Érdekes fejfájás

2019.12.13. 21:16

Már egy éve lassan, hogy fejfájás problémáim vannak, ami az elmúlt félévben erősödött fel. Általában mindig nyílalt a fejem napközben kicsiket, de este meg, mikor már fáradt voltam, akkor kezdődött általában émelygés, nyomás a fejben, kisebb fájdalmak, és olyan érzések, mintha a tudatom kicsit módosítaná az agyam, mint például nem éreztem normálisan a karjaimat, végtagjaimat. Egy hónapja kb, hogy volt egy olyan esett, miután munkából hazaértem, hogy már vert a víz, és a fejemben valami nagyon nem volt normális, és az az igazság, hogy nem tudom fájdalomhoz kapcsolni, hanem ilyen érdekesen nyomott a fejem. Ebben az elmúlt félévben nehezemre esik, hogy eszembe jussanak dolgok, sokszor szenvedek azzal, hogy nagyon erősen kell rákoncentrálnom valamire, hogy megértsem. Most vasárnap viszont történt egy nagyobb probléma. A munkahelyemen nagyon erősen elkezdett fájni a fejem, és nem múlt el. A műszak vége volt már, így eltudtam indulni haza, de a buszon olyan szinten rosszul lettem, hogy hirtelen megszédültem, azt hittem ott helybe összeesek, émelyegtem erősen, és még meg is ijedtem. Kelenföldön is erősödött bennem a rosszullét, siettem haza. Otthon olyan rosszul lettem, hogy lelki segítés kellett azon az idő alatt, amíg enyhült a rosszullétem. A tegnap, illetve ma éjjel erősödött meg egyről a kettőre. A homlokomon középen kis tűszúrásokat éreztem, majd ezt követte az egész fejtetőm égése a fülemig, levert a víz, és mikor elindultam otthon, hogy lepihenjek jobban, erősen émelyegtem. Ezeket a rosszulléteket mindig követte hányinger, de nem hánytam. Savam rengetegszer feljött, a torkomon éreztem is, hogy marja. Lázam nem volt egyik rosszullétem alatt se, vagy előtte, utána. Elalvásomig nem múlt az égő fájdalom, és a tűszúrásokból az egész átvált olyanná, hogy égett, és nyomott a homlokom erősen, egészen a fülemig, sípolni kezdett mindkét fülem, a jobb oldali fülemmel tompán hallottam, és nyomott le a fejem erősen. Nagyon erős depresszió követi ezt, nem látom, hogy kitudnék lábalni belőle egymagam, félek, hogy epilepszia beteg lennék, vagy hogy agyvérzés kerülget engem. A mai nap felkeltem, lementem az orvoshoz, és kaptam beutalót január közepére. Számomra messze van ez az időpont, félek, hogy a napokban sokkal jobban erősödni fog. Jelenleg érzem, hogy a fejemben nincs valami rendjén, nehezebben teszem meg a dolgokat, levertséget érzek, kisebb fejfájások vannak, hányingerem van majdnem folyamatosan. Sürgősen szeretném megtudni mik történnek velem, mert úgy látom, napról-napra rosszabbodik a helyzet, gyorsan.

#29037 Lausss hozzászólása: 2019.12.18. 23:51

Szia! Bar nem vagyok orvos de nekem elsore inkabb panikrohamnak tunik amit leirtal! A kivizsgalasokra menj el termeszetesen, hogy a szervi problemat kizarjak, de talan megnyugtato szamodra hogy nekem hasonlo erzeseim voltak mikor regebben panikrohamom volt! Es arra is van megoldas mert nekem elmult.

#29040 kiraly_gergo hozzászólása: 2019.12.19. 17:06

4 éve pánikbeteg vagyok, erős pánikbeteg. Évek óta küzdök vele, de ebben az évben már ki is ment belőlem. A fej nyomás, tarkón való fájás, nyomás nem múlik alapjáraton. Az émelygéseim, szédült érzéseim sem szeretnének múlni, tudom milyen mikor pánikrohamom van, ha fizikailag nagyon rosszul kezdem el magam érezni, akkor be is szoktam indítani a pánikrohamot saját magam.

#29041 Lausss hozzászólása: 2019.12.19. 17:50

A stressz Is okoz ilyen tuneteket… ha panikbeteg vagy akkor a stressz nem idegen szamodra. De menj el ctre az latja ha vmi gond van. Sztem a ct utan pszichiater legyen a kovetkezo allomas!

#29035 kiraly_gergo hozzászólása: 2019.12.16. 11:29

Elfelejtettem a kérdéseidre válaszolni. Nem voltam ez idő alatt vizsgálaton, azt hiszem egy vérvétel volt az új munkahelyem miatt. Eladó vagyok a Nike Factoryba, Január 1-én három hónapja. Sokkal könnyebb munka, mint amit előzőleg végeztem, ami raktáros munka volt, reggel fél 6os kezdéssel. Rengeteg szenvedtem feji szédülésekkel, émelygésekkel azon a munkahelyen reggelente, de szerintem kialvatlanságom miatt volt. Nyaki fájdalmam nem szokott lenni, inkább pillanatokra érzem, hogy nyom, vagy néha-néha beáll egy pillanatnyi időre. A tarkóm kezdett el nyomni, most is itt vagyok a rendelőben, miközben várok a bejutásomra, émelygek, egy helyben állni nehezen tudok, sokszor nem érzek egyensúlyt.

#29032 Bagiella hozzászólása: 2019.12.16. 09:37

Szia!

Milyen orvoshoz kaptál beutalót januárra?
Azt írod, hogy már egy éve vannak panaszaid, az utóbbi időben pedig fel is erősödött. Voltál valamilyen vizsgálaton ez idő alatt??? Nyakad szokott fájni? Milyen munkát végzel?

#29034 kiraly_gergo hozzászólása: 2019.12.16. 10:27

Szia!

Háziorvosnál voltam csak ezelőtti héten csütörtökön. Azóta most megyek először nagy laborra, és vissza a háziorvoshoz táppénzes papírért. Tegnap este újra volt egy ilyen fejfájás rohamom, de az egész máshogy kezdődött. Fizikailag annyira érdekesen éreztem magam, hogy úgy éreztem mintha megszeretném ölni magamat. Hatalmas depresszió esett rám, teljesen nem volt önkontrollom, nehezen beszéltem, egész testem érdekes volt, mintha nem éreztem volna a végtagjaimat, és ezután jött a fej égése. 3 óra elteltével csillapodott minden egy kicsit, majd egy óra múlva visszajött tarkón lévő koponyacsont fájdalmával, és a két fülem fölött nyomott és égett egy kicsit egy pontban. Fények zavartak, telefonomra koncentrálni nem tudtam, bal szemem középen fájni kezdett néha, nem tudtam ráfókuszálni arra, amit néztem. Folyton a stroke jár a fejemben közben, mert mindig van olyan egy olyan érzés a fejemben, mintha valami elkezdene megerősödni és eluralkodik rajtam. Nem értem, hogy hogy lehetséges az, hogy embereknek egy ponton fáj a fejük, halánték, homlok, nekem meg konkrétan nem is mindig fáj, hanem mintha csak simán gáz lenne az agyamba, és a fejemen úgy vannak nyomások, égési érzések, tűszúrás, és ami kiséri, a tudattalanság, nehéz levegő, végtagjaimat nem érzem, szavak nehezebben formálása, és még sorolhatnám. Olyan, mintha a fejem elkezdene egy olyan pontot “sérülni”, ami kihozza ezeket a dolgokat, hogy elváltoztatja a gondolkodásom, a testemet. Nincs lázam, vérnyomásom megnézem ilyenkor általában, nekem 90-60 szokott lenni, ilyenkor 110+ fölé felmegy, alacsony vérnyomásúakhoz tartozom. Vizsgálatokra nem tudok sietni, mert szerdán lesz az, hogy beszélgetek egy maszek neurológussal, mikor nagyon rosszul vagyok, nem szeretnék kihívni ügyeletest, de lassan ezt kell tennem úgy érzem. Hiszek a vonzás törvényében, egy hónapja, hogy csak a halált látom magam körül, anélkül, hogy direkt csinálnám.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close