Új közösségünk: Zsibongó

Téma címkék:
2013.03.26. 09:10

Kedves Várószoba.hu Tagok!
Zsibongó néven létrehoztunk az oldalon egy új közösséget! Ennek a közösségnek minden regisztrált felhasználó a tagja. Ha bármi olyan közérdekű információtok van, ami a saját közösségeteken túl más betegségben szenvedő társatok számára is hasznos vagy érdekes információ lehet, azt itt tudjátok megosztani! A bejegyzés végén a címke megadásánál ezt az egy címkét adjátok a történethez: Zsibongó

Figyelem!
A reklám jellegű bejegyzéseknek továbbra sem a történetek között van a helye! Erre a célra egyéb felületeink szolgálnak. Ezért az egyértelműen öncélú, reklám ízű bejegyzéseket továbbra is törölni fogjuk.
Megértéseteket köszönjük!

Fontos!
Új csodaszerek egymásnak ajánlása – akármilyen jóindulattal történik is – sok esetben veszélyeket rejthet magában. Ha megírjátok nekünk amiről hallottatok, szívesen utána kérdezünk szakértőink körében miről is van szó pontosan, milyen hatást lehet elérni a termékkel. Email címünk: varoszoba@akkrt.hu

Üdv. Mindenkinek!

Várószoba.hu csapata

EN-ek
#11742 EN-ek hozzászólása: 2013.05.05. 11:01

Hol? Japánban v a Marson??:P mert kishazánkban még a (élve)boncolásos móccer dívik, azis 33 évi előjegyzésre!:) (és ezt n viccnek szántam)

#11741 elektor hozzászólása: 2013.05.05. 09:39

Szeretném megosztani veletek a következőt: egy ideglenes vékony matrica felragaszásával a homlokra már igen eredményesen tudják a tudósok megfigyelni az agy működését. Olyan ez, mint egy ideiglenes tetkó, ami a vizsgálat végén eltávolítható. Kiváltja a számtalan kontakt ráillesztését a fejre ami most időigényes előkészítéssel jár. Talán többet tudhatunk meg a depressziót vagy pánikbetegséget kiváltó agyi történésekről is.

klmaan
#11740 klmaan hozzászólása: 2013.03.26. 22:06

Kedves VÁRÓSZOBA!

Kedves Tagtársak!

Ez nagyon jónak tűnik! Nekem tetszik az ötlet. Remélem, hogy sok és hasznos infó tud itt majd megjelenni és általa még szélesebb körben tudunk egymásnak segíteni!

További szép napokat a Szerkesztőknek és minden kedves Tagnak!

Valamint, kivánok Mindenkinek áldott Húsvétot, és minél jobb egészséget.

Szeretettel: Klmáan

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close