Második lépés

Téma címkék:
2011.03.10. 10:25

Emlékeszem, hogy megijedtem, amikor az orvos közölte Velem a diagnózist. Mégis azt mondta, hogy csak saját magam tudok kimászni ebből. Arra jutottam,- amikor a történeteiteket olvastam,- hogy noha mégis “produkálom” ezt a betegséget, de közel sem olyan súlyos. Aztán megint tovább gondolkodtam. Azonban ha akkor regisztrálok, mikor “annyira aranyosak voltak Velem”, s kitették a szűrömet, és akkor megyek kórházba….Totál kész voltam….Zéro.

Annyira megijdetem….Talán a depresszió szó hallattám, illetve olvasatán, bepánikoltam…Én sosem lehetek “ilyen beteg”, ah én nem…Csakhogy dehogynem…:((Noha lábon hordon ki a betegségemet, és igykeszem javítani a helyzetemen. A hangulatingadozás, a önbizalom nuku, és a zárkozottság “barátommá szegődött”….Ez még párosult azzal, hogy tavaly amikor pokoli nyarat életem át,-mert én csak így nevezem,- emlékszem, hogy éjjelente is felébredtem..Aztán meg az állandó fáradtság, hiába szedsz vitaminokat. Aztán hiába hivtak el egy vacsorára, onnan is gyorsan kereket oldottam… Alig vártam, hogy itthon legyek…Csak sírtam, és sírtam…

Vártam, és várom a tavaszt….Kezembe került Györgyi könyve…Pár nap alatt el is olvatam. Még az interjúkat nem teljes egészében sikerült….Tényleg ajánlani tudom mindenkinek!Hátha segít…

Hétfői nap kész, totál kiborulás volt. Sírtam, és annyira fáradt voltam, hogy azt hittem sosem leszek jobban..

Nem értem, hogy miért fordulnak el az emberek a depressziósoktól?! Hát nem elég a maguk baja? Jó világ!Hiszem a maguk módján küzdnek! Nem hiszitek el, hogy nekem is mennyit jelent, amikor írjátok a biztató sorokat!Köszönet, és hála érte!

A gyógyszer a Serlift..nah kidobta a szervezetem pár nap után…Attól meg remegett a gyomrom…meg hajnalban ébredtem fel…A MagneB6 ..nah ahhoz meg a szervezetem hozzászokott…Abbahagytam mindkettőt…Most vitamint szedek csak..Mondtam anyumnak, beszélnek kell  a pszichologussal….Mit tudna ajálani…Reménykedem,hogy az idő jobbra fordultával, az erőm is visszatér. A napfénynek is van gyógyító ereje..Nem de?!Kapaszkodom.

Döbbenettel olvasom, hogy mennyi fiatal jár pszichiáterhez, és szed gyógyszert….Remélem, hogy megtalálják  a kiutat…

Hiába a legjobb doki, a legjobb barát, házastárs…Ők “csak” segítő kezet nyújtanak…Nekünk, meg kell fogni…Jó szorosan….

Mindenkinek a legjobbakat!Gyógyulgasson mindenki, és lesz még tavasz,és itt az ideje annak, hogy egészséges emberek legyünk!:)

 

#5017 Kisprucsok hozzászólása: 2011.03.11. 06:36

Szia!

Györgyi könyveit én is olvastam.

Ha szeretnél levelezni: butterfly27@citromail.hu

#5016 abigel hozzászólása: 2011.03.10. 20:43

Szia Gigi:))

várom a hrmadik lépést:)), tudod, csak előre és felfele:))

szép estét!

a

#5015 Gigi30 hozzászólása: 2011.03.10. 20:34

Köszönöm szépen mindenkinek, a hozzászólásokat!Nekem rengeteget jelentenek!Köszönöm!:)

Kedves XY!Remélem, hogy a napfényes idő csak gyógyít!Jaj, a fáradság, sajnos, erősödik, de majd csak!!Bizom azért, hogy jobb lesz….Ah, egyszer kérdezted milyen témájú novellákat írok. Igazából van itt több témájú is.Ők az én “gyerekeim”:)

Hála az égnek, vannak remek szüleim. Főleg anyum segít sokat nekem:)

Rabbi!Egyszer ugy-e te írtad azt, hogy az ember már nem lesz ugyanolyan, mint a betegsége előtt volt?Változik. Remélem, hogy jó írányban….

#5014 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.10. 16:43

Kedves zetor !

Örülök, hogy látlak :)

Valóban, miben bizakodjon az ember ? A jelenbe. Mert a múlt és jövő illúzió, csak a jelen valóság.

Jut eszembe nekem is lapul a fiókomba Magne B6. Most indulok és hamnyamnyam belőle:)

#5013 zetor hozzászólása: 2011.03.10. 16:22

Szia! Szerintem Magne B6 nem gyógyszer, csak táplálékkiegészítő, én például minden nap szedem, szerintem segít egy kicsit a feszültség csökkentésében, meg terhesen nem csak az idegeket, hanem a méhet is ellazítja.   Napfény-határozottan jó, én is jobbulást várok tőle.  Régen, mikor volt még pénzem, direkt ezért szoliba is jártam télen.  Meg hát most miben bizakodjon az ember, ami tőle független és megjósolható…. 

#5012 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.03.10. 14:23

Kedves Gigi !

Ne ijedj meg, de a hírtelen napfényes idő elérkeztével előfordulhat, hogy tüneteid növekedni fognak….

Tüneteid csökkentéséhez  fontos lenne a család, barátok, munkatársak, parter gondossága, figyelmessége. A közönyt vagy éppen az ellenséges megnyílvánulásokat természetes, hogy fokozottabb mértékben érzékeled és szenvedsz miatta.

A jó partner, család, munkatársak és az egész társadalom éppen ezért fokozott figyelemmel és felelősséggel tartozik érted, mert tested-lelked, életed épségét is védi.

#5011 abigel hozzászólása: 2011.03.10. 13:17

Igazad van abban Gigi, hogy tényleg elfprdulnak az emberek a lelki dolgoktól, mert aki nem élt át hasonlót, az nem is tudja, hogy ez a betegség, vagy lehet hogy csak állapot, amiből a legnehezebb kimászni, és sztem kevés olyan ember van, aki egyedül, magától képes az öngyógyításra…kell valaki a ki segít…remélem mindenki megtalálja a segítőjét!!!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close