DBS mutet utan – Benmarnak

Téma címkék:
2020.02.18. 15:46

Kedves Benmar!

Ne haragudj hogy zavarlak.

Megigertem hogy irni fogok ha a mutet utan be lesz allitva a kutyu.

Jan.29 en mult egy eve a mutetnek ,februar vegen kellett bemennem a neurologiara eloszor beallitasra.Tiz nao utan hazaengedtek,de nem volt jo.Azota minden honapba jarok a neurologushoz beallitasra tizenotezer. egy alkalommal.Most itt van mar egy ev es meg mindig semmi.Irtad hogy neked is egy evbe kerult a beallitas.Most azt szeretnem megkerdezni hogy ,mert nekem minden alkalommal masik csoportba tesz..Teged is ,vagy elkezdte elolrol az.egeszet.A neten olvastam hogy ha mar nem nem megyunk semmire ill nem reagalok semmire.akkor elkzdik elolrol.,az egesz beallitast.

Nagyon elvagyok kenodve .kerdeztem ,professzur ur volt mar ilyen betege?azt valaszolta,hala isten nagyon ritkan.Hat rovide ennyit.Legy szives.ird meg nalad hogy tortent,.mivel irtad hogy nalad is nehezen ment.Nagyon megkerlek megegyszer ne haragudj.hogy zavartalak.

Tovabbi jo erot egeszseget kivanok.,es megkerlek ha lehet irjal minel elobb.

attoosz
#29363 attoosz hozzászólása: 2020.07.28. 00:18

Sziassztok! Attila vagyok. 14 éve diagnosztikálták nálam a parkinson kórt., de én már 2 éve sejtettem. Az én történetem hosszú, ezért több részben fogom elmondani, már ha érdekel valakit.

benmar
#29103 benmar hozzászólása: 2020.02.19. 10:02

Kedves Bogi!
Ehhez sajnos érdemben nem tudok hozzászólni. Maximum azt, hogy nincs két egyforma eset!
Barátsággal üdvözöllek! Balázs

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close