Soha nem múlik el ez a pikkelysömör?

Téma címkék:
2012.01.16. 20:51

Sziasztok!

Én 35 éves vagyok kb15 éve szenvedek a pikkelysömörben.Élőször a fejbőrömöm kezdődött el azt kezeltük oldatokkal fejkrémekkel de semmi igaz egy kicsit múltak de mindíg volt belőlük.2 éve orvos javaslatára kivetettem a manduláimat.”Szőrnyű volt” de kibírtam ez sem használt.1 éve a hátamon jöttek piros foltok a nap hatására szépen elmúltak de jött a tél most megint kint vannak és a változatosság kedvéért most már a hasamon is jönnek elő.Kenem a fejem “amit a férjem”csináll   mert én ott nem látom aztán a hátm hasam könyököm térdem.Még mi jöhet?Ha esetleg valaki valamit tud ajánlani kérem segítsen!!!!!!!!! Minden megoldás érdekel.

Az emali címem:beko.eszter@freemail.hu

Köszönöm mindenkinek aki elolvasta a levelem és próbál segítteni!!!!!!!!!!!!

#8267 Dream-1 hozzászólása: 2012.02.28. 11:17

Kedves Eszter!

A méledre küldök egy Rp.-t, amit bármelyik gyógyszertárban kiválhatsz kb. 500 Ft-ért..Ezt az Rp-t feltételekkel adom át, amit kérek visszaigazolni, h elfogadod:

-ez a krém összetétel saját szellemi tulajdonom, engedélyem nélkül másnak nem adható át

-a krémet hajas fejbőrre is lehet használni

-az eredményekről be fogsz számolni ezen az oldalon..

Ha elfogadod ezeket, akkor rövidesen küldöm az Rp.-t  szia    Dream-1

#8266 julika50 hozzászólása: 2012.02.28. 09:50

szia szoszo julika vagyok 25 éve gyogynövényekel foglalkozok többek között kenöcsök készitésévelis ha gondolod tudok segiteni    üdv julika továbi szép napot

#8265 freziavirag hozzászólása: 2012.02.23. 08:39

Kedves Szoszo!

A Te leveled, valamint ahhoz történt hozzászólások voltak, amit a mai regisztrálásom után először elolvastam! Én 46 éves vagyok, és sajnos azóta szenvedek ettől a betegségtől. Eleinte csak pár foltom volt, de a szülések után /23 éve/ nagyon drasztikusan előjött. Ennyi idő alatt már nagyon sok mindent kipróbáltam, s ezek közül több is tünetmentessé tett! DE!!!! Sajnos hamar rá kellett jönnöm, hogy minden csak elsőre használ, másodszorra már semmi javulást nem eredményezett! Mostanra már teljesen kifogytam az ötletekből, s ekkor, mint valami égi segítség, olvastam az újságunkban a kórházunkban megkezdett új szer teszteléséről! Ez egy, olyan tabletta, amit önkéntes jelenkezők próbálhatnak ki, persze komoly kivizsgálások után. Szerencsére az eredményeim jók lettek, így már el is kezdhettem szedni. Azt hiszem, hogy túl hosszúra nyúlt a hozzászólásom, de ha felkeltette az érdeklődésedet, vagy kiváncsi vagy a teszt alakulására, akkor e-mail-ben részletesen beszámolok a nekem bevált készítményekről! Szívesen segítek, ha bármilyen kérdésed van! Addig is kitartás, mert az a legfontosabb!

További szép napot kívánok!

freziavirag@citromail.hu

#8264 gyongylekvar hozzászólása: 2012.02.10. 08:36

Kedves Szoszo!

Rengeteg, sokszor megmagarázhatatlan betegség a helytelen táplálkozásra és a mai egészségtelen élelmiszerekre vezethető vissza, ugyanis nagyon el van savasodva a szervezetünk és ez kedvez a gombáknak, vírusoknak, bacilisoknak..

Egy barátnőmnél is kialakult a pikkelysömör, kapott gyógszereket, kenőcsöket, de hónapokig semmi változás, vagy ha volt, visszajött neki..
Én tavaly a rossz vérképemre, vashiányra kezdtem el szedni egy táplálékkiegészítőt, ami 100%-ban növényi eredetű, tele vitaminnal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, hogy segítse a teljeskörű méregtelenítést és feltöltse a szervezetem a szükséges tápanyagokkal. 
Nekem ez bevált (2 hónap alatt eredményt hozott) és a barátnőm is kipróbálta, mivel gomba és vírusölő is ! 
Be is vált neki, azóta nincs pikkelysömöre, nem idegesítik ezek a tünetek!

Ha érdekel, szívesen írok bővebbet is a privát elérhetőségemen:
gyongylekvar@citromail.hu

Szép napot mindenkinek!
Remélem tudok majd neked / nektek segíteni :D

#8263 gyogyito hozzászólása: 2012.02.07. 19:06

A problémád megoldódott keress fel!

http://cms.gyogyitas.webnode.hu/

#8262 ltbruno hozzászólása: 2012.01.17. 10:05

Kedves Eszter!     Már sokaknak elmondtam,a saját tapasztalatom által kipróbált teknikát.Miszerint a legtöbbet használló krémmel,testápoloval,vagy amivel a legjobb eredményt el értétek,be kell kenni és utánna rögtön,2-3 percen belül,be kell tekerni folpack foliával.Tudom kezdetlegesnek tűnik,de nekem mindig nagyn jót tesz,kicsit macrerás,főleg nyáron jó be izzad az ember,de 3-4 napig ha egésznap rajtam van,este le veszem,fürdés,bekenem test ápolóval,illat mentessel,kicsi tévézek,megint be kenem,és jön a fólia.Igy a pizsama és az ágynemü is megússza! És ezalatt nem viszket úgy söt nekem egyáltalán,és ez mindent meg ér,de ti ezt úgy is tudjátok,hogy sokszor elviselhetetlen!!!! Aki gondolja probálja ki nyugodtan,káros hatása nincs,mert ezután van hogy 1 hétig nem kell,csak este fürdés után egy kis testápoló és kész,pizsama és lehet tévézni,tenni venni! Azt hiszem ezt csak mi tudjuk,hogy ez mekora dolog,mégha csak pár nap is,vagy egy hét, kínok nálkül!!Valamiért a bőrnek ez a  fajta”sokkolása”  beválik,ha csak ideiglenessen is!!! Mindenkinek szebb napokat kívánok!!!! Tibor    ltbruno@citromail.hu

#8261 Dream-1 hozzászólása: 2012.01.17. 08:01

Keress meg mélben, vagy Skype-n..biztosan tudok segíteni..dremakkukacvipmail.hu Skype: dremak2

Itt bővebben olvashatsz az ajánlatomról, melyet minden pikkelysömörösnek tudok ajánlani: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9088254

A 12558. sz. hozzászólásomra gondolok, melyet registration nic néven írtam..

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close