Hólyagos pikkelysömör

Téma címkék:
2021.07.13. 18:42

Aki ezzel a fajta pikkelysömörrel küzd/küzdött, tudna segíteni hogy hogyan kezeljem? Esetleg olyan megoldás van-e amivel tünetmentessé tehetném magam?

#29712 Adorjan hozzászólása: 2021.07.28. 07:37

Szia. Nekem 25 éves koromban kezdődött és elég kellemetlen, bár nem látható helyen alakult ki, a jobb farpofámon. Próbáltam rá a sok szart, de egyszer megkockáztattam egy nagyon drága krémet a hozzátartozó kondicionáló olajjal és tisztító géllel. Most vagyok 42 és 2018 ban kezdtem ezt a kúrát. Három hónapig csináltam és azóta tünetmentes vagyok. Visszakaptam a régi bőrfelületemet, csak egy kicsivel sötétebb maradt ott ahol a pikkelysömör volt, de nem vészes. Megszűnt a viszketés, vakarás, vérzés, hàmlás, de gondolom ezt nem kell neked mondani, hogy mik a tünetek. Ha kíváncsi vagy rá küldök előtte utána képeket ha dobsz egy email címet. De akkor itt a krém neve aminek sem az ügynöke, sem az ingyen reklámja nem akarok lenni, de nekem tényleg ez egyelőre megoldotta, aztán hogy mi lesz később nem tudom, valószínű örökké ez sem tart.

https://www.herbaline.hu/borapolas/borproblemak/pszoriazis-kezelese/psoratinex-nagy-szett-gel-olaj-kenocs-3db

Bár még azt is hozzáteszem hogy 2018 ban ezzel együtt kezdtem egy fogyókúrát teljes életmódváltással (sport, egészséges táplálkozás) , aminek következtében 1 év alatt, 30 kilót lefogytam 105 kilóról 75-re, 184 cm vagyok. Ezt amiatt írtam le mert lehet, hogy ez is közrejátszott nem tudom, de szerencsére azóta tartom a súlyom és a pikkelysömör se jött vissza. Ha anyagilag belefér egy kúrát megér azt mondom.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close