Szellemi leépülés felé!!

2013.06.04. 08:42

Már tíz éve, hogy a betegségem miatt a munkaerő piac és ezzel együt a társadalom is kivetett magából és most végképp azzal fenyeget, hogy nem adnak tovább pénzt, “terhünkre vagy, dögöljél meg, az lessz nekünk a legjobb, mert akkor nem kell rád többet költeni!!!!” A betegségem kapcsán megváltozott az életem. Rosszindulatú daganatos műtét alatt idegsérülést okoztak és azóta állandó idegi fájdalmam van !!!!! A fájdalom már felőrölt és semilyen terápia nem segít, pedig már jártam az ország könyveket iró “fájdalom klinikusánál” is !! Bezárult a kör !! A családom nem ért meg, mert nem lehet látni a fájdalmat !!! Maradt a négy fal és rajta egy ajtó és egy ablak, azon csak a fény meg a por jön be időnként. Ott tartok, hogy már orvosokhoz sem járok, majd ha visznek!! Nincsen értelme, mert nem tudnak segíteni, a tíz év alatt nem sikerült egynek sem. Teher vagyok én már mindenkinek, családnak, országnak, világnak! Marad az önmegsemmisítés! Hiába a psziho-dokik hadserege, nincs segitség. Már töbször akartam eltűnni a világból, de nem sikerült eddig, talán a következő alkalommal. A net jelenti a világot, de hiányoznak a hús – vér emberek, akik eltüntek mellőlem. Néma a telefon, nem nyílik az ajtó. Maradtak a dobozok és a hangok. A zugó felyemben mindenféle hangok. A postás is ritkán csenget. Ketyeg az óra a falon, tik-tak, telik az idő, zuhan a test a gödör felé doboz nélkül. Minek a doboz, még azt is sajnálják az embertől! Nincsen külvilág, csak a pók a sarokba várja a szúnyogot vacsorára! Jó a szúnyognak, mert nem kell neki ennyi telet megélni…

EN-ek
#13470 EN-ek hozzászólása: 2013.07.28. 16:46

Höhő! TOM h előkerülté (túrós-cérnametélt galuskám) mégHA 1lőre qkulsz is! a ratyi FA*bukon isa aktivizálódás jeleit látom…Ide többet n irunk –> a sajátunkra, v dobájj mailt!

EN-ek
#13469 EN-ek hozzászólása: 2013.07.27. 11:15

Te v az??

#13468 gyomorfekely1 hozzászólása: 2013.07.26. 20:18

a

#13467 ppalacsinta hozzászólása: 2013.06.10. 07:19

Kitartás! Nem szabad feladni! Az internet pedig egy nagyon jó lehetőség hasonló problémákkal küzdők találására, aki megértik az embert. Fel a fejjel!

varoszoba2
#13466 varoszoba2 hozzászólása: 2013.06.05. 20:12

Öregkokas hozzászólását új történetként írta le, bemásoljuk ide, hogy egy szálon futhasson tovább, üdv:Várószoba

“Köszönöm a reagálást !! Sajnos a fülzűgás a problémám pár százaléka ,A legnagyobb gondom az idegi fájdalom amely mozgás hatására erősödik és rövid időn belül jön a többi!! Husz perces ember vagyok reggel ébredés után!!! Olyan mint ha tíz éve fájna valakinek a foga!!! Ha fekszem akkor csökken vagy megszűnik!! Igy a sport séta kizárva ,gyógyszer zsákutca és ezen a szinten jelentős függőséget okoznak okoztak csak a fekvés a legkíméletesebb fájdalom csillapitás!!! Ettől meg a sújom nő Tíz év alatt +20 kiló jött össze!!! Zsákutcába vagyok!!!”

#13465 Tunci1 hozzászólása: 2013.06.05. 13:15

Tisztelt öregkokas! Ne adja fel! Én is szívesen beszélgetnék Önnel! Várom levelét! Írjon bátran!  ilon11@citromail.hu  Addig is minden jót kívánok!  Tünci

#13464 crossmax hozzászólása: 2013.06.05. 05:50

Szia!

 

14 éves korom óta zúg a mindkét fülem igen erőteljesen.Most 37 vagyok.Ahogy öregszem egyre jobban zúg.

Én is mindent megpróbáltam vele,de nem mentem semmire sem.

És így sem adtam fel az életet.

Zúgás mellett kirjártam és megtanultam minden iskolát amit lehetett,igaz sokkal nehezebb volt tanulni,de ez adott plussz erőt, hogy a legjobb jegyeim legyenek.

Soha semmit sem adtam fel azért csak mert zúg a fülem.Ha éppen nagyon erősen zúg bekapok egy frontint azt jóvan.De már annyira nem foglalkozom vele,hogy ez egy évben csak pár napon forddul elő.

De már évtizedek óta nem foglalkozom vele,hozzászoktattam magam és kész.

Egyszerűen nem veszek róla tudomást.

Kitöltöm az életem munkával tanulással sporttal és egyáltalán nem foglalkozom vele.

Minnél többet keseregsz miatta annál jobban fog zúgni mert ezzel foglalkozol ezen kattogsz idegileg és így egyre rosszabb lessz.

Tanulj meg együttélni vele,

Engem már egyáltalán nem zavar,nem is keregélek semmiféle orvosi és egyébb alternatív megoldást.Egyrész mert nincs is.

Én is szívesen beszélgetetk veled,ha akarod.

Miki

klmaan
#13463 klmaan hozzászólása: 2013.06.04. 20:10

Kedves Öregkokas!

Szívesen beszélgetnék! Itt az email címem, ( dolgozznet@gmail.com ), de ha ott összeakadunk, akkor telefonon is beszélgethetünk, és lesz telefoncsörgés. Nem szabad ennyire elkeseredni! Jó, hogy írt ide!!! Várom sorait! Akik itt a várószobában tagok vagyunk, mindenkinek meg van a maga keresztje, gondja, baja. Azért jó, hogy van ez a fórum, mert Sorstársakra akadhatunk, beszélgethetünk, barátkozhatunk, s máris nem vagyunk egyedül. Talán még láthatja szépnek, elviselhetőnek is az életet, a napokat! Ezt kivánom nagyon!!!

Szeretettel üdvözli: Klári-klmáan

#13462 Panna1 hozzászólása: 2013.06.04. 20:09

Kedves Öregkokas! Ne dobálódzunk az életünkkel,…lehet tornázni,sétálni a szabad levegőn,olvasni,zenét hallgatni,netezni stb…! Az időskorral jár az is,hogy széplassan elfogynak mellőlünk az emberek,de keresünk újakat…mert az élet megy tovább.Az életet élni kell,keresni új lehetőségeket.Ha megöregedtünk,nem másokat kell hibáztatni,kell keresni elfoglaltságot,múlatni az időt.Értek mindent,és tudom,rosszul esik ez a személytelen világ,de ezt is el kell fogadnunk! Üdvözlettel:Panna!

nona40
#13461 nona40 hozzászólása: 2013.06.04. 17:23

Kedves Öregkokas! Szívesen beszélgetnék önnel! mivel vannak hasonló tüneteim mint önnek! Üdv: Nóra

nona40@citromail.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close