Megoldás

Téma címkék:
2010.09.17. 09:36

Nagyon-nagyon hosszú ideig szenvedtem depressziótól… Nem is tudom, hogyan úsztam meg, hogyan maradtam életben!! Visszatekintve egy hosszú álomnak tűnik, amelyben 13 évet töltöttem. Sokszor éreztem, hogy beleőrülök ebbe a szenvedésbe, hogy ha nem mehetek, akkor szétrobbanok, vagy apró darabokra szakadok…Ilyenkor szinte önkívületi állapotban zokogtam és hánykolódtam a földön, vagy éppen dührohamok törtek rám.

És vége. Megoldottam :) Túlvagyok rajta 13 év után.

És nem gyógyszerekkel, nem tüneti kezeléssel. Megtaláltam a gyökerét. Már több éve nem érzem azt a kínt, azt a fojtogató érzést. Úgy gondolom, elmondhatom magamról, hogy vége, új ember vagyok, újjászülettem és fellélegezhetek! :)

Amikor pár éve eljutottam odáig, hogy felismertem, nincs tovább, mert olyan régen szenvedek már, hogy valószínűleg soha nem érzem majd jól magam  ebben az életben, “hirtelen” egy terápián, családfelállításon találtam magam. Nagyon új élmény volt, és mégis nagyon az enyém :) Mintha mindig is ismertem volna.

És már az első alkalom után úgy éreztem, hogy “ÉLEK!”. Emlékszem, mennyire felemelő és vadonatúj, csodálatos érzés volt, hogy a többi embert már nem úgy láttam, mint egy “halott”, aki sokkal kevesebbnek érzi magát a többiekhez képest, aki tulajdonképpen nem is érzi azt, hogy az élők közé tartozna. Az öröm és a felszabadulás, amit akkor átéltem, olyan mértékű volt, amelyet szavakkal nem is tudok leírni.

És azóta is egyre és egyre jobban vagyok. Ez a módszer és a Spirituális Válasz Terápia hozta meg számomra azt a varázslatot, azt a gyönyört, amelyet magában az életben találok meg. Soha nem gondoltam volna, hogy ezt átélhetem (régen mindig zavart és bosszantott, ha mások az élet szépségéről próbáltak meggyőzni…) :)

Annyira beleszerettem abba, ahogyan a saját életemben szépen sorban helyreállt a rend és megvalósult a belső békém, hogy én magam is  megtanultam e módszereket és azon vagyok, hogy másoknak is segíthessek, hogy egy kicsit rávilágíthassak, merre és hogyan érdemes elindulni, hogy megszabadulhassunk a depressziótól, az öngyilkossági gondolatoktól és az egyéb lelki szenvedésektől.

Szeretettel Nektek: Szilvi     (hellingerterapia@gmail.com)

#2853 Ikszypszilon hozzászólása: 2010.09.19. 10:29

kedves hofehér !

Örvendek soraidnak. Mivel címkéid bűvkörében szerepel a pánikbetegség is, gondolom ezzel a terápiával legyőzted azt is.

Köszi, hogy megírtad ezt a jó tippet és gyógyulásod ” történetét “.

Üdv,

XY

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close