Az alkotás gyógyít – Lelki Egészség Világnapja – Psychart24 művészeti maraton

2012.09.27. 11:56

Évek óta nagy népszerűségnek örvend a Budapest Art Brut Galéria szervezésében zajló 24 órás festőmaraton – ahová szeptember 28-29-ig bárki bármely órában bármennyi időre ellátogathat és a rendelkezésre álló eszközökkel megfestheti alkotását. Az idei rendezvény központi gondolata a “Túloldal”, a rendezők e témakörben várják majd az alkotásokat.

A pszichés betegségek kezelésében jelentős szerepe van a művészetterápiának, a lelki betegséggel élő, általában különleges érzékenységgel is megáldott emberek között pedig sok a tehetséges művész. Ezt a kettős értéket felismerve alakult meg a Budapest Art Brut Galéria, melyről részletesebben itt tájékozódhat, és ezt az értéket közvetíti a világ felé a Psychart24 művészeti maraton.
A szervezők honlapjukon felhívják a figyelmet: egy időben 60 alkotónak tudnak festőállványt biztosítani, ezért érdemes előzetesen regisztrálni – érkezési időpontot megjelölni honlapjukon a regisztráció menüpontban: http://www.psychart24.hu

A “Túloldal” téma nem véletlen: gondolatiságában kapcsolódik a Lelki Egészség Világnapjának idei témájához, ami a “Depresszió, egy globális krízis”.

Időpont: szeptember 28. 12 órától 29. 12 óráig
Helyszín: Budapest. József körút 59-61.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close