Pikkelysömörrel az élet.

Téma címkék:
2019.05.01. 14:48

Sziasztok

Kb 8 hónapja kijöttek a lábamon hólyagocskák , piroslott hámlott verzett. Egyidejűleg a két tenyeremen is. Azóta a tenyeremről elmúlt hálistennek. De a talpamon szinte mindent beterit. A bőrgyógyász pustulosis psoriasist állapított meg. Egyébként is RA -s vagyok biológiai terápiat kapok. Enbrel innyekciot. Most már Methotrexátot is szedek, állítólag ettől szépen le kellene tisztulnia. Hát ez nem történt meg. Sőt! Egyre durvább. Vérzik reped, nagy plakkokba hámlik. Van köztetek olyan akinek van valami házi patikája? Vagy aki szintén ezzel küzd?

#28311 BAgi hozzászólása: 2019.05.09. 08:37

Szia!
Keress fel egy TOMESA Bőrgyógyászati Klinikát! Csak pár ilyen van az egész országban, de nekem anno a TB adott támogatást az odabuszozáshoz. Fényterápiával és sós-fürdő terápiával foglalkoznak. Nekem sokat segített, bár a belső problémát ez sem mulasztja el és a kezelések után visszajöttek a kiütések, de nem annyira durván, mint a legelején – az egész testem tele volt és nekem is volt a tenyeremen és a talpamon is – az a legrosszabb része. Az elmúlt 13 évben hullámokban volt jobb és rosszabb is, de ezen a kezelésen kívül csak a szteroidos kenőcs használt (no meg a természetes napfény tenger kombináció, ha elég meleg van, az pár nap alatt csodákra képes, de ahhoz Magyarországon nehéz hozzájutni haha :D).
Ha kordában tudod tartani lehet ezzel élni, csak el kell fogadni – persze sose adom fel a reményt, hogy egyszer teljesen elmúlik és minden új dolgot kipróbálok a különböző diétáktól kezdve a meditációs, légzőgyakorlatos variációkon át az összes hollisztikus kezelésig…a modern gyógyászat egyelőre nem tud újat mutatni, ott már minden lehetőséget kimerítettem. Viszont a legutóbbi intenzív szteroidos támadásom óta alig jött vissza egy kicsi, most egy darabaig tuti nem vakarózom. Neked is sok sikert és fel a fejjel!

#28312 BAgi hozzászólása: 2019.05.09. 08:43

Rákerestem, úgy látszik, azóta átnevezték őket, de itt megtalálod az összes kilika címét: http://www.pikkelysomorkezeles.hu/

#28308 david1 hozzászólása: 2019.05.08. 18:32

Van megoldás nekem a hátamon a két lábamon térdig már teljesen sötét barna lett 17 éve járok a bőrgy arra de semmit nem értek a drága kenőcsök vèletlenűl találtam az aliexpressen Kínából rendeltem februárban 8 tubussal 6 dollár volt ès már nyoma sincs csak egy kis elszinessedés óriási volt a hatás mèg .indig van 4 tubus ennyi sok sikert

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close