Tönkre ment az életem

2019.10.04. 08:22

Sziasztok!

Hol is kezdjem? 10 éve magasvérnyomást állapítottak meg nálam. Gyógyszert kezdtem szedni, közben cserélgették a gyógyszereimet mert nem tudták beállítani. Gyógyszer mellekhatás miatt sźívkatéterezésre vittek annyira szarul voltam. De a szívemnek nincs baja. Ezek után elkezdtem félni minden gyógyszertől ami a mai napig is meg van. Kialakult állandó fejfájas, fülzúgás. Dolgozni már ott tartok, hogy lassan nem tudok menni munkába. Teljesen magam alatt vagyok. Voltam “Mr,Ct,Bera vizsgálaton stb” most jelenleg megállapították, hogy halláscsökkenésem vam lehet hallókészülék kell. De a párkapcsolatom is rá megy az egészre, mert már úgy vagyok vele, hogy valami halálos betegségem van, hogy nem tud senki segíteni. Nem akarom, hogy lássa a feleségem milyen lettem ezért többször mondom neki hagyjon engem, jobbat érdemel nálam. Nem vagyok erőszakos nem bántottam soha. Na ebből aztán vannak bonyodalmak. Egyedül vagyok, nem tudok barátkozni igaz minden barát lekopott mert beteg lettem, mitévő legyek teljesen magam alatt vagyok, a gödör legmélyén és nem tudok kimászni belőle. Minden egyre rosszabb, félek már gondoltam a legrosszabbra is. Nem vagyok jó már semmire. Peddig barátaim voltak, jó munkahelyem ahol vezető beosztásban dolgoztam. Minden tönktement. Nem tudom mit csináljak. Pszihiáter rögtön gyógyszert ír amitől félek, hogy mit okoz. Valami tanács vagy valami segítséget szívesen fogadok.

Holdsugar
#28818 Holdsugar hozzászólása: 2019.10.05. 10:38

Szia!
Szerintem pszichológushoz kellene fordulnod. Ő biztos, hogy nem ad, nem is adhat gyszert. Segíthet abban, hogy elfogadd ezt az állapotot, amíg nem találják meg az okát és nem kezelik. A kapcsolataid javításában is tud segitséget nyújtani.
Üdv, Holdsugar

#28822 Gyula71 hozzászólása: 2019.10.06. 10:05

Köszönöm

#28816 Hasaspasas hozzászólása: 2019.10.04. 20:31

Próbáld ki a gyógyszerek helyett a PVG pecsét viasz gomba örleményt. Ezt gyógynövényekből és vitaminokból állítják össze, melyeknek semmilyen mellékhatása nincsen. Érdemes a multi-vitamin.hu oldal keresőjébe beírni a nevét, rengeteg pozitív hatása van. Ott meg is rendelhető. Napi 1 kapszula 8 hónapra elég és jó eséllyel egyensúlyba helyezi a szervezeteket anélkül, hogy gyógyszereket kéne szednem. A családunkban nagyon bevált. Sok szerencsét hozza !

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close