I. rész – Parkinsonom

Téma címkék:
2020.07.29. 04:36

Betegségem történetét, a jennel kezdeném. Jelenleg 2x4mg neupro tapaszt használok. 1db azilect és 6x150mg corbiltát, óránként egyet.

Ez így arra elég, hogy eltudjak járni dolgozni.

Az állapotomról röviden, 14 év után.

Nyugalmi és off állapotban.

Enyhe néha enyhe remegés a lábomban. Kezem, fejem, nem remeg. És nincs túlmozgás. Tudok ilyenkor is szépen rajzolni és kerékpározni. Tulajdonképpen nekem csak a járással vannak gondjaim. Érdekes, hogy on állapotban a gyógyszer mellékhatásaként, elesések jelentkeznek. Este és reggel nem. Csak du. 5 után, mikor hazaérek.

#29365 nick bogi hozzászólása: 2020.07.30. 12:06

Szia Attoosz.
Koszi hogy ilyen gyorsan vtal.
Meg nagyon fiatal voltal amikor megkaptad ezt a szep betegseget.Nem akarod magad megmuttetni hatha utana konnyebb lenne.Hat igy dolgozni nem lehet mindegy.
Ne csodalkozz hogy melo utan ,vannak az esesek.
Meg jo hogy tudsz dolgozni.En megmuttetem magam masfel eve .Minden elmult mutet utan,a gorcs,a tulmozgas,csak meg mindig beallitas alatt vagyok.
Sajnos nem tudok rendesen menni.Egyedul sehova nem tudok menni.Segitseggel is alig birok menni levagyok lassulva.Elvagyok kenodve nagyon.Ha akarsz meg irni nyugodtan irj ,mertcnem zavarsz vele.

attoosz
#29368 attoosz hozzászólása: 2020.07.30. 20:18

Sajnálom, hogy ilyen az állapotod. Én még 14 év után is kerékpározok off állapotban is. Rajzolok és nem remegek. most sem, mikor írom ezeket a sorokat. és nincs akaratlan mozgásom sem.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close