Szédülés

2020.05.09. 20:28

19 éves vagyok. Pánikbeteg voltam 7 évig(5 év kijöttem, majd 2 éve újra az letttem fél éve kijöttem) és azalatt mindig is volt szédülésem, de ez az egész mellé 6 éve jött egy másik is, eggyik nap reggelre arra ébredtem, hogy iszonyatosan, hevesen forgón szédülök és hányingerem is volt, nem tudtam felkelni bepánikoltam és azt hittem mentőt kell hívni, de ez kis idő után elmúlt, de ha a fejemet hátra, le vagy oldalra fordítottam és vissza akkor újra jött a heves szédülés, emiatt egész nap bizonytalanul éreztem magam, nem az a forgó jellegű szédülés volt hanem az az imbolygó, bizonytalan. Körübelül 5 nap alatt elmúlt teljesen, majd azt hittem sose fog újra, majd 1 hónapra rá kb újra előjött, és ez már 6 éve így megy. De azt vettem észre, hogy ilyenkor a szemeim nagyon furcsának érzem, és égnek is és általába így tudom, hogy kezdődik mert a szemeim furcsán kezdem érezni. De mikor kijöttem a pánikból akkor is elöjött, de ritkábban mint havonta, majd mikor újra pánikbeteg lettem akkor újra felerősödött ez a szédülés, és hogy kijöttem a pánikból újra ritkábban jött, de most újra elöjött, a karantén alatt, eggyik nap újra így éreztem a szemem, de nagyon erősen és másnap újra így szédültem ugyan olyan hevesen. De nagyon beparáztam, és azóta állandó szédülés alakult ki és bepánikoltam miatta, és már egy hete tart. Nagyon kikészít lelkileg, de próbálok ellen küzdeni. Valaki tudja mi lehet ez esetleg a szédülés a , szorongás, pánik tünete? Bárki tapasztalt hasonlót, tanácsot tudna adni?

#29265 dvk71 hozzászólása: 2020.05.25. 19:02

Nekem a héten jött elő megint , de nem forgatás hanem ez az imbolygó …oldalra fordítva nekem is a szemem olyan fura és könnyezik, sokat ülök a gépnél, nyakam alig bírom elfordítani… Ja és amikor jön , akkor úgy “bebambulok” mint aki aludna és be van rúgva..

#29258 Carvin hozzászólása: 2020.05.13. 15:14

Szia!
Ugyanezen a weboldalon a következő történethez írtam le a szédüléssel kapcsolatos korábbi tapasztalataim: ‘Szédülés, fülzúgás, stressz?’
Hátha valami neked is használ belőle.
Mielőbbi gyógyulást!

Holdsugar
#29256 Holdsugar hozzászólása: 2020.05.11. 11:29

Szia!
Mérték a vérnyomásodat, pulzusodat és a vércukrod ilyen szédülős napon?
Szervi okokat kizárták?
A pánikroham úgy tudom, hogy rohamszerűen szokott jelentkezni és max 1 óra alatt elmúlik. Napi több roham is lehet. Nem tart napokig vagy hetekig. Szorongás viszont lehet állandó.
Ha kizárták a szervi okokat, akkor sztem ne egyedül küzdj a megoldással, hanem kezdj bele egy egyéni pszichoterápiába.
Interneten mi nem tudunk szakszerű segítséget nyújtani.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close