Ötven év egészség

Téma címkék:
2020.08.18. 19:07

Hat éves voltam, amikor folt jelentkezett, elöbb az egyik, majd a másik tüdőmön is. 35 injekciót kaptam, és meggyógyultam. Akkor arra kértem Istent,hogy ötven évig ne legyek beteg. És Isten meghallgatta kérésem, ötven év egészséget adott.

És ahogy eltelt, jelentkezett a Parkinson. Az első vizsgálaton azt mondta az orvos,

gyógyitani nem lehet,(és megállitani sem ) viszont a tünetek gyogyszerrel évekig kézben tarthatók.

Tablettákat irt fel, az adag állandoan nött, idönként a gyogyszer is változott. Több

alkalommal önkéntesen részt vettem uj gyogyszerek hatásainak ellenörzésén.

Aztán az orvosom, kb 5 éve azt mondta, elértem a maximális gyogyszer adagot,

az én esetemben nincs más megoldás, csak a mütét.Kaptam egy elektronikus adagolo készüléket ami életem végéig biztositani fogja a Duodopa egyenletes adagolását. A mütét azt jelentette,hogy a köldöktől néhány centire egy müanyag csövet vezettek be, a gyomron keresztül a vékonybélbe,ezen keresztül jut a Duodopa a szervezetbe.

És ez igy is volt. Csaknem minden tünet megszünt, megtanultam a készülék kezelését, betudtam állitani az adagot,reggel beadott egy nagyobb adagot, napközben lehetöség volt extradozist adni.Minden nagyon jo volt,(a mellékhatásokat leszámitva ).

De három év után kb 2 hét alatt csaknem az összes johatás megszünt .

attoosz
#29379 attoosz hozzászólása: 2020.08.19. 09:40

Nekem sajnos nem adatott 50 év egészség. Gyerekkoromban a fülemmel bajlódtam. Volt műtétem is. Akkor az orrom is gyakran vérzett. Pár éve derült ki, pont a műtétem előtt, ami végül elmaradt. Szóval kiderült, hogy a véremből hiányzik, a VIII-as faktor, ami a normális véralvadáshoz szükséges lenne. Nekem kb. tisztán, olyan 34 év jutott, ami azért nem volt rossz. Zenéltem, mint basszusgitáros, tőbb zenekarban is. Dartsoztam, egész jól ment. A betegségem alatt új hibbijaim születtek. Regényírás, versírás, kőfestés meg a szerencsejáték. Ebből az utöbbiból, már majdnem sikerült kigyógyulnom.

Vadasz Magdi
#29378 Vadasz Magdi hozzászólása: 2020.08.19. 08:06

Nagyon sajnálom hogy most már nem használ

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close