meg kéne halni

2010.11.29. 00:09

………utálok mindent ,minden nap elviselni a lehetetlen gondolataimat ,minden nehezemre esik még a levegő vétel is!Nagyon úgy vagyok vele  nem kellene  így lennie mennyivel egyszerűb lenne  ha már nem lennék az élők között.Nem hiszem ,hogy nekem helyem lenne  ezen a világon szar ember vagyok  minden idegesít  …….áh megőrülök nem igaz ,mért erőszakolják  rám az életet ?? Miért?? Hisz rohadtul egyedül vagyok  ,fújjjjjjj  undorító ,most  is itt nyavajgok miközben  mindenki kurvára leszarja  mi is van  …de alapba véve  nem értem  a létem  lényegét  ,hisz életcélom sincs  egész nap az ablakból bámulok ki és  pörög az agyam  minden hülyeségen semmi nem köt le semiben  nem látok értelmet  a számítógép elött is ülök de semmit nem csinálok rajta  akkor minek ?? Ha meg nem lenne  áh  kiborúlnék mindenki ellenem van  mindenki utál főleg én magamat nincs is mit szeretni bennem undorító ember vagyok ennyi .

#3443 Ilona1 hozzászólása: 2010.12.26. 19:28

Kedves Eliza! Köszönöm! leírtad! Ahogyan írsz te klassz energikus ember vagy! Ráadásul bátor mert képes vagy újra kezdeni! Nem vagy béna csak mint bármelyikünk.Mindenki bénázik még az is aki azt hiszi hogy nem.Ez normális dolog.Láttad az Oroszlánkirályt,van benne egy rész amikor tépelődik a kis oroszlán a múlton és fejbe vágja a pávián,megkérdezi miért kaptam?Válaszol a pávián:NEM MINDEGY MÁR ELMÚLT a kérdés tanulsz e belőle? Sokkal jobb ember vagy mint amit mondtak rólad ez biztos

#3442 eliza hozzászólása: 2010.12.26. 03:43

Hát nem tudom mitől változtam az életem elég bonyolúlt volt  ,bár most is az  /még / .Volt egy   rossz  párkapcsolatom   talán  az tett be  ,mert azért az exem  porig rombólta az énképemet aztán  a  gyerekeim miatt nem igen jártam  társaságba  itthon  elvégeztem a szokásos  dolgokat  és  kb ebből álltak a napjaim  se barátnő semmi  és  senki csak egy alkoholista  férj volt  aztán 3 éve külön  mentünk  de  hát most sem történik semmi sőt  voltam én  gyógyszer függő ,drogos   minden a  lényeg  hogy   én sem értem mért vagyok ilyen   és azért  igen komoly problémát jelent nekem az életben az  ,hogy komunikálni az emberekkel  .Áhh  roszul vagyok még a gondolattol párszor tettem rá kisérletet  ,de  kudarc  folyamatosan kudarc  ,ami volt  égés,remegés   szédülés  , egy szó nem jött ki a számon  ,minden mozdulatomat figyeltem  hu most ki néz mit gondólhat … na aztán tuti  valamit  elcsesztem mindíg  nagyon béna vagyok  .Hozzá szólni nem tudok dolgokhoz ….  nem tudom   de nagyon átkell  értékelnem  a dolgokat mert  ez így tudom hogy nem jó .

#3441 Ilona1 hozzászólása: 2010.12.25. 17:50

Kedves Eliza! Nagyon jó ötletnek tartom ,hogy kiírod magadból a problémákat! Kérdezhetek még? Ha régen nem voltál ilyen mitől változtál meg?

#3440 Ilona1 hozzászólása: 2010.12.25. 17:34

Kedves Eliza! Nem szeretsz szembenézni a problémával? Vagy mondta neked valaki hogy nem tudod megoldani a problémáidat?

#3439 eliza hozzászólása: 2010.12.25. 17:34

Szijja Ilona!

Lehet igazad van ,hogy  utálom ezt a helyzetet ,sőt  inkább az ,hogy nem tudom elfogadni de viszont gondólkodtam rajta .Ebből egy kiút van  az ,hogy kész tények elé állítsam saját magam  és amitől  úgymond  teljesen leblokkolok /azok a helyzetek ../ épp azok  a   kúlcs mindenhez .Igenis emberek közé kell mennem és beszélgetni úgy ahogy itt is teszem ismerkedni … csak hát  elindúlni …. most jó most ezt így érzem ,látom  de egy pillanat és  egyből másképp  gondolom majd  na ez is egy nagy  baj .A gyökere  meg ,hogy ez van  hát nagyon sokat   gondólkodtam de  nem tudom miért vagyok lettem ilyen   régen nem voltam ilyen  .

 

 

#3438 eliza hozzászólása: 2010.12.25. 17:29

szijja Ilona
hát lehet ezt a helyzetet utálom vagy inkább nem akarom elfogadni .Viszont nagyon sokat gondólkodtam lehet ebből az a kiút ha a mitől épp nagyon irtózom és az a címszó alatt kerülöm z tények elé kell magam állítanimindegy mit csak beszélni

#3437 Ilona1 hozzászólása: 2010.12.25. 17:05

Kedves Eliza! Az nem igaz ,hogy senkit nem érdekel a problémád! Vagyunk egy páran ilyen gondolatokkal csak nem biztos hogy le merjük írni!Az viszont igaz ha te saját magad útálod az nem segít hogy szeretni tudjanak! Viszont biztos vagyok benne ,hogy nem magad útálod hanem ezt a helyzetet amibe bele kerültél! Meg kell tudnod mi a gyökere ennek!

#3436 eliza hozzászólása: 2010.12.23. 11:18

Igazat  adok Ineznek  képtelenség olyan  közegben  mozogni ahol úgy ahogy vagy elfogadnak  na meg a társasági életnek  az a lényege, hogy jólérezd magad  önfeledten gátlások nélkül beszélj neves …. ,de ez lássuk be nem megy mivel  vagy  csak egy úgymond  megtürt egyén vagy a társaságban ,vagy  full levegőnek néznek ,vagy rossz esetben te vagy a célpont  mindíg téged  találnak be  és ez újabb kudarchoz vezet  ami  lássuk be a mi állapotunknak nem tesz jót  mert csak  lehúz .Na meg sok múlik azon is ki hogy éli meg a dolgokat  mi érzékenyebbek vagyunk  de hehe  erről  az úgymond átlagos emberek mit sem tudnak egy csomó mindenből kimaradnak bennünk van valami  ami   nem kézzel fogható de valami más   csak van ki  úgymond  megalkotja önmagát ez álltal van ki  nem :S de ez csak egy vélemény :)

Inez
#3435 Inez hozzászólása: 2010.12.23. 10:51

Kedves Janus!

Mindig akad ok a kilógásra…és mindenki mondhatja, hogy az én problémám egyedi, de úgy tűnik tényleg nem sok hasonló gondolkodású ember van, mint én. 37 éves gyermektelen nő, és nem is szándékozik szülni. Ez manapság Magyarországon nem elfogadott! Nem vagyok szingli, nem vagyok karrierista, szeretem a gyerekeket,csak azt gondolom, hogy azzal a háttérrel ami nekem van (főleg a betegség) felelőtlenség szülni. Minden barátnőmnek van gyermeke, és hát vagy sajnálnak, vagy lenéznek, idegeneknek még egyes számú közellenség is vagyok. “leprás”. Szóval nehéz így társaságot találni. Ez az én történetem.

#3434 Jannuss hozzászólása: 2010.12.23. 10:31

Sziasztok!

Az egy nagyon jó kérdés, hogy aki “kilóg” a sorból hova menjen. De miért is lógtok ki? Nem úgy gondolkodtok mint mások? Na és? Az mire lenne jó. Mindenki egy agymosott droid lenne.

Nincs vagy teljesen más az érdeklődési körötök? Legalább megosztjátok másokkal, vagy meghallgatjátok ki mit csináls, esetleg valami megérint titeket.

A külsőtökkel van gond? Képzeljétek nekem is. Egy nagy maci vagyok, de engem igy is szeretnek. Aki meg nem, le van szarva. Egyik fülemen be másikon ki.

Utolsó sorban, sajnos nem vagyok szakértő, nem tudom hogy segíthetnék, de ha csak egy beszélgetésen múlik, számíthattok rám. Békés és szép karácsonyt.

Üdvözlettel: János

Inez
#3433 Inez hozzászólása: 2010.12.23. 10:09

ja, egyébként

 Pánik és Depimentes Szép Karácsonyt Mindenkinek! :)

Inez
#3432 Inez hozzászólása: 2010.12.23. 10:02

Kedves Januss!

Ugyanaz a kétségbeesés írat velünk ide, mint ami az öngyilkosság felé hajt. Aki nem kér segítséget nem is kap, és lehet ez a legjobb megoldás a szenvedés megszüntetésére, de mindenkiben munkál a vágy hogy jobban legyen, mert még rémlik valami kevés akkorról amikor picit jól éreztük magunkat. Az is előfordul, hogy tudod, hogy semmi értelme, de élned kell, mert van aki számít rád, és nem akarsz fájdalmat okozni neki. Akkor viszont csapdában vagy és kell hogy legyen egy hely ahol elsírhatos mennyire nem akarod, hiszen az illetőt nem terhelted folyton a depiddel, mert esetleg ő is sérül.

A társaságba menéssel kapcsolatban: aki úgy érzi kilóg a sorból milyen társaságba menjen?

 

#3431 eliza hozzászólása: 2010.12.22. 17:16

Szijja Jannuss!

Igazad van aki meg akar halni nem ír …. am én sem értem magam mért írtam ide .talán csak a  kétségbe esés félelem vagy nem is tudom talán annak a reménye hogy legalább itt barátokra lelek és tálán itt figyelnek rám amit mondok  ….,de igazából nem tudom mért írtam le… alkosak na  igen alkotás képp  átalakítottam már az egész lakást  vidiket csináltam fotóztam fotót szerkesztettem de  nem érzem hogy van valami ami  ki akar jönni de valami gátol  jah am emberek közé  dehogyx megyek én nem teszem ki magam annak az érzésnek  idegesség  jó nagy beégések  alapban  komunikálni sem tudok társaságban ..A családtag elvesztése na jah azon azthiszem túl vagyok azon felül vele  kelek vele alszom el  napközben itt van velem igaz nem tudatossan de itt van  nem számít nem is érdekel ez már ..És tudom hogy  van értéke az életnek csak épp  az én életemből ez valahogy kimarad mert úgymondd tévúton járok   és azért történhetne valami  ami   megváltoztatna teljes mértékben  de viszont azért ennek az állapotnam előnye is van  átértékelsz egy csomo dolgot az életedben csak ugye tudni kéne hasznosítani ami  nekem egyenlőre nem  igazán megy  én egy jó darabig maradok  úgymondd elbújva  a világelöl  önmagam keresve ,hisz elvileg  ború után derű  jön  majd  jön a jó időszakom is amikor úgyérzem én vagyok a világmegváltó ….. csak ki kell várni  aztán újból jön a mély ez  sosem fog változni ez egy ördögi kör és ennek is oka van csak rákéne jönni mi az   ezen agyalok már mióta  de  léptelen vagyok rájöni  majd  az idő …. csak nehogy késő legyen  ,mert az évek mennek  …

#3430 Jannuss hozzászólása: 2010.12.22. 12:48

Sziasztok!

Előre bocsátom, nem áll szándékomban megsérteni senkit, de el kellene gondolkozni kicsit.

1.: aki öngyilkos akar lenni és komolyan gondolja, nem nyít fórumot-blogot, akármit, hanem megteszi. Félre ne érts nem akarom hogy megtedd, csak mondom.

2.: Mindenkinek szüksége van más emberekre, szeretetre és támogatásra, de ahhoz nem kell megalázkodni ilyen dolgokkal, hogy “szar ember vagyok” …stb.

3.: Sok mindent megéltem, sokszor tört rám, hogy a halál az egyetlen út, de ez csak egy hamis tévhit, egy csalás, egy megkerülhető dolog.

4.: Valakinek az elvesztése, rokon családtag. Velem is megesett, máig nem tudom felfogni, és túllépni sem szabad, de együtt kell ezzel élni.

5.: Nem tudsz mit csinálni? Akkor alkoss, légy kreatív, legyen háziállatod, menj társaságba.

6.: Teljesen egyetértek Erikával.

7.: Akkor tanulod meg igazán értékelni az életet, ha halál közeli élményben lesz részed, nekem volt. Tüdőembóliám, de a család és a hit egyben tartott. Nem kell hívőnek lenned, de hinned kell valamiben. Legutolsó sorban magadban, ha nincs más.

8.: És a végére:

“Ímé, boldog ember az, a kit Isten megdorgál; azért a Mindenhatónak büntetését meg ne utáljad! Mert ő megsebez, de be is kötöz, összezúz, de kezei meg is gyógyítanak.” (Jób 5: 17-18 )

Sziasztok!

#3429 eliza hozzászólása: 2010.12.16. 19:17

Nekem azóta  nincs karácsony amióta meghalt a gyerekem dec.26.-án  10 évvel ezelött  :S:S: azóta halott ügy a karácsony  de ez is azt bizonyítja  várnak rám ezerrel az életen túl :) köszi a videt meglestem  fasza kis vidi :):D Rhodo és mit fogsz csini a szünetben ????

#3428 erikatt hozzászólása: 2010.12.16. 12:13

Szia rhodo,szerintem te nagyon sulyos depivel küzdesz,nem lehet könnyü az életed.Mind azok mellet lehet tenni azert,h.jobban érezd magad.Ne várd annyira azt a kurva halált,mert egyszer ugy is el jön mindenkier,és el visz örökre.Neked szar az életed,és akinek mondjuk nincs keze,lába,süket vagy vak,annak milyen lehet.Vagy olyannak aki éhezik,nincs fedél a feje fölött.Tudod lehet h.le szarod amit most itt papolok,de egnap el temettem egy40éves barátomat,aki még nagyon szeretett volna élni,de nem adatott meg neki.Neked meg van a lehetőséged,élj vele.Kezdj valamitaz életeddel.üdv,Erika

 

 

#3427 Rhodo hozzászólása: 2010.12.15. 19:06

Én most a havazásnak örülök, meg annak, hogy közeledik a szünet.:D Na nem mintha izgatna a karácsony. Személy szerint szarok a karácsonyra, bár nem utálom. Liz. te készülsz a karácsonyra?:D Hoztam neked egy videót a kedvenc zenekaromtól. Ez majd felvidít, mosolyt csal az arcodra.:D

http://www.youtube.com/watch?v=lstDdzedgcE

Mónikám. A nick az a felhasználónév, mint nekem a Rhodo.:D

#3426 eliza hozzászólása: 2010.12.14. 17:25

Én boldogtalan vagyok talán  mivel nem igazán varázsol mosolyt semmi az arcomra  és nincs meg a szememben az a csillogás  az az energia az a kisugárzás ami  ezt láthatóvá tenné valószinűleg  lehet eljön az én időm is  ha  kibírom várni  a lehetetlent :D Bár ma   jó napom van  jól keltem :D ,de semmi olyan nem történt hogy  nevethesem de mégis  nagyon ott van a hangulatom ma   ,hehe  majd elmúlik  elég hozzá egy pillanat és tovaszáll :D de  itt vagytok  ti akiket kezdek megkedvelni ,hisz  majdnem hogy egy hajóban evezünk :)

#3425 gyomorfekely hozzászólása: 2010.12.14. 07:09

Csatlakozom Rhodohoz, egy professzorom öt ponton állapította meg az élet értelmét, nem hittem neki. Tudományos halandzsa. Meg, hogy szaporodni, baromság. Aki akar, tegye.

#3424 humony hozzászólása: 2010.12.13. 20:38

miket beszélsz cimbi mi az a nick?

#3423 eliza hozzászólása: 2010.12.12. 17:44

vallásos vagyok :) bár  nem tagadom néha  hitetlen …,mert amikor  minden olyan borús és reménytelen  akkor  miben is hihetnék ????Ja  a rossz dolgok próba tételek ,dehát folyton …???

#3422 Rhodo hozzászólása: 2010.12.12. 10:28

Amúgy nekem sincs életcélom. Kibaszottul szar ember vagyok én is. Szentül hiszem, hogy az életnek amúgy sincs semmi értelme. Bár hazudnék, ha azt írnám, hogy boldogtalan vagyok. Végülis nem vagyok boldogtalan. Szerencsés természetem van. Remekül tűröm a magányt. Van egy kis szobám, ahová visszahúzódhatok. Van 3 kutyám, akiket nagyon szeretek. Ha kedvem tartja, mandalákat alkotok, vagy zenéket a géppel. Vannak kiváló filmek, amik sokat jelentenek nekem.

#3421 Rhodo hozzászólása: 2010.12.12. 10:17

Te eliza. Te amúgy vallásos vagy? Talán nem fontos, de engem érdekel. Mert én megrögzött ateista vagyok. Bár ahogy elnézlek, nem lehetsz vallásos, mert akkor istenecskében bíznál, és az ő végtelenke szeretetecskéjében.:D ehe…ehe…

#3420 Rhodo hozzászólása: 2010.12.12. 10:10

Tegnap nem említettem, hogy humony, akit említettem, egy aranyos kis csajszi. Móninak hívják.:D (majd beszélek vele, hogy csináljon normális nicket:D; ilyen nickkel nem lehet létezni)

http://www.youtube.com/watch?v=aNj-wRzdiiU

 

#3419 eliza hozzászólása: 2010.12.11. 21:46

én képeket szoktam szerkeszteni  fotózni szeretek  de  nagyon amatőr vagyok  hozzáááááá viszont egy  kis lazulás jó lenne huu  szeretlek katica :D talán ezt érti valaki ?:D:D::D:

#3418 Rhodo hozzászólása: 2010.12.11. 19:35

Sziasztok. Én lennék a Rhodo, humony barátja. Ő ajánlotta ezt az oldalt.

Ja. Nekem is hasonló bajom van, bár én nem kenem olyan durván, mint eliza.

Egy kis érvágásom nekem is volt. Én sem tudok feloldódni társaságban.

Nekem sem megy a beszéd, viszont ha írni kell, olyan leszek, mint hal a vízben.

De sajnos még nem találták fel az írástelepátiát.

Viszont engem azért még érdekel egy-két dolog.

Pl szeretem a filmeket, szoktam néha mandalákat alkotni, és néha szerkesztek zenéket.

Viszont az olvasás nekem sem megy. Régen még olvasgattam, de már nem megy.

Na, ennyi egyenlőre.

#3417 eliza hozzászólása: 2010.12.08. 12:38

….huuu elmentem a dokihoz a kezem  nem mutattam neki  ,mert szerintem akkor nem itt lennék ,hanem a kórházban.Na  új  kórkép már nem  mániás depresszióm van ,hanem  major depreszió ,de  nem igazán tudom mi is az …. felírtak  hangulat javítót Yarocen-t. Elvileg 2 hét  múlva vissza kell mennem  ,de nem hiszem vissza megyek  semmi nem változik  minden ugyan az ,nem is tudom mit  vártam mindettől …..most semmi   másra nem vágyom csak aludni ,aludni és aludni   ….

#3416 crying hozzászólása: 2010.12.07. 15:14

Rendben érthető, hogy most így érzel….elmeséled, hogy -hogy ment a dokinál? persze, ha sikerült elmenned hozzá?

 

#3415 eliza hozzászólása: 2010.12.06. 20:21

Szia!

Mi hiányzik ?? Őzintén nem tudom ,emmit nem tudok annyira  szar  semmi nem jó …..ÉN MÁR SEMMIBE NEM LELELM ÖRÖMÖM :ss::s ÉS EZ A DÜHÍTŐ  HOGY ÍGY HOGY SEGÍTSEK MAGAMON ???????????????

#3414 crying hozzászólása: 2010.12.06. 19:02

Szia eliza!

Biztos, hogy szoktál látni felszabadult mosolyokat az ablakból, meg merem kockáztatni, még “boldog” embereket is…én már nem irígykedem, beláttam, hogy az nem visz előrébb, sőt….el kell fogadnom, hogy ilyen vagyok, meg kell tanulnom együttélni magammal békességben,máskülönben vinnyogás lesz az egész életem,és bassza meg csak nem ezért jöttem a világra….kérdeztem már, de nem válaszoltál, mi az az egyetlen dolog ,ami most a legjobban hiányzik?

Voltam már pár dokinál, de nem emlékszem, hogy alkar vizsgálatot végzett volna…feltételezem, ha egy pulcsit felveszel, ami nyáron már necces lenne, és ha tényleg nem akarod, hogy beutaljon, akkor nem hívod fel rá a figyelmét….de lehet , pár év alatt megváltoztak a szokások és átvizsgálnak tetőtől-talpig…bár nem hiszem, pláne ha önként mész hozzá….de lehet, ott legbelül vágysz rá, hogy kiderüljön, vonva maga után az eseményeket, talán vágysz  már rá, hogy történjen valami, valami, ami ebből a borzalmas állapotból kimozdít….nem tudom, lehet hülyeségeket beszélek, én így gondolkodom….

Karcolgattam én is a karomat, mélyebbre nem mentem, nem azért csináltam, nem csípem a vért, egyszerűen akkor ezt kellett tennem, kellett a fizikai fájdalom, amely megnyugtatott, feszültséglevezetés volt, mintha a fájdalom megkönnyebbülést hozott volna….mégha ideig-óráig is tartott….jólesett,picit tompított a belső fájdalmon….néha rámjön, de uralkodom, mert nem akarom a külvilág felé mutatni, hogy baj van, tudom, olyankor nem gondolkodik az ember, de megpróbálom máshogy levezetni mostmár…..

 

 

 

#3413 eliza hozzászólása: 2010.12.06. 04:10

32 éves vagyok és  nagyon  nem jó az ami kost van  kivel beszélgesek??? Baráraim nincsenek  ,ha meg véletlen folytán ki is mozdulok itthonról  és bekerülök valami társaságba mingíg megjegyzik te métz vagy ilyen csenfes ,egyszerűem leblokkolok nem jön ki szó a szémon rmeg a kezem vwr a szívem ,zavarban vagyok a tekintetem mindíg lefele van és az jár a fejemben hu zek most mit gondólhatnaj rólam,már azt is  prónáltam,hogy iszom hátha akkor  oldom azt a mérhetetlen feszúltséget ami kakkor bennem van de  nem nincs annyi pia a földön ami ezt oldaná egyszerűen nem tudom mi van  velem persze akkor amikor  jön az a szakasz ,hogy hu én vagyok a menő akkor jó akkor bátor vagyok…. de ez  nem tart sokáig ,meg olykor  teszek hülyeségeket is  32 éves fejjel ez nem helyén való olyan vagyok akkor  mint egy kamasz  hát mi szégyen már ez ,az olvasásról meg annyi  nem köt le  egyszerűen most ott tartok semmi nem köt le  semmire nem tudok öszpontosítani  csak ülök és merengek ezen is  csodálkozom hogy ezen az oldalon írok  mert nem nagyon szoktam így kibeszélni  mit érzek mi van bennem mivel senkit nem érdekel .Jah hát pl tegnap olyannyira ki voltam vagdostam az erem a vér nyugtat  de nem olyan mélyre talán nem is  a meghalás ,megsemmilüsé szándéka hajtott  de nincs olyan fizikai fálydalom mint ahogy a lelkem fáj ,aztán elgondólkodtam mi is fáj belül ,hát nagyon nem tudom  egyszerűen nem értem mi bajpm ,na meg az esti kiborulások a sírások ,zokogások …életcél nincs …és még sorólhatnám ,szoktam az abéalból nézni az embereket  vajon ők boldogok vagy csak úgy tesznek amikor nevetnek  vajon azt felszabadúltan teszik vagy csak mú  az egész ………..??Sok kérdés kavarog bennem amire sosem  lesz meg a válasz és vajon a mai fiatalságból mi hiányzik mért élnek a drogokkal annélkül nem tudnak boldogok lenni   a szomorú ők már litélek sosem lesznek szer nélkül azok …nem tudom mit írhatnék ..most magamtól sosen tudtam elindítani egy beszélgetést  ez nekem olyan fura  írígylem azokat az embereket akik teke élménnyel és van hozzászólásuk ,értelmes gondolatuk és nem a szobályuk rabjai hát én sajna az vagyok de  kedden  megyek dokioz előre fééek  a kezem miatt biztos beutal a kórházba én azt nem akarom  ha ezt kiejti a száján tuti elkap az indulat és az még roszabb …félek  hisz bármit teszek emmi nem jó cak kudarc …

#3412 humony hozzászólása: 2010.12.05. 21:04

szia.hidd el én is nagyon sokszor voltam és vagyok is mély pontom sok az élettapasztalatom,s ha beszélgetnénk rájönnél,hogy csak önsajnálat amit érzel.én kezdek rájönni(afféle önszuggesszió)baromi nehéz,de egy pár hete működik.szeretném ha elolvasnád,beleolvasnál.gyökössi endre.önmagunkról,önmagunknak c.könyvébe.másoknak is ajánlom….véletlen akadtam rá egy “ószeresnél”beleolvastam és 50 kemény forintért elhoztam.gondolom be lehet vhol szerezni..?!van egy jó cimborám,aki teljesen így gondolkodik ,mint te.mennyi idős vagy ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

!

#3411 crying hozzászólása: 2010.12.02. 18:59

Vártalak, hátha feljössz….

#3410 eliza hozzászólása: 2010.12.02. 16:11

Szija Crying msnem elizavagyok@hotmail.com

#3409 crying hozzászólása: 2010.12.02. 15:41

Szia!

Gondoltam már rá én is, hogy esetleg beszélgethetnénk, de , mivel mindig a másikra bízom a kezdeményezést, a döntést, így sose tettem volna meg….de örülök, tényleg, hogy bátrabb vagy és felvetetted:) ha megadod az msn címed , felveszlek…várni fogom….

#3408 eliza hozzászólása: 2010.12.01. 21:56

Crying  hát ez az ezt senki nem érti csak aki átéli  és jaja  nekem sem hiányzik a beégés ha hozzám szólnak  inkább  kerülöm az ilyen helyzeteket így  ki sem megyek sehová  jah  és ha  döntenem kell dolgokban  huu na  arra képtelen vagyok  és   ha  bárki is közeledni próbál felém én  mint egy sündisznó  olyan vagyok  és lehet nem akarom elutasítani de megteszem,  mert tuti elcseszném beégnék …. na meg ha nincs bennem semmi csak üresség akkor …tiszta égés nem tudok ezekkel a dolgokkal mit kezdeni  álarc hu nekem sok van  minddíg más  így  nem  ismernek ki  bár ez az ismeretség csak virtuálisan … éélőben  nagyon nem menne ,ha  elmennék egy olyan közösségbe  ahol hozzám hasonlóak vannak ott sem mernék megszólalni …és ez valamien szinten  idegesít érted  de  hiába akarok nem tudok ellene semmit tenni  huu és mostt  leszek ideges  egyszer belefáradok még a nyavajgásba is és megszünök létezni  is  de velled  jó lenne  beszélgetni többet  msn vagy  nem si tudom  huu  egész nap erre vártam  mikor írsz vissza

#3407 crying hozzászólása: 2010.12.01. 21:17

…..ez is egy út…na, igen ez is vezet valahova, az már biztos….hát, azért el van ez folytva elég rendesen, azért is tartunk itt, ahol…mennyi ilyen nap van, van, hogy felébredek és az egész világot át tudnám ölelni, úgy érzem képes vagyok bármire(pozitív dologra gondolok),erőt érzek magamban, tudok mosolyogni az emberekre….nem gondolkodom, egyszerűen csak átadom magam az érzésnek, amely boldoggá tesz….majd jön egy szikra, vagy akármi és pafff elszáll, oda minden reményem, amely előrébb vitt volna, az életbe…….

Ja, és a kedvencem, mikor hozzám szólnak és még válaszolni is kell, rákvörös leszek, és ez vonja maga után, hogy tuti mindenki engem bámul, jó kis égés, hiányzik ez nekem…? Furcsa, mert felvettem egy álarcot, vagy ezt kaptam, nem tudom, de totálisan az ellenkezőjét mutatom, mint ami idebenn van….megközelíthetetlen lettem, pedig hogy vágyom rá….Csernus, tudod minek nevez minket? görcsnek….elképzeltem, amint egy kötél, rajta egy csimbók, egy görcs, hát így fetrengünk mi is, a saját kis csimbókunkkal, amit egyre jobban , egyre szorosabbra görcsölünk,és minél nagyobb, erősebb, annál nehezebb lesz kibogozni, egyáltalán, ha ….

 

#3406 eliza hozzászólása: 2010.11.30. 21:00

Crying hát hallod nagyon sok közös van (lehet)bennünk detto  az én kapcsom is a külvilággal a net  ha ez nem lenne  nem is tudom mit csinálnék … …Tudod gyakran  felteszem  magamnak azt a kérdést ki is vagyok én  nem  tudok rá válaszólni  még arra sem mien vagyok  hol ilyen hol olyan nincs jellem …és a régi életem jah  akkor komunikáltam de én anno kb 13 éves koromóta   nem igazán élvezem az életem sőt ha most így vissza gondolok azt is elmondhatom  nem voltam boldog sem gyerekként sem felnőttként a kamaszkorom az meg katasztrófa volt  állandó lázadozások minden ellen ,de viszont  akkor azért még  tudtam kicsit  nagyon kicsit örűlni dolgoknak de most  ..áhh  viszont szokott olyan is mostanában előfordúlni hogy  hu  van olyan nap ,hogy pörgök mindennen nevetek  nem is tudom megmagyarázni na de ez csak ideig óráig tart  aztán  jön  a mélységes  szar érzés  a nagy űr ……már az msnemen sincs olyan ember akivel  érdemes beszélni  hát nem tudom  viszont  hiába hogy nyavajgunk itt szerintem ez is jó mert így legalább nem folytjuk el ….szerintem  ez is egy út …

#3405 crying hozzászólása: 2010.11.30. 18:43

hmmm….tudod mit gondolok? nincs veszve semmi sem, mélyen ott van benned minden….minden, ami ha egykor régen is, de egy élhető életet biztosított neked…. TE MAGAD!….ha visszaemlékezel, tudod te mi az, hogy boldogság….ha őszinték akarunk lenni, mi hiányzik a legjobban, mi az az egyetlen dolog, ami kibillentene? mi az a  dolog, ami segítene elindulni a gyógyulás útján? gondolom, ez most hülyén hangzik a számból, hogy pont én kérdezek ilyeneket, én, aki dettó…..

Ne viccelj, ismerkedés céljából odamenni valakihez? sose lenne bátorságom….kezetcsókolnék a net feltalálójának, talán az egyetlen kapcsolatom a külvilággal….

És látod, már azon gondolkozol, hogy esetleg elmész a dokihoz…lehet nem egyszer fogsz nekiindulni, de elég egyértelmű jele, hogy igen is ÉLNI AKARSZ! És még egy megjegyzés, csak nem lehetsz olyan szar ember, ha ennyi sok ember “szóba áll” veled….mondja ezt, egy tényleg szar ember………

#3404 eliza hozzászólása: 2010.11.30. 14:23

Szia Crying!

Régen nem voltam ilyen ,sokat jártam társaságba voltak barátaim is ,de aztán mindenki  ment a maga útján család  ,férj …. Aztán közben én is megismertem az exemet ,talán miatta is lettem ilyen bár  nem akarom őt okolni ,mert minden ember maga  sorsa irányítója  elméletileg …12 év együtélés ,majd válás egyedül a gyerekekkel ..,persze a válást megelőzően kb 5-6 ével ezelött kezdődött  minden úgy indúlt napi dolgom ,mosás ,főzés,takarítás,bolt,ovi ,gyerekek,az exem  nem melózott ebből voltak gondok,végülis nap mint nap tudatta velem ,hogy semmire nem vagyok jó ….aztán jöttek a rosszul létek az alvás zavarok…,majd pszichológus  ..öngyilkossági kisérletek,majd elme osztály (zárt osztály 1 hónapig,majd  1 hónap a pszichiátrián ),ott megállapították mániás depresszió,pánik depresszió,önértékelési zavar,alkalmazkodási zavar,figyelem zavar,disztímia ….szedtem sok fajta gyógyszert  nyugtató,altató,hangulat javítók,halucinációim ellen  skizo bogyókat …aztán  tavaly elött nyáron jártam társaságba de drogok hatására tudtam feloldódni sőt vissza gondólva arra az időre  nem is oldódtam fel  csak  kábúltan lógtam a semmibe  aztán jött az ősz vége lett a nyárnak  és azóta  ki nem mozdulok itthonról  de viszont  szerencsére a drogokról lemondtam és per pill  annyira  nem tud érdekelni semmi   mert  nem látok ebböl a körből  igazán kiutat tervezem ,hogy  jövőhéten  megyek dokihoz de  lehet még meggondolom magam bár kéne mert nagyon  nem jó ,hogy  nem tudok aludni  mert  ha aludnák addig sem  kéne semmire gondólni ,vagy nem tudom  nem tudom mit akarok na és az esti kiborulásaim a sírások  ,én ezt nem  nagyon bírom már sokáig ,hogyan   neveljem a gyerekeket boldogságra ,ha én sem vagyok az ?? Anya szerep  ismételten kudarc a számomra..én ismerkedni  egyáltalán nem tudok ismerkedni pl  oda mész valakihez az odáig oké meg kérdezed  mizu ,hoyg vagy  …… és utána?? nekem eddig tart a komunikálás és  utánna néma csendd kéz tördelés remegés ….és még sorólhatnám én azt mondom ebből nincs kiút  sajnos !!!

#3403 crying hozzászólása: 2010.11.30. 12:42

Szia eliza!

Azon gondolkodom (azért lehet ez, mert mint mondottam már neked, mintha rólam beszélnél), hogy ez mindig így volt nálad, mindig küzdöttél magaddal, vagy szép fokozatosan váltál saját magad rabjává? Én, mióta eszemet tudom, azóta zárkózom be fokozatosan, nincsenek élményeim, nincsenek barátaim,nem emlékszem a múltamra, nem érdekel semmi, ezáltal nincs mondanivalóm senkinek, ezért is tarthatok ott ahol tartok. Még eljárok dolgozni (ami mások mocskának az eltakarítása), szóval ez is tükrözi személyiségemet, hiába próbálok ismerkedni, hamar kiderül számukra is, üres, unalmas, szörnyen zárkózott , nulla vagyok és odébb állnak….és milyen igazuk van…

Inez
#3402 Inez hozzászólása: 2010.11.30. 12:15

mzsoltnak igaza van abban, hogy változtatni kéne, mert így sem érzed jól magad a bőrödben, és tönkretesz a magány. Én azonban azt gondolom, hogy szépen lassan-lépésről lépsre kell megtenned. Amikor kicsit erősebnek érzed magad, akkor dugd ki az orrod, és csak nézd messziről az embereket…Egyébként meg senki sem tökéletes, sőt! Amikor már nekem is több önbizalmam volt emberekkel diskurálni, rá kellett jönnöm, hogy a világképem nagyon messze állt a valóságtól, és hogy az emberek mennyire gyarlóak, és annyira mást mutatnak mint amilyenek. Nagyon sok bizonytalan ember van, és ezt agresszivitással vagy egyéb kevésbé elönyös magatartással kompenzálják.

#3401 eliza hozzászólása: 2010.11.30. 09:42

Mzsolt  megemberelném én magam ,de mire  hát nem  merek  emberek közé menni  úgyis   csak  kudarcélményem lenne  na  az meg jobban lehúzna  ….a másik meg  ha emberek közé kerülök huu  nagyon rosz érzéseim vannak  remegés   hányinger szédülés  na meg ha hozzám szólnak  egyszerűen leblokkolok  szerencsétlenkedek …..én  nem  teszem ki magam ilyeneknek  tudom  meg kell feleleni a környezetünknek  csak  én már sokszor  szembesűltem vele   képtelen vagyok rá  és igenis  nem  vagyok jó  erre sem  …..viszont  tudom ez sem megoldás  hogy  a négy fal között  sajnáltatom magam  önző vagyok ezzel ??De kicsit minden ember önző  mivel mindenki csak azt nézi neki mi a jó  mitől érzi jól magát  eltekintve attól ,hoyg a másik mit szeretne ,minek örűlne ,pedig  tudom azt is mennyivel más lenne minden ha csak 1 órára  figyelembe vennénk mások  érzéseit ….. csak egy  csöpp oda figyelés ,de  sajna ez a világ nem erről szól már réges rég ….a  másik meg  így a gép elött  igazán önmagam tudok lenni mert itt őszintén leírom  ami bennem  van  és valószinű sok olyan dolog van a mit az életben nem mernék még csak kimondani sem   pedig  bennem van és van véleményem dolgokról csak épp nem mondom  mert  lehet nagy hülyeséget mondok vele  és akkor megint az lenne  ,hogy   hu ez a nő buta ,primitív ,mi égés ez neki …vagy  csak alapban  észre sem vesznek  úgymond leszarják az én hozzászólásomat  .Rossz dolog  a magány  de  én tudom engem  ez fog  gallyra vágni és  tudod  én abban is biztos vagyok ha  megszünnék létezni  szerintem senki nem is venné észre ,hoyg nem vagyok egyszóval senkinek nem is  hiányoznék ….

Inez
#3400 Inez hozzászólása: 2010.11.30. 08:19

mzsolt: Valszeg azért írtam, mert hasonló esetben nekem nem jött be, amikor azt éreztették velem, hogy csak egyszerűen gyenge vagyok…ennyi. Nem mintha nem tudnám, hogy csak mi segíthetünk magunkon…

#3399 mzsolt hozzászólása: 2010.11.30. 08:07

Kedves Inez!

Szomorúan olvasom hogy Csernus dr hoz hasonlítod mit írtam.

Mind pánicban szenvedünk, sajnálni kellene ki beteg???
Én azt írtam le mit tapasztaltam 12 éve,és hidd el tudom mit írok
Elizának figyelmesen olvasd el a sorait,tanácsként azt kellett írnom
mennyire sajnállak,úristen szegény??? és még sorolhatnám.
Igenis emberelje meg magát ,mikor harcolni kell önmagunkkal,jól tudom
milyen érzés,a poklot megjártam már jó pár 1000 x.

Van kiút, de akarni kell .
Kellenek a pozitív dolgok,nem begubózni,önmarcangolásba kezdeni,mert
ez jött le.

Mind hiper érzékenyek vagyunk,kis dolgokat is óriássá teszünk.
Ez egy áldás is,igenis tessék megemberelni magát, mert az életéért kiált

Magát kell megerősítenie,mert senki nem tud segíteni,esetleg mi,kik
benne vannak a betegségbe,és sok tanáccsal el tudjuk látni hogy jobb legyen

#3398 gyomorfekely hozzászólása: 2010.11.29. 20:50

Neked nem kell csernus, különben is 20.000 Ft körül van az órabére, röhelyes. Menj el egy rendes pszichiáterhez, lehet körzeti is. Én bentfekvős korom után most szeptemberben kaptam meg a pszichiáteremet. Kedvelem annyira,hogy őszinte legyek vele. Őszinteség, jó orvos, egy kevéske optimizmus.

#3397 eliza hozzászólása: 2010.11.29. 15:11

Köszi gyomorfekely  megatláltam már le is töltöttem    veronicát  már belekezdtem az olvasásba …. de a másik is érdekel …

#3396 eliza hozzászólása: 2010.11.29. 15:11

csernushoz elmennék szívesen de lehet  besértődnék  amiket mondanak nekem :)

Inez
#3395 Inez hozzászólása: 2010.11.29. 14:27

Én elkezdtem olvasni a Veronica..-t, de elég lehangolónak találtam :) szóval érdemes végigolvasni? Mondjuk Coelho általában tanulságos történetet ír.

mzsolt: Csernus féle agresszív-terápia? ;) van akinél bejön, van akinél nem

#3394 gyomorfekely hozzászólása: 2010.11.29. 14:17

Eliza, engem már csak az olvasás meg az írás tart itt, le kell kötnünk magunkat. Ezért is ajánlottam, hogy olvass, nem egy szörnyen hosszú a könyv, és nem is olyan rossz. Utánanézek, hogy Te utána tudj nézni, ha megtalálom valahol, beadom a linket, de nem vagyok biztos benne, hogy sikerrel járok. A sárga tapéta mindenesetre megvan. Az is egy hasonló nőről szól. Egészégügyi kúra, kis elmebomlás, ha nincs hozzá ideged, ne olvasd.

#3393 mzsolt hozzászólása: 2010.11.29. 13:57

Kedves Eliza!

Nem is akarsz meggyógyulni, csak a negatív dolgokról írsz,mit szeretnél?

12 éve vagyok a betegségben,és hidd el tudom mi a pálya.

Meg sem prólálod hogy más legyen, csak a rosz dolgok jönnek le,az élet nem erről  szóL.

Hidd el van kiút,de a megoldás kulcsa benned van, örülj a kis dolgoknak,még ha butaság is hanzik. Emlékezz vissza milyen volt régen,mit szerettél, akard vissza kapni a régi énedet,és tudom hogy sikerülni fog,csak akard.

Ne kerezsd a hibát a rosszat, tudod a rosszat ,ennyi erővel kerezsd a jót is.

Minden jót kívának,és ne agyalj,élj.

üdv

#3392 eliza hozzászólása: 2010.11.29. 13:43

köszönöm gyomorfekely  utánna keresek  a  neten én nem igazán mozdulok ki itthonról

#3391 gyomorfekely hozzászólása: 2010.11.29. 12:41

Szia!

Nem vagy szar ember és utálnivaló sem. Csak boldogtalan. Gondolom, megjártad már a pszichiátriát. Én is kapok kedéllyavítót, ami annyira lebénít, hogy szinte elájulok, skizóra írták ki. Én is szeretnék meghalni. Ám próbálkozni azért szabad. Keress egy olvasmányt, van egy könyv hasonló fiatal lányról, a címe Veronica meg akar halni, egy rossz, gyenge író írta, de a könyv nem olyan rossz, Paolo Coelho. Ugorj le a legközelebbi könyvtárba, Veronica okult belőle.

Inez
#3390 Inez hozzászólása: 2010.11.29. 12:29

Érdekes dolgog ez a depresszió vagy mi…mindenkiből úgyanúgy beszél, valóban mintha magamat hallanám amikor minden összejön…

#3389 eliza hozzászólása: 2010.11.29. 10:45

Csendes:) kb 2 éve nem voltam emberek között   egyszer próbáltam hát  nagyon  nem jóléreztem magam  komunikáció  hát az nekem nincs mert hallod mi van akkor ha  rosszat mondok mindenki rajtam nevetne a másik nem  vagyok én olyan szórakoztató személyiség egy  ideig chateltem a neten  de már az sem megy  egyszerűen nincs mit mondanom embereknek  nem igazán történik velem semmi miről beszéljek ???Doki jaja  kéne menni …..

#3388 eliza hozzászólása: 2010.11.29. 10:42

Crying igazad van mindenki érdekből tesz mindent  de akkor  kérdem én mit jelent az ,hogy őszinte barátság ??????

#3387 csendes hozzászólása: 2010.11.29. 09:40

Kedves eliza!

Ne zárkózz be! Keress fel egy megfelelő orvost. Sajnos dilibogyókat kell szedned! Egy – két hónap múlva jobbulást érhetsz el! Maradj az élők között. Én akkor fordultam orvoshoz, amikor már az öngyilkosságomat megszerveztem! Szerencsémre az orvos – pszichiáter – segítségével sikerült megmaradnom. Kívánom Neked azt a felszabadult örömteli érzést, amikor, kb. 3 hónap múlva megjött az életkedvem és újra sok örömet találtam az életben. Tehát mégegyszer: irány az orvoshoz!!!

 

#3386 crying hozzászólása: 2010.11.29. 09:03

Boldog élet? fene tudja mi az, biztos van akinek sikerül, ideig-óráig….csodálkozol, hogy leszar? mindenkit érdek fűz, mindenkihez….ahogy most engem, hozzád is…..nincsen egészséges életszemléletem…..milyen élet már az?mikor azon jár az ész, hogy hogyan, mikor elinnen? életcél, ezek szerint nekünk ez….

#3385 eliza hozzászólása: 2010.11.29. 08:40

…..mindent leírtam  jaja de a legroszabb hogy még a dokim  is leszar nem értem az emberek  az okosok mit neveznek boldog életnek  nincs is olyan ebben a világban  áhh kizárt  eset ,jah és találjak életcélt ,de mit semmi  nem érdekel aminek örűlnék az nem más mint megszünni létezni ,akkor nem fájna semmi ……….

#3384 crying hozzászólása: 2010.11.29. 07:38

Nem akarok sem bátorítani, sem megnyugtatni…azt nem tehetem, mert akkor hazudnék….csak el akartam mondani, ilyesztő, mintha belőlem beszélnél….magamra ismerek a soraid között….gyűlölöm az egész ittlétet, és mégis gyáva vagyok bevenni….sajnálom, hogy más is így érez…..értelmetlen bármit is írnom, leírtál mindent……

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close