hazakültek majd azt mondták menjek el pszichologushoz. Elmentem, ő felirt dalsam 20 mg meg frontint 3×0.5 mg ot de aludni nem tudtam ezért 3 honap mulva visszamentem. Frontin helyett irt fel sanax sr 0.5 mg attol már tudtam aludni. De egy idő után meguntam ezeket, hogy nem tudok meginni pár sört munka végén meg hétvégén elmenni bulizni és abbahagytam a szedését mindennek és hát nem vagyok jol. Reggelente egyfolytában halálfélelmem van, megszünés érzés, légszomj, szivembe szurkál, szédülés, meg mielőtt elaludnék rángatódzik az egész testem ez a egész elmúlik ha sörözgetek. De ha nem iszok, szinte mindig olyan érzésem van mintha meghalnék 26 évesen.

#28063 kivulallo hozzászólása: 2019.02.26. 09:24

Úgy látom valamit elbénáztam. Nem jelent meg a teljes hozzászólásom. A lényeg: nem gyógyultam meg, de megtanultam uralni (nagyjából) a pánikbetegséget. Ha szeretnéd, hogy megosszam veled a tapasztalataimat, írj email-t hátha segíthetek. horvath.eva7777@gmail.com

#28062 kivulallo hozzászólása: 2019.02.26. 09:09

Szia! Soha nem hittem a mentális betegségekben, a pánikbetegségben meg végképp nem, ezért lett a nevem itt Kívülálló. Egy Borderes barátomnak akartam segíteni, ezért regisztráltam ide. 2014. december 16-án lettem pánikbeteg. Az uszodában 3 húzós, stresszes nap után, úszás közben tört rám a rosszullét. Kijöttem, pihentem, majd 15 perc úszás után újból rosszul lettem. Utána mentő, a mentőben Xanax, ügyelet, ott ültem vagy 5 órát, de oda sem jött hozzám senki. Aztán rájöttem, hogy jobb, ha hazamegyek. Erre nincs időm, amúgy is van otthon Xanax-om. Másnap nem volt semmi bajom, (jaj de jó!), míg bele nem futottam az első stresszhelyzetbe. Akkor ugyanazok a tünetek jelentek meg, mint előző nap úszás közben. Ennek a fele sem tréfa. Elmentem kivizsgálásokra, magánklinikákra. Természetesen semmit nem találtak. 35000 Ft volt a légzés teszt, na az nem sikerült 100%-osan, ezért még háromszor mentem (35000 – ért.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close