Szorongás

2013.05.11. 10:03

Szép napot!

27 éves fiatalember vagyok, 2 hete kezdődtek aa panaszaim…

Stresszes életet élek, a munkám, a párkapcsolatom, és egyéb tényezők miatt.

Azt vettem észre, hogy majd fel robbanok az idegtől, fájt a hasam, és bepánikoltam, kapkodtam levegő után, szédültem.

Elmentem az ügyeletre, ahol (mivel tűfóbiám van) Andaxint itattak velem. Tokéletesen megszünt minden problémám.

De ahogy kiürült a szervezetemből, kezdődött minden.

Hétfőn voltam a dokimnál, aki Naturland nyugtató teát, Valeriana Relaxot javolt. Ezektől csak folyamatosan pisilek, amitől még jobban fáj a hasam, de a gondom ugyanúgy meg van. Félek, mhhogy mindig újra előjön a rosszullét, a házunkban nem tudok meglenni, folyamatosan félek. Mit tegyek?

 

#12580 Tunde78 hozzászólása: 2013.05.13. 17:36

Kedves Tamás!

Jobban jársz ha mielőbb keresel a pszichiátert! Én már rettentően bánom hogy olyan makacs voltam tavaly novemberben. Mert nekem ugyan ne akarjanak adni semmiféle nyugtatót, meg antidepit… Tiltakoztam ellene. Jól rá is faragtam, pedig már valószínűleg túl lennék az egészen. Nem akarlak elkeseríteni de ez a szorongás csak egyre rosszabbodik ha nincs kezelve. :((( Autogén tréning ami még hatásos tud lenni, én nemrég kezdtem tanulni, de még nincs igazán tapasztalatom róla. Mint már korábban írtam egyfolytában fulladok, és nem is tudok már másra koncentrálni. Sajnos. Várom egyenlőre a gyógyszerek hatását hogy valamennyire leszedje rólam ezt a nyavalyát. Jobbulást!

#12579 Tamas861 hozzászólása: 2013.05.12. 08:37

Nem szándékozom gyógyszerekkel megoldani, vagy kezelni a problémámat, sokkalta inkább a meditáció, illetve a homeopátiás, természetes gyógymódok felé kacsingatok.

Nem hiszem, hogy szintetikus/addiktív szerekkel megoldható lenne a gondom, ezek csak felületi, ideig-óráig tartó dolgok. A probléma megszüntetéséhez a probléma gyökerét kell kezelni.

 

EN-ek
#12578 EN-ek hozzászólása: 2013.05.11. 19:48

K. Barátom.. Nos ah azt már év100dok óta mfelé tanítom, minden (~90%) baj oka: a Lfajzott, tévúton tévejgő, önnön sírját frankón +ásó “nyugati civilizáció”! Ergo: mivel SEMMI javulás n vár6ó ezügyben, sőt; mese nincs! KI kell menekülni vmi YO messze lévő, és normális (=”elmaradott”) országba! (Tibet, Nepál, etecerá ami még van…) és ott gyökeres ÚJ életet kezdeni!
HA & amennyiben ez sajnálatos módon n kivitelezhető, akk igazából sose fogtok igazán egésségesek lenni, sakkor jöhet a gyógyszarzabálás 1000el.. DE az csak tüneti kezelés lészen!

However XanaX (Frontin) is cool for ME, since decades…:)

#12577 hang hozzászólása: 2013.05.11. 19:23

Szép estét! A magabiztosság hiánya aláássa az önbizalmadat. Önbizalom nélkül felhalmozódnak a kérdések amiknek a nagyrésze pontosan ezen okok miatt megválaszolás nélkül maradnak.A sok megválaszolatlan kérdés bizonytalanná tesz és ez a bizonytalaság ami rákényszeríti a lelkedet a védekező mód elindítására . A te problémád amivel küzdesz tulajdonképpen lelked válaszlépése a tudatod ellen. Valójában a benned megfogalmazódó megválaszolatlan kérdések egyetlen fő kérdéssé folynak össze, ez pedig a következő: ,,mi miért történik velem,, A megoldás ebben az egy kérdés megválaszolásában van.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close